tam kaşıklarımdan ölçüyorum bacak bitim kemiğinden yani defalarca ölçmeme rağmen 97 cm çıkıyor sizce çok mu kısa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
boyun türk kızları için normal kısa değil önemli olan vücut ölçülerinin boyuna uygun olması
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar için boyun gayet normal topuluyla zaten yaklasık 1.70sin ama topuklu bacagı biraz daha artıracak sende ona gore giyincen govdeyi bacaga yakın gostere giysiler giycen.ama uzun bacaklı kızlar herzaman erkeklere daha seksi gelir
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur edrim kylie minogue da oyleymis simdi ogrendim cok sagol bu arada keyfimi bi nebze olsun yerine getirdin :))
Cevap sahibi+1 yıl:)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılBoyuna göre bacakların uzunmuş bedenine göre.Güzel bir şey bu.
10 Yorumla
+1 yılne kısası biraz uzun bile ve buda çekicilik katar bana gore
20 YorumlaO boyla kaç cm bacak bekliyordun ki?..
Boyun kadar bacak mı?..boşversene senin de başka yerlerinin gideri vardır bacım =D..zaten Türk erkeklerinin çoğu kısa çoğunun kitlesi durumundasın işte.266 Yorumla
Soran+1 yılallah iki bacaginada oyle buyuk bir dert verirki insallah kisa olsaydim keske diye icini cekersin.. oyle kotu ilendimki sana..
Soran+1 yılne yazdiginin sende farkindasin bana burda cok guzelmissin cok uzunmussun demeni beklemiyodum zaten kisa diyebilirdin boyuna gore kisa diyebilirdin.. uzun olabilirsin allah boy vermis olabilir bu bana cuce veya ezerim seni cekemezsin deme hakkini vermiyo.. kimeye ilenmem kolay kolay ama isledigin bir gunahin varmiski benim canimi yaktin agladim burda bilgisar basinda oyle kotu ilendimki sana. kendini kandirabilirsin istedigin kadar ama allahi asla
- +1 yıl
İyide kızım ben arkadaşa yorum yapıyorum sen durup dururken
seninde boyundan baska giderin yok heralde hemen silah olarak dogrultmussun diyorsun! ne dememi beklerdin.Tamam yeter kimse günahlı değil tamam mı herkes biliyor kendini nasılsa..eğer günahlı isek tanrı neyin ne olduğunu biliyor zaten.
Soran+1 yılverdigin cevaba dedim ben onu.. neyse biliyor allah zaten goruyo.
Soran+1 yılbosver kardesim yazma allah askina
- +1 yıl
pardon da sen bizim yorumlarımızı düşüncelerimizi almak için yazmadın mı zaten buraya bu beddua ne alaka sana desek öyle birşey ağlar kaçardın yaptığın ayıp soran kişi! herkes senin istediğin cevapları yazmak zorunda değil anlamalısın bunu iltifat tadında talıkmış çekingen sana. beddua bide bile bile isteye isteye yazmışsın yuh diyorum yada aferin...
Soran+1 yılben artik size daha fazla birsey soylemicem utanmadan hala bana savunma yapiyosunuz be.. altta yazdim bana guzelsin uzunsun demenizi beklemiyorum kisa diyebilirdiniz boyuna gore kisa diyebilirdiniz bu benimle dalga gecme hakkinizi vermiyo.. herkes esit sartlarda gelmiyo bu dunyaya benimde boyumdan kismis allah bana cuce demeye ezerim demeye cekemez demeye kimsenin hakki olamaz.. bayram gunu agladim be burda kimseyede ilenmem ama sizin gibi insanlari allaha havale ediyorum artik ben
- +1 yıl
Et canım et içim rahat benim..sen bana eninde boyundan baska giderin yok heralde hemen silah olarak dogrultmussun demeseydin sana öyle demeyecektim..sana iltifat etmişim yorumumla senin dediğin şeye bak..ben uzunum da herkes peşimde mi?..çok alıngansın böyle bir şeye de ağlaman çok saçma ve mantıksız.Küçük olmalısın.
