aşırı ateşin yanında uyumak beyne zarar verirmi
1 Yıldır Beynimden Sallandı Geliyor Ayakda Sallanıyorum ben maddi durumum kötü oldu için kışın ufak bir banyoda soba kurup yattım uyudum bundan dolayımı hastalanmış olabilirim?
1 Yıldır Beynimden Sallandı Geliyor Ayakda Sallanıyorum ben maddi durumum kötü oldu için kışın ufak bir banyoda soba kurup yattım uyudum bundan dolayımı hastalanmış olabilirim?
Haatalık
Hastalık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanmıyorum belki ufak bir olay sonrası beyin sana oyun yapıyor olabilir, yani panik atak. İnsan beyni güçlüdür, derinin altından ısı zarar verecek olsa güneş yüzünden tüm insanlarda bu problem olur, Afrika da siyahi insanlar yaşayamaz, siyah zaten güneşi çeken bir renktir, birde ten rengi siyah olan arkadaşlarımız senin dediğin olayın beterini yaşarlar.
Valla kardeşim iyi örnek verdin de 2 yıldır beynimden sallantı geliyor vücudum sallanıyor ben kalp yapıyır sandım kalb doktoruna gittim sen nğroloji Doktoruna gidiceksin dedi bede nğroloji doktoruna gittim bu Beyninden Gelen Sallantıyı Midede yapar dedi
Beyinde ve kalpte bir şey çıkmıyorsa midede bir şey olacağını sanmıyorum, mide de olsa sadece sallantı yapmaz midede olan şeyi sende anlarsın, bence panik atak bak bende de var bu bir buçuk yıl önce kalpte ağrı oldu ama noktasal ağrı ve hareket edince gelen ağrı bu da kalple ilgili olmadığını gösteriyor ve ben bunu geç öğrendim, EKG yapıldı kan tahlili yapıldı, ekokardiyografi yapıldı ve beni psikiyatriste gönderdiler altı ay ilaç kullandım kullanırken de bunları yaşadım, şu an bir buçuk yıl oldu ve bugünde yaşıyorum çok ciddiyim staj görüyorum ve bir iş yaparken kalbim durduk yere ritmi bozdu hafif panikledim bayılıyor gibi oldum. Travma olmuş artık bu bana resmen, böyle çok takip yoğunlaşma gerçekten daha kötüsü olur. Kalp ve beyinde bir şey yoksa salla gitsin mide de maksimum ne çıkabilir? Ki bir şeyin de yok.
Belki vitamin eksikliği vardır, sağlıklı beslenmiyorsundur o dediğini bende yaşıyorum şuanda yazarken bile basım dönüyor Vertigo sanıyordum değil, hissizleşme gibi bir şey sallanıyor gerçeklik algım falan gidiyor bu panik bende çok ilerledi takma bence.
Kardeşim vitamin Eksikliğim var 3 kutu iğne bitirdirdim günlük haftalık aylık hala sallantı gitmiyor
Kardeşim bende çiğerde Kuah Başladı çiğerde yaparmı sallantı
ınsan icin
Anlamadım kardeşim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!