Sağlık Bu kiz ile kavga etseniz sonuc ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1.63 cm boy 140 kg yaş ise 19.Hic şisman iri biriyle kavga etinizmi? Bu kiz ile kavga etseniz sonuc ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay danam vayKavga en son çare mantıklı iş değil de bu karı kolunu kaldırana kadar suratına yumruğu yer. 0 0 Yorumla
Renasxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Knk kilolu olanlar genellikle güçlü degiller 0 4 Yorumla Soran +1 yıl https://streamable.com/lx1aihEminmisin? Yorumla Renasxxx +1 yıl La bu kilolu degil ki bildiğin şampiyon 😅ama ilk fotoya koyduğun fotodaki kadın dovemez diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Amerikadan bundan daha irileri nin kavga etikkeri videolaro görmedin sanirim hic 😂 erkekleri bile pert ediyorlar Yorumla Renasxxx +1 yıl Aga muhtemelen o işle ilgileniyorlar ben normal kızlardan bahsediyorum ya da belki benim gördüklerim öyle Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ettim, 64 kiloydum o zaman, kuzenime laf atan bi badigardı dövmüştüm 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kavgacı bir tip değilim, sınırları zorlarsa katlanan göbeğini asfalttan kazırlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her gün bu soru tarzını görüyorum çok acayipsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye acayipim? Senin boy ve kg kac bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acayipsin tabi insanların fotoğraflarını izinsiz şekilde kullanıyorsun. Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Etmiştim. Beni yere fırlatmıştı bowling topu gibi yuvarlanmıştım a 0 0 Yorumla
boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tek yumruk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek yumruk ile ezerim diyorsun? Yorumla boşbiri12 +1 yıl boyun 1.75 ve 94 kilo boksörüm Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üstümü otursa ölürüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun ve kilok kac ki Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 457 cevap paylaştı. Dünde aynı soru vardı 🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki bu resimdeki kiz sana ne yapardi. Sizin boy ve kg kac acaba Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Çelme taksan yere düşsse 3 saat kalkamaz😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Üzerine düse peki sana ne olurdu Yorumla tortitotilla +1 yıl Üzerime niye düşüyor😂 misinayla çeker düşürürüm kendimi riske atmam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin boy ve kg kac peki? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. bir kadınla kavga etmem 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bununla kavga edilmez güreşirsin anca kdkdkdkdkfk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ossurursa sıçtık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin boy ve kg kac hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanane hahaha Yorumla Soran +1 yıl Merak etdim söyle yaa zayif misin? Yorumla
ilaydikni Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben kazanirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boy ve kg kac kiM Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Vay danam vay
Kavga en son çare mantıklı iş değil de bu karı kolunu kaldırana kadar suratına yumruğu yer.
Knk kilolu olanlar genellikle güçlü degiller
https://streamable.com/lx1aih
Eminmisin?
La bu kilolu degil ki bildiğin şampiyon 😅ama ilk fotoya koyduğun fotodaki kadın dovemez diye düşünüyorum
Amerikadan bundan daha irileri nin kavga etikkeri videolaro görmedin sanirim hic 😂 erkekleri bile pert ediyorlar
Aga muhtemelen o işle ilgileniyorlar ben normal kızlardan bahsediyorum ya da belki benim gördüklerim öyle
Ettim, 64 kiloydum o zaman, kuzenime laf atan bi badigardı dövmüştüm
Kavgacı bir tip değilim, sınırları zorlarsa katlanan göbeğini asfalttan kazırlar
Her gün bu soru tarzını görüyorum çok acayipsin
Niye acayipim? Senin boy ve kg kac bu arada
Acayipsin tabi insanların fotoğraflarını izinsiz şekilde kullanıyorsun.
Etmiştim. Beni yere fırlatmıştı bowling topu gibi yuvarlanmıştım a
tek yumruk
Tek yumruk ile ezerim diyorsun?
boyun 1.75 ve 94 kilo boksörüm
Üstümü otursa ölürüm
Senin boyun ve kilok kac ki
Dünde aynı soru vardı 🤣🤣
Peki bu resimdeki kiz sana ne yapardi. Sizin boy ve kg kac acaba
Çelme taksan yere düşsse 3 saat kalkamaz😂
Üzerine düse peki sana ne olurdu
Üzerime niye düşüyor😂 misinayla çeker düşürürüm kendimi riske atmam 😂
Senin boy ve kg kac peki?