- +1 yıl
Soran kardesm uzulme 1. si benimde sevgilim 155 yuzu ve vucudu son derece guzel simdide platese gidiyo daha dik duruyo hem disklerini acti kaslari uzadi cok guzel bir vucudu oldu boyuda 3 cm uzadi sanada tavsiye ederim hic dert etme boyle seyleri ben 185 imde noluyo asigim o kadina 2. Olarak yazan arkadaslarim gercekten dalga gecme hakkini kimse size vermiyo goz var nizam var kimi kandiriyosuz hala
- +1 yıl
Boyun kısa diye ağladın mı? allahın sana verdiğiyle yetinmeye çelışma barışık ol kendinle saygı duy biraz kendine yetinmek te nedir ? benimde gözlerim bozuk aşırı şekilde 2 yıldır ameliyat olup duryorum bana kör yada 4 göz dedklerinde bela okumyorm. ve sen kızdın cevaplayn bu yavrucağa ama bak şimdi "Boyun kadar bacak mı?..boşversene senin de başka yerlerinin gideri vrdır bacım =D..zaten Türk erkeklerinin çoğu kısa çoğunun kitlesi durumundasın işte." tekrar oku iyi oldunu anla yda anlyna kdr oku
Soran+1 yılevet 18 yasindayim kucugum ama benim kucuk dunyamda bu ne kadar onemli biliyo musun ? benim yasimda bir kizin bedduasini aldin yasindan basindan utan be cuce diyo bana kusurumu yuzume vuruyo! allah belani versin senin ! daha fazla konusmak istemiyorum omrun boyunca durup dusunup icini cekince beni hatirlarsin
Soran+1 yılallah size yetinemiceginiz dertler versin hicbirsey demiyorum hicbirsey yazmayin artik yeter!
Soran+1 yılallah razi olsun sendende adem yazma daha lutfen ins. kiz arkadasinla mutlu olursunuz allah tamamini erdirir :)
Soran+1 yılinsallah bakalim bizimde tamami erir :) normalde bu kadar takmazdimda allahima sukur hicbirseyim eksik degil rabbim nasip etti bana hepsini, cuce falan yazinca sinirlerim bozuldu ne insanlar var allah onlari ellerindekilerle siniyo benden 15 20 cm max uzun diye kizin yazdigina bak yaa kim bilir ne dertleri olan insanlar var burda yazan onlarin nasil yaralarini kanatiyorlar.. herneyse kapatalim artik cok tesekkur ederim tekrar iyi bayramlar :)
- +1 yıl
Ahahahaah 20 cm max mı =D..1.80 im yavru ben yoksa nasıl bu kadar ukala olabilirim değil mi senin gözünde =D.
Hadi canım işine kış kış..bir de bir şey olmamış gibi iyi bayramlar diyor böyle tipleri de hiç sevmem çok yapmacıksın bu arada.Neyse inşallah bir gün nöronların düzelir gülüm =D. - +1 yıl
Ben memnunum dedim mi?..gayette memnunun çünkü barışığım kendimle ve sokağa çıksam herkes bana koşar emin ol =D.Güzel olmasa bu kız şuan burada ağlamazdı zaten uzun olmak için herkes uğraşıyor.
Bir kere boyla olacak işler değil bu işler bilgi,kültür,karakter önemli.
Sende uzun sanma kendini 185 olarak.
