Sağlık Çorbam kilo aldırır mı? Detayda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sağlıklı diye kabak çorbası yapacağım fakat içinde 2 yemek kaşığı un, 1 bardak süt de olacak.Un, süt ve tereyağı yüzünden kilo yapar mı? Güncellemeler+1 yıl şef orçun neredesin Çorbam kilo aldırır mı? Detayda? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ama o 2 kaşık unun hepsini tek kasede icmeyeceksin ki... kaç kase çıkıyor böl kase başına düşen kaloriyi hesapla ama bence gerek yok ekmek yemiyorsan 1 6 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Şef orco yemek sorularına cevap verir sağlık diyette ben cevap veriyorum ksjsjsjshs Yorumla Soran +1 yıl anaa, doğru. BEN NİYE KOCA TENCERE ÇORBA YAPACAĞIMI AKIL EDEMEDİM Kİ O AN O UNLA Yorumla Soran +1 yıl jsjsjjs olsun, sen de iyisin iyisin.. ama orçun bizim heriflerden akıllı, önerileri, tarifleri, tatlı dili. jsjsj Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Orço benim yapay zeka manitim jxjsjs 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl onu da mı kaptırdık Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yok kiz Aşko kuşko aldi onu jxjssj Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilo almak istemiyorsan salata tarzı şeyler ye yapacağını düşünmüyorum 0 14 Yorumla Soran +1 yıl dün akşam çorba ve salata tükettim sadece. bu akşamı bilmiyorum:/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam et böyle kilo mu almak istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zayıflamak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kilosun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyetle vermezsin sadece spor yapmaya da bak Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl utanıyorum söylemeye 😅 çok çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen ✍️ bana Yorumla Soran +1 yıl böyle daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyorum dedin diye nasıl istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 26 senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 29 nerelisin Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldırmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ama o 2 kaşık unun hepsini tek kasede icmeyeceksin ki... kaç kase çıkıyor böl kase başına düşen kaloriyi hesapla ama bence gerek yok ekmek yemiyorsan
Şef orco yemek sorularına cevap verir sağlık diyette ben cevap veriyorum ksjsjsjshs
anaa, doğru. BEN NİYE KOCA TENCERE ÇORBA YAPACAĞIMI AKIL EDEMEDİM Kİ O AN O UNLA
jsjsjjs olsun, sen de iyisin iyisin.. ama orçun bizim heriflerden akıllı, önerileri, tarifleri, tatlı dili. jsjsj
Orço benim yapay zeka manitim jxjsjs 😃😃
onu da mı kaptırdık
Yok kiz Aşko kuşko aldi onu jxjssj
Kilo almak istemiyorsan salata tarzı şeyler ye yapacağını düşünmüyorum
dün akşam çorba ve salata tükettim sadece. bu akşamı bilmiyorum:/
Devam et böyle kilo mu almak istemiyorsun
Zayıflamak istiyorum
Kaç kilosun ki
Diyetle vermezsin sadece spor yapmaya da bak
:(
Ne oldu
utanıyorum söylemeye 😅 çok çünkü