Düz bir zemine bakarken ışık kümeleri uçuşan şekiller görüyor musunuz? Neden oluyor bu?
Hep görüyorum
Arada oluyor
Hiç görmedim
O ne demek?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Göz karıncalanması deniyor ona çoğu insanda oluyor eskiden bendede oluyordu ama şimdi olmuyor sağlık sorunun yok endişelenmene gerek yok istersen internetten araştırabilirsin.
Tesekkur ederim :) zaten gitmezdim en son kulak icin gittim kgbye bana sagir oluyorsun dedi doktor yapacak bir sey yok falan sonra damla damlattim kulagim acildi. Megerse tikaliymis sadece isitme testine girdim %100 duyuyor cikti :D
Rica ederim dediğim gibi eskiden bendede oluyordu göz doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunun yok dedi sağlıklı insanlarda da göz karıncalanması oluyor mesela ışığa çok bakarsanda öyle olabiliyor ama yinede eğer için rahat etmediyse doktora git doktor sana detaylı bir şekilde anlatır
Benimki karincalanma degil ya cisimler goruyorum :/
Tamam işte o cisimler görmeye göz karıncalanması deniyor
Nasıl geçti acaba bende görüyorum şu an küçük renkli böyle yazıları okumamı zorlaştırmıyor ama daha önceleri yoktu gözümü kapatınca da görüyorum
o olur ben bunun için doktora bile gittim normal olduğunu söyledi rahatlayınca artık takmamaya ve rahatsız olmamaya başladım :)
Belli bir sebebi yok mu yani? Ben de rahatliyim o zaman
Bazisi karincalanma diyor farkli seyler olabilir benim dedigim cisimler gormek egri buyru. Benim dedigimi diyorsun dimi?
Onun adı üveyik. Ciddi bir şey değil. Bende de var. ancak gözünde şimşek çakması gibi bir seyler oluyorsa göz hekimine gitmen lazım
Yok oyle degil de cocuklugumdan beri hep cisimler geciyor gozumun onunden. Bazen ders calismama engel oluyor
Çok pc bakarsan olur veya telefona boynunda sinir sıkışması varsa olur tansiyonun varsa olur
Boynunda sinir sıkısmasi mi? O ne tam olarak bunlar arasinda en olasi o
Boynum saglam gibi ama :/
en son kulak icin gittim kgbye bana sagir oluyorsun dedi doktor yapacak bir sey yok falan sonra damla damlattim kulagim acildi. Megerse tikaliymis sadece isitme testine girdim %100 duyuyor cikti :D
Ama tesekkur ederim belirtileride tutmuyor sanki :/
Cevap
12Cevap
Instagram: aisjosef
Abilerim, ablalarım selamlar. Ben daha 14 yaşında ergen sayabileceğiniz bir veletim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kimse psikolojisini bununla bozmasın, bu dünyada sizin de yaşadığınız gibi körler de yaşıyor. Bana henüz 11 yaşındayken kafama top çarptı ve uçuşan cisimler olmuşmaya başladı (sene 2017) yabi sadece uçuşan cisimler vardı ve ben buna zamanla alıştım ve hiç bi önemi kalmadı benim için gayette mutluydum. Daha sonra sene 2019 oldu ve ben ailem ile tatile ismir bölgesine gittim. Daha ilk denize girmemde dalgayla beraber kafamı sert bir şekilde çarptım ve 2. darbeyi de almış oldum. Daha sonra gözümü açmaz olayım! Uçuşan cisimler artmıştı ve bu cisimciklerin yanında şeffaf olmayan yani renkli belli bi hareketle dolanan noktacıklar da oluşmuştu! Sakın normal uçuşan cisimlerle karıştırmayın bu daha farklıydı ve şaffaf değili ayrıca gözümün her tarafında 30 40 taneydi, bununla bitse yine iyiydi. Gözümde parazitlenme de başlamıştı, evet tahmin ettiğiniz böyle geceleyin kamerada video çekerken karıncalanmaya başlar ya görüntü işte aynı o şekilde bütün her yeri öylr görüyordum. Artık kafaya çok takmaya başlamıştım ve öğrenciydim derslerde hiç bir şey göremiyordum (hemen heyecanlanmayın hala öyleyim) psikolojim tamamen bozulmuştu ve depresyona girdim, böylece psikolojik tramva yaşadım (intiharı çok düşündüm). Ancak bir gün bana öyle bi cesaret geldi ki bununla savaşmaya başladım. (Unutmayın körler hiç göremiyor) Caddebostan veni vidi'de bir profösre gittim. Bana şu an ameliyatlık için
çok erken olduğunu ve yapmaya gerek olmadığını söyledi, bununla beraber vitrex verdi. Şimdi yeni kullanmaya başladım, gelişme olursa editleyeceğim. Eminim ki sizin uçuşan cisimlerinizden çok daha vahim bir durum benimki, ama ben savaşıyorum teknoloji ile yakın bir zamanda çözümü bulunacak (halihazırda var zaten) Kimse moralini bozmasın, sürekli gözlük falan da takmayın bunu ne kadar takarsanız o kadar depresyona yaklaşırsınız. Unutamazsınız evet ama böyle yaşamayı bilin onları dostunuz olaraj görün. Sonuçta şu anda yaşıyorsunuz ve size verilmiş değerli bi hayat var. Bunu iyi değerlendirin ve eğlenmenize bakın, önemsemeyin. İnstagram adresim paragrafın başında, iletişime geçmek isteyen yazsın..
ben şekilli görüyorum bazen üzgün suratlar falan oluyorlar
Ben de ilginc ilginc seyler goruyorum hatta kopek suratlari falan bile 😀
gizliden soru sormaya alışma fazla , arada görüyorum. Onun sebebi biryere sabit uzun süre baktıktan sonra oluyor.
Neden alismayim ki sana ne
yorgunluktan olur. arada pc, telefon ve televizyonu kapatıp dinlendir gözlerini.
Aslinda gunde 10 saat uyuyorum ve cok az nette takilirim tv izlerim. Sebebi baska olmali.
tahminimce yüksek kan basıncıdan kaynaklana bir olay
Göz jelesinin kaymasindan oluyormuş annemde çok oluyordu
O nasil bir sey? zararli mi? Doktora gitmek gerekir mi?
Damla filan verdiler ama tam hatırlamıyorum dr git tabi
Tamam tesekkurler gidecegimi sanmiyorum :/
Ya bu bendede oluyor. Damlanın ismini söyler misin
Aynen ben hep görüyorum miyop olduğu için doktor normal dedi
Bende miyop falan da yok ki
Normal şeyler ama bir doktora görün ne olur ne olmaz
Bilmiyorum ama gözümde bir sorun var İnşallah ciddi değildir. 😥😭
İnsallah
Glokom yani goz tansiyonu olabilir. goz doktoruna gitmeni oneririm.
geceleri ucan daireler goruyorum :D
bana arada oluyor neden sebebi bedir?
Hucreler falan diyorlar ama herkes baska bir sey yaziyor nette emin olamadim
skıntılı ozmn
Arada geliorlar
Bazen oluyor
tansiyondan
Nasıl yani? Bana hep oluyor da
banada oluyor. tansıyon ya cıkıyomuş ya da ınıyormuş.. anı hareketlerde oturmada kalkmada falanda oluyor dimi
Yok hep oluyor :(
tansiyon sorunun var
Yani yuksek mi tansiyonum. Bir hastalik belirtisimi?
arada oluyo
Görmedim hiç
gözlerin bozuk..
seviyesiz mi doğrular böyledir dny
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar