Sağlık sorunum var sürekli duş alıyorum günlük her gün. Lavabo ihtiyacımdan sonra lavabya kimse giremiyor. Çok nadir bir hastalık olduğu için hastalığımdan bahsetmek istemiyorum bir çözüm lütfen

Sağlık sorunum var sürekli duş alıyorum günlük her gün. Lavabo ihtiyacımdan sonra lavabya kimse giremiyor. Çok nadir bir hastalık olduğu için hastalığımdan bahsetmek istemiyorum bir çözüm lütfen

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktora gitmelisin
@Plnnnnn https://voca.ro/1mk3c1bwCWFv
@Wínchєnzσ Biz de doktor değiliz ki çözümünü Bulalım bir daha doktora gitsin çözümünü bulsun diye dedim
@Wínchєnzσ Hem bir de hastalığından bahsetmeyeyim demiş çok nadir görülüyor demiş bizi nereden bileceğiz ne olduğunu
Adam doktora gitmiş demek istedim
@Wínchєnzσ arkadaş anlamak istemiyor musun Ben de diyorum ki bir daha doktora gitsin çözümünü bulsun Biz burada ne yapabiliriz ona
Ya doktora gittim ama yapacak bir şey yok dedi ağır deodorantlar kullanıyorum. Çevremdekiler ailem iğreniyor. Eylülde KPSS ye girip atanır giderim umarım. Fakat atansam bile bu tuvalet meselesi ağır deodorant kokusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Bir kız arkadaşım kremler önerdi. Kokulu mum. Birkaç pahalı parfüm önerdi onlara başlayacağım sizinde tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı
Geçmiş olsun neyin var
Hastalığımı paylaşmak istemiyorum teşekkür ederim. Hayatımı kolaylaştırmak için önerebileceğiniz şeyler var mı? Kokulu mum koku alıcı sigara parfümleri veya kremler gibi... böyle basit etkili arıyorum
ne sorun var
Kısaca hastalığımdan dolayı kremlerim var kötü kokuyor fitnessdan terli çıkmış gibi. Her gün duş alıyorum ama yetmiyor abi. Birde ilaçlar çok lavaboya çıkarıyor ve çok kokuyor iğrenç. Doktor yapacak bir şey yok dedi. Yaşın 28 ise abimsin bir tavsiye ver abim. Ağır parfüm kullanıyorum çok utanıyorum
Cano benimde sırtımda yaralar çıkardı ilaçlar kremler dediğin gibi berbat kokuyordu kendi kokumdan midem bulanıyordu. Mecbur sabredeceksin
İsmi ne biz de bir. Şüpheli var öyle de