Dün akşam sevgilim aradı beni çağırdı kendi evine ama çok sinirliydi telefonda gittim tartıştık baya bağırdı aslında haklıda kızmakta benim bir kaç tane 3-4 yıl önceden kalma fotoğraflarım var sosyal medyada herkese açık şekilde paylaşmıştım daha sonra sildim ve uzun süredirde kimseyle paylaşmadım bu tarz fotoğralarımı çıplak ve iç çamaşırlı onları atmış biri fake hesaptan ona tartıştık daha sonra tartışma esnasında benim kolumu sıkıp çevirdi ben bağırdım çok ağrıdı halen biraz ağrı var özellikle dokununca dün akşam görüntüde bişey yoktu ama şimdi baya morardı kolumu sıktığı yer ondan sonra ağladım bağırdım çıktım ne yapıcam bilmiyorum. 21 yaşındayım bu arada. Dün akşamdan beri ne aradı ne mesaj attı. Aslında normalde çok sakin ve beni seviyor ama dün akşam kendini kaybetmişti hiç bana şimdiye kadar böyle davranmadı evden çıktığımda birsürü küfür etti. Ne yapıcam bilmiyorum ayrılsammı yoksa affetsemmi gerçi evden çıktığımda halen çok sinirliydi ama bilmiyorum pişman olmuşmudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şiddet affedilemez bence daha sonra ne yapacağı belli olmaz
Ne okuyorm birde affetsem mi diyon o seni affetcek mi?
Öfkesini kaybedip seni incitmis burda hatalı ama senin yaptığına da
Hangi erkek olsa, aynı tepkiyi verirdi. Emin ol bu durumdan.
Adama uygunsuz fotolarin atılıyor sen bu durumun farkında mısın? Uygunsuz fotolarin başkalarının elinde hala ayrılsam mi kolum acıyo diyosun
E napim başkalarının elindeyse ne yapabilirim tek tek herkesi sorguyamı çekeyim?
Kıskanmis bebe seni ne rahatsin ayrıca
Rahatmı
Evet rahat.
Senin kadar olamam merak etme
Benim ne raadlimi gördün psikopat 😂😂 insan bı araştırır polise verir savcılığa verir umrunda değil onu demek istedim
Hesabı patlatayim mi 😂😂
Senin ailen yok mu akşam çııkıyorsun hadi onu geçtim korona var işin var dışarda.
Çok kızgındı gittim ayrıca akşam derken gece yarısı değil 7 gibiydi
Anladım. Buz koy eğer bulabilirsen kurşun suyu eczanede vardır morarmayı anında alır
Ayrıca şiddet asla affedilemez. Ara ver biraz
İkinci Şule çet vakası yükleniyor...
Affetme ilerde daha cok canını yakar
Ayril tabiki canim ne bicim adammis o
Normalde çok sakin ama dün çok kötüydü
Ciplak foton ne ariyor ki nette
Önceden paylaşmıştım sonra sildim heryerden sonra kimse artık fake hesap açıp sevgilime yollamış
O resimleri internete o mu atti bir arastir derim ben
Aga o payalşan kardeşim u bul sıç ağzına
Fake hesaptan atmış pislik
Yaaa çok kötü birsey durduk yere
Ayrılsammı sevgilimden affetsemmi
Ayrıl bence
Hak etmişsin
Senin gibi erkek kılıklılar keşke bir an önce geberse.
Senin gibi sosyal medyaya cıplak foto atanlar gebersin biraz edep
Bırak özür dilesin
Ayrıl gitsin