Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar teşekkürler evde olduğum için hatasonu dinlendim geçti. Belki o yaglı masaj da iyi gelmiştir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen hafta oldu bu olay ağrılar iki gündür var ve ayağımı filan burkmadım bir olay olmadı ayakkabım rahat ve topuklu değildi neden olmuş olabilir ve nasıl geçer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayakkabının bileği saran kısmını bağcıklardan çok sıktıysan ayakkabı rahat da olsa üzün süreli bükmelerde baskı yapar çok önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum 2 güne geçer dinlenince. Geçmiş olsun
Teşekkürler ama bağcık ip vs yoktu babet ayakkabı
O daha kötü yalnız ben de rahat deyince spor sandım. Uzun süre yürüyüş yapılmaz onla.
Spor kullanmıyorum tarzım değil ama aman spor yürüyüşü değildi gezi tur gibi düşün bir koruyu gezdim ama yoğun bir gündü devamında da kurs vardı vs derken sabah çıkıp birçok yere uğrayıp geç vakit eve geldim ama iki gündür kendini hissettiriyor ağrı,. Bebe yağı ile ayak tabanına komple masaj yaptım yatmadan dün akşam ama her basışta kendini hissettiriyor yine de
Bak mesela fiziksel olarak yorumlayalım mesela bastığın yerdeki eğim fazla ise ayakkabının tabanını esnetir içten dışa doğru. Üst kısımda da dışa doğru büküldüğünü düşün babetin ayakkabı tabanını taşıyan kısımları da mümkün olduğunca gerilecektir buna belli bir süre maruz kalmak da ağrı yapar. O yüzden benim tavsiyem bu tarz ve uzun süreli yürüyüşlerde spor ayakkabı kullanmak istemiyorsan bile sneaker dedikleri daha bir yürüyüşe uygun sporumsu ayakkabıları tercih edebilirsin. Belki elbise giyiyorum altına olmaz şeklinde düşünüyor olabilirsin ama sağlığına uygun bir çözüm mutlaka bulunur. Ayağını yüksekte tutmayı unutma
Yok konu elbise değil, spor ayakkabı tarzım değil bana göre değil. Yazın sandalet ve babet baharlık kışın da bot kullanıyorum spor benlik değil
Ilık su sabunla ovalattir
Bebe yağı ile masaj yaptım biraz yatmadan önce ama değişen bişey yok
Onun faydası olmaz hafid sicak tutarak yap ya zeytinyağı ile ya da ılık su sabun ile
Deneyelim teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun ben anneme yaparim genelde
Teşekkürler yapacak kimse yok ben kendim bir şey yapmaya çalışıyorum bakalım evde olacağım için haftasonu inşallah geçer
Umarım gecer tek başına iste zor olur yinede deneyin geçmiş olsun