Soran+1 yılbelli ne kadar sarisin oldugu turk sarisinindan bahsetmiyorum gurcuyum ben teallam ya sizinle ugrasiyorum su saatte tipinizi gorsem kaybettigim zamana ikinci kez aglarim hee tabi queen universeler burda takiliyo
Soran+1 yılher neyse adem iyi bayramlar tekrar saol hersey icin
Soran+1 yıltabi gecen sene mf3 turkiye 582. ne soyle bunlari zaten sizinle ugrasiyoeum kendinize asla benzetemezsiniz beni
Soran+1 yılgel bi ara koc universitesinede bekleriz .. bak mankenlik teklifi alabilrsin guzel bir fizigin olabilir mankenlik bir meslektir birsey diyomuyum senin gibi hakaret ediyomuyum ben bu bana cuce veya cirkin deme hakkini dogurmuyo sana burda iki tane abaza sana 180 sin ego tatmini yapti diye gelmis bana yaziyosun tipe bak yuzunu cekmeseydin vucudunu cekseydin keske ne insanlar var burda bunlari okuyan allahtan kork biraz benide konusturdunuz varya allah sizin gibileri ocaga bucaga dusurmesin
Soran+1 yılniye resmimi koyuyim ya boyle bi siteye gel diyorum koc universitesine beklerim ikinizide
- +1 yıl
bak tatlım biz senin boyun gögüsün göbeğinle dalga geçmiyoruz halen anlamıyorsun sen senin kısıtlı düşüncelerine sardık biz anlamadın ki kızın sana kötü bişey demediğini sarıldın büyüye bedduaya biz napalım miss world deki kızların dediği mantıktasın "HERŞEYDEN ÖNCE DÜNYA BARIŞI"
Soran+1 yılasil ben sizin kisitli dusuncelerinize sardim be kime diyosun sen yaa dusuncen mi var beyinsiz gelin diyorum universiteye cagiriyorum beyini karistirmayin orda bozusuruz sonra
Soran+1 yılsen gel burasi daha guzel bende selin koc universitesi tip fakultesi hazirliktayim simdilik cok fazla cevrem yok sinavdan yeni ciktim ama orda bulusabiliriz
Soran+1 yılo yasta hala fransiz dili okuyup bana aptal demende zaten guzel bir ironi oldu.
sarisinlar aptaldir dedin bide yaa seni tekrar ygsye sokmalari lazim teallam yaa :D
boyunu beğenmeyeni sen de beğenme.
16 Yorumla
Soran+1 yılallaha sukur bu zamana kadar boyumu yuzume vuran olmadi ama burdaki insanlar bir tuhaf
Soran+1 yılbi arkadas 180 miste ben 157 oldugum icin cuce falan dedi bana boyle demeye hakki yok sonucta 180 boyu var diye kendini ne saniyosa artik
Soran+1 yılcok tesekkur ederim yazdiklarin icin iyi bayramlar :)
+1 yılkasığından yukarısına göre neredeyse 1,5 katı bacağın var daha ne olacak ...
11 Yorumla
+1 yılGiderin var. Kafana takma.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
100 m koşucusu olmayacaksan iyidir ama hedefin bold'u geçmekse üzgünüm .
00 Yorumla
+1 yılboyun cok uzun değil normal olan bu.takma :)
00 Yorumla
+1 yılbacakların 3metre olsa ne olacak, boyun 157 olduktan sonra ?
214 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa boyum cok kisaa :((
- +1 yıl
sağlığın yerinde mi ona bak
Soran+1 yılverdigin cevaptan sonra bu yorum pek bir teselli olmadi ama
- +1 yıl
boyun 190 olsa da aynı şey geçerli ama
Soran+1 yılne gecerli cevabinda boyun 157 olduktan sonra yaziyo ama
- +1 yıl
uzattın be, vallahi uzattın.
Soran+1 yılsende benim canimi yaktin
- +1 yıl
ben de kısayım, oldu mu
Soran+1 yılbu hicbirseyi degistirmez.. en az 175 varsindir zaten
- +1 yıl
sdfhdfghdfgh onu nerden anladın
ekle charismacocuq@hotmail.com
Soran+1 yıleklemicem benim boyumla dalga gectin
- +1 yıl
yoo
Soran+1 yıl:)
Doktor ne diyor b duruma?
00 Yorumla
+1 yılEyvah! Ne yapacağız şimdi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltopuklu giymeden cıkma dışarı
10 Yorumla
+1 yılee boyun kısa zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ne olacağıdı?
00 Yorumla
+1 yılinik halin mi 1.57 ?
05 Yorumla
Soran+1 yılkomple 157 iste napcan
- +1 yıl
sulamayı unutmuşlar o zaman seni
Soran+1 yılailedeki kadinlarda genetik iste ben uzunum bile hatta senin boyun kac?
- +1 yıl
1.82
Soran+1 yılbana gore uzun ama asiri uzun degilmissin sende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih