Sağlık 153 boy için ideal kilo ne olmalı? dnztgb8 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sağlıklı nasıl alınır? 42 iyi Almalısın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 153 boy için ideal kilo ne olmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bence 50 ya da 45 0 0 Yorumla
xmonstery Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Boyum 163 ve 43 kiloyum🥺 gayet normal bence senin. Ben kilo alamıyorum saldım artık 1 17 Yorumla hıyartoo +1 yıl Her gece cici bebe ve pekmezi karıştır 2 hafta sonra teşekkür edicrn bana Yorumla xmonstery +1 yıl Cici bebe olayını denedim alamadım malsf ama zaten artık uğraşmıyorum uğraştıkça kusmaya başladım bi ara zorlamak istemiyorum Yorumla hıyartoo +1 yıl Sigara içiyor musun? Yorumla xmonstery +1 yıl Evet Yorumla hıyartoo +1 yıl Bak ben pandemide 1 ay sigara içmedim 20 kilo aldım 1 ay içme kesin ve net alırsın Yorumla hıyartoo +1 yıl Zaten bak aklıma geldi ağlıycsm yine zam geldi Yorumla xmonstery +1 yıl Ayy bilmşyorum olabilir cidden. Nasıl içmeden durcsm orası da ayrı mesele ama Yorumla hıyartoo +1 yıl Zaten 65 tl oldu artık cebede zararlı durursun yani bence hem bırakman her şey içinde faydalı ve gerçekten aşırı zayıfsın Yorumla xmonstery +1 yıl Saol çok moral verdin Yorumla hıyartoo +1 yıl Moral değilde hırs diyelim ya hırslanman için lsmslsmmd Yorumla xmonstery +1 yıl Valla hiç hırslanmadım sadece kırıldım nddmfşfö Yorumla hıyartoo +1 yıl Yaaa özür dilerim o zamaaan amacım kırmak değildi , belkide zayıflık sana aşırı yakışıyordur Yorumla dnztgb8 +1 yıl Kilo almak için sağlıksız beslenmene gerek yok. Vücudunu şeker komasına sokma. Sağlık sorunun yoksa bırak zayıf kal. Yorumla hıyartoo +1 yıl Sigarayı bırakmak sağlıksız mıdır Yorumla dnztgb8 +1 yıl Sigarayı bırakmak elbette iyi. Sürekli cici bebe ve pekmez yemesi son derece sağlıksız. Yorumla hıyartoo +1 yıl Pekmezin de zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası o kadar çikolata vb şeylerin yanında Yorumla dnztgb8 +1 yıl Şeker türü her türlü zararlı Yorumla
johnpilgrim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kütle bıy indeksinden bakman daha sağlıklı olur. 0 0 Yorumla
SarıBlond3 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl kalça ve göğüs 30 kilo geri kalan 15 0 2 Yorumla dnztgb8 +1 yıl Haha saçma Yorumla SarıBlond3 +1 yıl yok değil Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. 40 iyi zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence 50 ya da 45
Boyum 163 ve 43 kiloyum🥺 gayet normal bence senin. Ben kilo alamıyorum saldım artık
Her gece cici bebe ve pekmezi karıştır 2 hafta sonra teşekkür edicrn bana
Cici bebe olayını denedim alamadım malsf ama zaten artık uğraşmıyorum uğraştıkça kusmaya başladım bi ara zorlamak istemiyorum
Sigara içiyor musun?
Evet
Bak ben pandemide 1 ay sigara içmedim 20 kilo aldım 1 ay içme kesin ve net alırsın
Zaten bak aklıma geldi ağlıycsm yine zam geldi
Ayy bilmşyorum olabilir cidden. Nasıl içmeden durcsm orası da ayrı mesele ama
Zaten 65 tl oldu artık cebede zararlı durursun yani bence hem bırakman her şey içinde faydalı ve gerçekten aşırı zayıfsın
Saol çok moral verdin
Moral değilde hırs diyelim ya hırslanman için lsmslsmmd
Valla hiç hırslanmadım sadece kırıldım nddmfşfö
Yaaa özür dilerim o zamaaan amacım kırmak değildi , belkide zayıflık sana aşırı yakışıyordur
Kilo almak için sağlıksız beslenmene gerek yok. Vücudunu şeker komasına sokma. Sağlık sorunun yoksa bırak zayıf kal.
Sigarayı bırakmak sağlıksız mıdır
Sigarayı bırakmak elbette iyi. Sürekli cici bebe ve pekmez yemesi son derece sağlıksız.
Pekmezin de zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası o kadar çikolata vb şeylerin yanında
Şeker türü her türlü zararlı
Offf ayniyiz ikizim misiiin 😺🙊
Kütle bıy indeksinden bakman daha sağlıklı olur.
kalça ve göğüs 30 kilo geri kalan 15
Haha saçma
yok değil
40 iyi zaten
53 kilo ideal olur
Çok miniiiiik 🤤😍
55 65 Arası iyidir
45 galiba
45 civari
55 en fazla
Bence gayet iyi