Sağlık Sevgilimin eli kırıldı ve ne diyeceğimi bilmiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgilimin kolu kırılmış ve ben ne oldu dedim nasıl kırıldı dedim daha fazla ilgili davranmak istiyorum ne diyebilirim daha Güncellemeler+1 yıl Eli kırılmış Sevgilimin eli kırıldı ve ne diyeceğimi bilmiyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun normal rutinde devam arada sor... kaç gün sonra alçıdan çıkacakmiş... alcidan cikarmaya giderken yakinsan sende git onla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl şu an bu yazdığım yeterli mi Yorumla Soran +1 yıl Yoksa kendine daha fazla dikkat et vs. mi demeliyim Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yapacak bir seyin yok ki arada sor işte ağrın var mı zorlaniyor musun kac gun sonra çıkacak alçı soru sorarak ancak ilgili olursun... yanında olsaydin ustunu başını sen giydirirdin uzaktan anca bu kadar oluyor Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Çok sıkma ama arada sor 0 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı. İlgili ol yeterli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl daha fazla ilgili olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Ne diyebilirim daha fazla bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun normal rutinde devam arada sor... kaç gün sonra alçıdan çıkacakmiş... alcidan cikarmaya giderken yakinsan sende git onla
şu an bu yazdığım yeterli mi
Yoksa kendine daha fazla dikkat et vs. mi demeliyim
Yapacak bir seyin yok ki arada sor işte ağrın var mı zorlaniyor musun kac gun sonra çıkacak alçı soru sorarak ancak ilgili olursun... yanında olsaydin ustunu başını sen giydirirdin uzaktan anca bu kadar oluyor
Çok sıkma ama arada sor
İlgili ol yeterli
Nasıl daha fazla ilgili olabilirim
Ne diyebilirim daha fazla bilemiyorum