Merhaba HPV Aşısı İBB Tarafından Ücretsiz Yapılacakmış Bu Yaş Aralığındaki Bütün Herkes Lütfen Aşısını Yaptırsın Çünkü Sağlık Çok Önemli Üstelik Bu Aşı 3'er Bin Tl'den toplam 3 doz 10 Bin Tl'lik Bir Aşıydı O Yüzden Lütfen Dikkate Alınız Ve Yaptırınız.
İBB'nin HPV Aşısını 09-26 Yaş Arasındaki Erkek Ve Kadınlar Ücretsiz Yaptırabilirmiş Düşünüyormusunuz?
Güven lütfen inan bana kötü bişey değil araştır ve güven yaptır herkes kafasında bir aşı karşıtlığı yasıyor ama küçükken biz annem anlatır doktorlar arabalarla sokak sokak gezip kızamık su çiçeği aşısı yaparmıs. Bu aşı 3 kür toplamda 10 K ücreti vardı ama şimdi bedava bu fırsatı kaçırmayınız sadece doğru olanı yapın kendi doğrunuzu.
Evet haklısın zaten. Ama başvuru yapmaya kalkınca sadece sosyal yardım alanlar diye bir uyarı var. Biz ibb den sosyal yardım almıyoruz.
Bir de yakın zamanlarda kadın hastalıklarına gittiğim de bir aşı söyledi hpv ile ilgili bunu vurun dedi genel kadınlar için sağlık için yani. Onun da ücreti şu an 2500 falan. Onu mu vurunsam ibb yi mi onun için kararsız kaldım.
Aynı aşı içte ablamdan biliyorum zamanında vurdurmamış aşıyı hastalandı o yüzden bir şekilde aşınızı olunuz ama ibb sadece sosyal yardım alanlara yapıyorsa bu saçmalık bunu beyaz masayı arayarak öğrenebilirsiniz ek bilgi hastalığın oluşmasına %80 engel oluyor bu aşı
9 yasında yaptırılıyor ve ölene kadar %80 koruma sağlıyor rahim ağzı kanserinden ama tabi yaptırıp yaptırmamak İnsanların elinde çünkü hastalık gerçekten Huzuru bozan bir şey sağlık gibisi var mı yahu
Hastalığın erken tanıda tedavisi %100 var. Kadınların kansere yakalanma ihtimali %5, bu kadar basit bir hastalık için bunca masraf ve ücretsiz olması normal mi sence
Benim ailemde bu hastalığı yaşayan var o yüzden aşı önemli yani tedavisi %100 asla var denemez eğer huy kötü ise rahim alınıyor ve o kişinin bir daha çocuğu olmuyor %5 ihtimal değil %00.1 bile olsa yaptırırdım çünkü Sağlık.
En İyi Cevaplar