Normal Osuruk : Gelmesine yakınken geldiğini hissettirir, g ot deliğine hafif baskı yapar, kişi isterse çıkar, istemezse geri döner. Hafif bir kokuyla birlikte çok kişili alanlarda çabucak yok olup gider.
Rahatlatan Osuruk : Osuruk tüm bağırsaklarda hissedilir, yüksek gürültü ve hafif bir kokuyla çıkar. Osuruğun her anında artan bir rahatlama seviyesi olur.
Bordo Bereli Osuruk : Üst düzey bir sessizlikle g ot deliğini ısıtarak çıkar. Kokusu ortalama bir mekanın tümünü yayılarak sarar.
Sahtekar Osuruk : Normal osuruk gibi hissedilir ama çıkartıldığında beklenilen hava değil yarı sıvı pok dışarı çıkar.
inatçı Osuruk : Osuruk karnın hemen altında hissedilir, bazen gö te yakın hissedilir. Kolay çıkacak gibidir ama kişinin üst düzey ıkınmalarıyla yavaş yavaş çıkar. Tek seferde çıkmaz, nefeste düzensizliklere yol açar.
Yakıcı Osuruk : Sesli ve sessiz çeşitleri vardır. Kokusuzdur ya da çok az kokusu vardır, çıkarken ve çıktıktan sonra bir süre gö t deliğinde yanıcı bir his bırakır.
Skorsky Helikopter Osuruğu: Normal osuruğa çok benzer. Sesi hızlıca geçip giden bir helikopteri andırır.
Haberci Osuruk : Osurduktan sonra arkasındaki takların yolunu açar. Sessiz veya çok az seslidir. iyi niyetli osuruktur. Uzun süreli olursa kokulu olur.
Zorla Osuruk : Özel bir yeti gerektirir. Aslında osuruk yokken domalma, çömelme gibi pozisyonlarda ıkınarak olmayan osuruğu çıkartmaktır. Kokusuz olur.
istemsiz Osuruk : Osuruk geldiğini hissettirir, kendi kendine çıkar ve gider. Ortalama bir sesi vardır.
Yoklayan Osuruk : Osuruk gelir, geldiğin hisettirir fakat osurmaya olanak sağlamadan geri döner. zorla osuruk yöntemi haricinde hiçbir şekilde çıkmaz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Puhahahaha diye haykırarak okudum başlığı ve detayı 😂 bu eğlenceli bilgilendirme için teşekkürler
Sessiz usuruk sesli usuruk tiz usuruk sağlam usuruk ve destekli usuruk..
ne diyim bilemedim çok ilginç
Biraz gülün diye beee aman
puhahahha :D
Okumuştum
İnci sözlük çalıntı