Uzun zamandır elimde böyle bir siğil var, şu anda ilaç kullanıyorum, yavaş yavaş derisi soyuluyor, bir daha çıkar mı? Ya da siz de böyle bir durum yaşadığınız oldu mu?

Aynı zamanda kullanmış olduğum ilaç onu kullanıyorum.

Uzun zamandır elimde böyle bir siğil var, şu anda ilaç kullanıyorum, yavaş yavaş derisi soyuluyor, bir daha çıkar mı? Ya da siz de böyle bir durum yaşadığınız oldu mu?

Aynı zamanda kullanmış olduğum ilaç onu kullanıyorum.

Geçmiş olsun öncelikle bir sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekiyor.. Cildiye polikliniğinde bazen gerekli durumlarda yakılabiliyor.. Ama bu öyle bir yakma değil farklı bir ilaç kullanılarak yapılan bir işlem ve daha kalıcı oluyor.. Cildiye hekimi ile görüşmenizde fayda var..
Aslında yenge aldığım ilacı şöyle ki bu doktor tavsiyesi üzerine aldım O yüzden diyorum kullanıyorum şu anda elimin beyazlığı ilaçtan kaynaklı, bakalım biraz kullanayım zaten Yavaş yavaş soyuluyor geçmeyecek olursa dediğinizi yaparım
Hımm anladım.. Tekrar geçmiş olsun.. Kardeşim de vardı dediğim gibi yapıldı oyüzden böyle bir şey söylemiştim.. Yıllar önce benim de elimde vardı.. Bu ilaç iyi gelmişti.. Umarım iyi gelir ve geçer.. Sadece biraz fazla büyük geldi siğilin boyu..
Evet biraz daha büyük doğru bakalım biraz kullanayım Ama yavaş yavaş üstünde soyunmaya başladıkça inceliyor
Evet o şekilde oluyor.. Umarım bir an önce geçer..
Umarım teşekkür ederim
Rica ederim..
Böyle birşeyle yakınlarım da dahil ben karşılaşmadım... o yüzden en ufak bir fikrim yok
Ben de uzun zamandır var abi mezarlığa gittiğim zaman geçiyordu 😂
İlginç... manevi bir güç acaba orada tedavimi ediyordu?😄
Ne bileyim abi en sonunda baktım olacak gibi değil dedim herhalde ölüm beni çağırıyor 😂
😄😄
Sonra baktım olacak gibi değil ilaç aldık 😄
Önceden olması gereken sonradan olmuş... vardır bi hikmeti😆
Aynen 😄
Cevap
1Cevap
Bende hiç olmadı
Bir arkadaşımda vardı yaktırıyordu, ip doluyordu kendisi düşüyordu ama tekrar oluşuyordu. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama çıkmadı daha
Ya ben şu anda ilaç kullanıyorum biraz azaldı gibi görünüyor ama daha tam var
Hayır hiç olmadı
Ben de uzun zamandır vardı mezarlığa gittiğim zaman geçiyordu
Mezarlık toprağının daha şey olduğu için Ama geçici olarak değil geri çıkıyordu şu anda ilaç kullanıyorum
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar