+1 yılcanım hiç dert etme hiiçbirşey olmaz , eskiden haberlerde izlemiştim adam ağzı açık uyuduğu için ağızdan fare girmiş her yere sığar o kemiksiz hayvan bilirsin , ve o koca hayvan bile mide asidiyle midede ölmüş , karafatma hiçbirşey yapamaz yumurta da yapamaz zaten direk gebermiştir. tek kötü yanı çok ürtükücü ve kolay kolay unutamazsın sen onu :( ayyy böceklerden felaket tiksinirim :( böcek fobim var kendimi yerine koyunca kötü oldum Allah yardım etsin :( ama korkma bişey olmaz yani ama sen yine de doktora bir git psikolojik olarak için rahat etsin midene baktır :( geçmiş olsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet fare ağzında girmiş adamın içinde asitle ölmüş fsarketmemiş bile mide ağrısı için doktora gidince ortaya çıkmış haberlerde gösterdiler hatta @Haaande
En İyi Cevaplar
+1 yılKarafatmayi nasil yedin :)
Bisey olmaz merak etme. İnsan omru boyunca 64 orumcrk yutarmis uykusunda. Sen de kara fatma yutmussun demekki (:01 Yorumla- +1 yıl
başka bir şey yutmasına gerek kalmamış toptan çıkarmış :D
Mide asidi bir tıraş bıçağını, cam parçacığını, toplu iğneyi eritebilecek kadar kuvvetli bir asittir. :)) o yumurtalar yerinde olmak istemezdim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBu soylediklerin dogruysa icime buyuk bir su serptin oh be
+1 yıl115 Yorumla
Soran+1 yıl-.-
- +1 yıl
-_-
Soran+1 yılBende :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
korkma canlıda yutsan midenin 1.5 2 gibi ph sına sahip. yani bildigin sülfirik acid. onu öldürüp sindirmeye gerekli bir yapıya sahip. bu senin o maddeye karşı bir alışkanlıgın olmadıgı için. vücudun verdigi tepki. geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir cevap verdigin icin cok sagol icimi rahatlattin
+1 yılYavas yavas seni isgal ederler ve en sonunda olursun :)
Yapilan arastirmalarda Insan hayati boyunca istemdisi olarak uyurken binlerce bocek yutar bunlar cogu zaman diger gidalarla beraber migdedeki asitle eriyip gider sayet sen yeni yutmussan erimeden kusmussun :) yumurtalarina gelince migde asidinden oturu yumurta falan kalmaz merak etme08 Yorumla- +1 yıl
o yapılan araştırmanın linkini atsana bana? uyurken nasıl böcek yutar bir insan yaa , çok böcekli ortamdaysa girer hatta birinin ağzından fare girmişti asitle midede ölmüş tamam da sen insan hayatı boyunca binlerce böcek yutar diyorsun ve bu çok saçma geldi bana ben hiç yutmadım ki , evde böcek yoksa nereden yutabilir bir insan nasıl bir araştırma bu? inanmak güç geldi bana ilk kez duydum da :/
- +1 yıl
Tabiki bukup atayim sen kendi adina dusunuyosun koylerse bagda bahcede yasayan milyonlarca insan var ayrica uyudugun icin yutultugunu bilmen zaten imkansiz linkkte atiyorum
- +1 yıl
evet köylerde mümkün :( ama binlerce çok fazla değil mi yaaa :( çok korkunç !!! :( :O
- +1 yıl
https://www.gezmek.org/pageID_7822663.html https://arsiv.sabah.com.tr/2002/03/24/o13.html
Gibi fazlaca yaZamadim ayrica uyurken yutulan bocek sayisi sayisi sadece 40 larda gidalarla yutulanlarla 4500/500 bu tahmini soyle dusun iyice yikanmayan marulda meyvelerin icinde kurtlarida bir dahil et istersen :) - +1 yıl
yaa zaten vücutta böcek üretiyo vücudumuzda böcekler var zaten ama böcek yuttuğumu bilmiyordum :( ayy çok kötü :( neyse yuttuğuma şahit olmayayım da sorun yok :D
- +1 yıl
yaa bu sabah diye attığın linkte dünyanın % 50 si hiç telefonla konusmamış mıdır diyor ? bu ne kadar doğru olabilir ki % 50 diyo bir de :/
- +1 yıl
Simdi bu arastirma ne zaman yapildi bilmiyorum 10 yil once yapilsa belki % 50 dir bugn o rakam dusmustur illaki ama hala afrikada yerel kabileler var :) bocek olayina gelince uyudugun icin sahit olmuyosun ha eskiden firinlarda ekmeklere karisan bocekleride saymayalim :))))
- +1 yıl
ayrıca alııym şu verdiğin - y tekrar +olarak :)))
Zehirlenmemisindir emin ol birincsi karafatma zehirli bocek değil ikincsi bn bir koleyim ve kizlardan dayak yerim agzima tukururler kusarlar iserler ayakkabilarinin kirli tozunu yalatirlar ben yillardr boleyim ve cok mutluyum bayanlarn kolesi olmak harika bir duygu bana bisey olmadigina gore emin ol sana hic bise olmaz ki imkanim olsa şu an gelip o kusmugunu yemek isterim huyum bu kizma ama gercekler boyle
00 YorumlaKesinlikle doktora görün , şimdi biraz dinlen sakinleş neyden olduğunu ne yediğini ne içtiğini düşün ya da uzun süredir miden bulanıyosa başka bişeyden ötürü olabilir ama ertesi gün doktara görün şimdi sakinleşmeye çalış
00 YorumlaKeşke kalsaymış. Saf protein.
Hem sen fazla korku filmi izledin herhalde, ölmüştür o vücuda girince ne yumurta bırakıcak. Kendini üzme. Çok takıyosan hastaneye git röntgen çektir kesin çözüm10 Yorumla
+1 yılİnsanlar uyurken burunlarından falan böcek gidermiş bir yerde okumuştum. Hiçbirşey olmaz miden eritmistir
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
merak etme bişey olmaz mide asitinin eritemeyeceği şey yoktur o onuda için rahat olsun erimeseler bile zaten sen onları çoktan çıkarmışsın , korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol :)
+1 yılböcek bu her yolla girmiş analdan ağızdan burundan çok normal abartmaye gerek yok zararsızdır zaten avrupa da popcorndan sonra en çok tüketilen çerez karafatma yani hamamböceği filan afiyet olsun protein deposudur
00 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorun yapma... Mide asiti hepsini eritir. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimm
+1 yılEn büyük fobim zaten okuyunca yerinde olmadıgım için şükrettim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde fobim ve dusun halimi :(((
- +1 yıl
Canım ya üzüldüm en azından hissetmedin o an agzına falan girerken buna da sükür :)
+1 yılBöyle bir şey yaşasam tiksinirim kesimden ya :sen geçmiş olsun çokk
02 Yorumla
Soran+1 yılTiksiniyorum zaten agliyorum halen
- +1 yıl
Saçmalama deli niye ağlıyosun. Gargara filan yap psikolojin rahatlasın. Bütün insanlar böcek yer ama farkında olmaz
+1 yıliy yuksek yatak yok mu cik dama yat ayol. Mide asidin varsada oldurmustur hepsini ay bir tuhaf oldum gecmis olsn.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlcak yataklar burdakiler kulagimiza pamuk sokuyoruz uyurken kapkalin giyiniyoruz :( sagolasin
+1 yılBir sey olmaz be abartma sende yumurta biraksa bile nasil olsa cikis yolu var sanki orada yasiyacaklar sorun etme bunlari ;) kafana bak
00 Yorumla
+1 yılNe pis insanlarsiniz ya
Hee yumurtasini birakmistie simdi midende buyumekteler. karafatma anasi olacaksin iste00 YorumlaUyurken girmiştir kesin. Dikkatli ol, kertenkele de vardır orda.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerturlu haşere var:(
+1 yılMide asidin böceği öldurebilicek gucteyse yumurtalari tarumar ve bertaraf eder kizartip yemistir miden onlari sorun olmaz :d ama karafatmanin uzerine kusmadigina eminmisin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKustum gozumden yaslar geldi o kadar kustum yani kalmamistir bisey sanirim
- +1 yıl
Aman milet kizarrtip yio sen vitaminiyle yemissin ne guzel
https://instagram.com/p/voM7C_S14o/ sen bunu bir okuda tedbir al
012 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol oyle bisey dusunmemistim
Soran+1 yılO korkuyla insanin aklina bin turlu sey geliyor can havliyle bir yerde adamda hakli
Soran+1 yılKoy burasi. Fareler bile geziyor evin icinde. Korkudan kapkalin giyiniyoruz. Cok bocek var
Soran+1 yılOffffffffffff :'(
Soran+1 yılÖlüydü :(
Soran+1 yılSevgilim duysa bir daha benimle opusmez sanirim :'( :'(
Geçmiş olsun bazı insanlarda oluyo bu böcek icimizdede ureyebiliyo ya da uyurken girebiliyor ama karafatma demesek daha iyi Karaböcek de
10 YorumlaBisey olmaz angelina jolie bile bocek yiyo da sen nasil yuttun onu. Bunu okurken ve yazarken her ne kadar midem alt ust olsa da merak ettim :S
00 YorumlaMerak etme mide asidi onları eritir. Bu arada nasıl becerdin? :)
00 YorumlaMide asitinde çözünmeyecek yumurta var mı merak ettim (hidroklorik asit...)
Karafatma nasıl girmiş oraya onu düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yıltövbeee çin restoranımı var o köyde. korkma yav bişey olmaz. miden yumurtamı bırakmıştır. hepsini yok etmiştir sıkıntı yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallahh
Parmakla :D
https://i.hizliresim.com/z2l4L7.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kustum
+1 yılmidede yaşama şansı yok emin ol :)) orda hiç bir kara fatmanın yaşayabileceği gücü yok :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi barii
ıııııııııııyyııııyyyyyyyyy eenn tiksindiğim böcek Allah seni
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım ağlicam bunlar nasıl sorular nasıl başlıklar ayyy 😭😭😭😭
Üyeliğimi iptal edicem yemin ederim
Git doktora * nerden bilsin burdakiler00 Yorumla
+1 yılSoruyu gördüğüm anda ki tepkim "😨😲😱🙇" Cevabım ise mide asidi eritir her neyse birşey olmaz.
00 YorumlaYok ayi yutmussundur iyi bak cuuuuus demek istiyorum dedim bile
00 Yorumla
+1 yılkendi ağzından kendin nasıl çıkıyorsun bir türlü anlam veremiyorum.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bende kustum domatesli bişeyler çıktı ve yanında sinekler çıktı :(
01 Yorumla
Soran+1 yılKader ortagim... :((
+1 yılAdın her neyse sana karafatma dıyesım geldı gıt ve uyu
02 Yorumla
Soran+1 yılBu korkuyla uyuyamam ki ben
- +1 yıl
Nereye kustun onu bı soyler mısın kustugun yerde gezen bır karafatma ıse ve kusmunda boğulmussa bide dusundun mu eger dun gece mıdene ındıyse çoktan molekullere bolunmus olması lazım. Bence kustugun yerde ya olu ya da gezen bır fatmaydı _ fatma hanım ev gezmelerınde mutfağı çok sever bıde tuvalet temız mı deıl mı onu kontrol eder
Icine yumirtami birakmis ! ahahah. :D hamile kalirsin kafa insan vucut karafatma gibi birsey cikar :))
00 Yorumla
+1 yılhaytımdan soğudum şuana kadar ençok midemi bulandıran soru oldu :S
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin :(
Allah askina git yat agzini da bisey le kapt boyle seylerle aldatma kendini he tatmin olmuyorsan doktora git
01 Yorumla
Soran+1 yılKulagima pamuk sokup uyuyorum dikkat ediyorum ama iste nalet olsun koy yuzunden
+1 yılKs tarihindeki ibretlik sorulardan bir tanesi seni ayakta alkışlıyorum 👏
30 Yorumlaıyyy ne ler yıyorsun sende karafatma cıktı anlamadım kııı :(:(
02 Yorumla
Soran+1 yılKoy ortaminda cok fazla var bilerek yermiyim :(
+1 yılTüylerim ürperdi, her ihtimale karşı bir doktora görün derim
00 Yorumla
+1 yılayy midem bulandı yaa kızz uzun surerse doktora gıt
00 Yorumla
+1 yılHemen ağzını ac ve böcek ilacının hepsini sık ölsünler kalmıştır daha ^:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma ama diskinda ne cikar o merak ettim ya gitsene acile baksınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktorlara komik gelir diye gitmeye cekiniyorum su saatte
Cevap sahibi+1 yılDoktorlar neler goruyor seninkimi komik olacak git doktora durma
Korkma bişey olmaz. Hem kırmızı ete güzel bir alternatif. Protein almış oldun işte ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPamuk tıka deliklere pamuk
Tayland da yiyorlar bişey olmuyor01 Yorumla
Soran+1 yılKulagima tikiyorum
+1 yılYa hadi bir si ktir * . xper kasmak için ne kadar iğrenç Yaratıklar olduğunuzun farkında mısınız?
00 YorumlaAllahım sana geliyorum :d
01 Yorumla- +1 yıl
Bnce bır şiir yaz profılındekı şiir muhtesem
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver o da bir çeşit protein.
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan gelcek protein olmaz olaydi
Cevap sahibi+1 yılyutmuş ve çıkarmışsın artık dert etmeyip unutcan :) o hayvancağız da senin midende can vermiş öyle düşün nebliym :/
+1 yılOha amkkk kusmaya gidiyorum hasss
20 YorumlaYuhh iğrenç ötesi ıyykkk ööğğğ
02 Yorumla
Soran+1 yılİgrenc ama bende bir insanim :(
Karda kışta evsiz kalmış.
00 YorumlaSeni dollemistir o. içinde yavrulari büyüyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaaa :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bilir bokundan neler çıkar
10 Yorumla- Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılgece gece nerden geldi bu aklına .(
00 Yorumla kara fatmayı ne ara yedin Allah canını almasın 😃
00 YorumlaIcin boceklenmis :((((
00 YorumlaUtanma sıç a q danayı canlı canlı yeseydin?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıliçinde yumarta bırakırsa bişi olmaz erir.
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcısın :-S
00 Yorumlafatmalardan zarar gelmez :D
00 YorumlaYok deve.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzeytindir o
04 Yorumla
Soran+1 yılKeske zeytin olsaydi :( gorunce şoka girdim bildigin karafatmaydi
Cevap sahibi+1 yıldoktora git belki röntgen falan çekerler
Soran+1 yılHem koye sehir merkezi 4 saat arabayla hemde doktorlardan cekinirim komik gelir diye :(
Cevap sahibi+1 yıl1 tane limon sık iç hem için temizlenir hemde yavru varsa asitten erir dışkıyla gider
ciddi misin kız :(
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef :(
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler