Diş sıkma olayını yaşayıp bırakabileniniz var mı?
Kafayı yiyeceğim yahu. Bir bırakamadım bu durumu.
Kafayı yiyeceğim yahu. Bir bırakamadım bu durumu.
stres yaptırıyor doktor diş sıkmanı bıraktırcak gece plağı vercek güniçinde takılmıyor zaten gece uyurken kontrolsüz sıkmadır demi güniçinde sıkıyormusun dişlerini
hahaha 4ay önceki soruymuş🤣😂😅
😄😄😄 olsun
dişin kaldıysa dene plağı🤣
Hala var 😄
beter ol püüüüü sana☺😅
🥲 öyle demesek mi
tamam güzel söz söylücem 😄
Allah belanıda versin hocalar selanıda versin ☺şarkı yani çok şey etme
😄 akşam akşam belamızı da aldık😄😁
şarkı o 😆
Diş Doktoruna git. Diş için Plak yapıyorlar cüz-i bir fiyata. Diş kasları ile alakalı bir durum sanırım. Daha önceden kızım için gitmiştik. Geçmiş zaman bir şeyler demişti ama tam hatırlamıyorum.
Diş sıkma dişlere zarar verir. Baskı yapar dişleri erken çürütebilir. Ayrıca Baş ağrısı da yapabilir.
Teşekkür ederim.
Bendede oluyor bazen dislerim dokulucek gibi hissediyorum ozellikle on dislerim
Bende arka dişlerimde çok hissediyorum bu durumu.
Cevap
5Cevap
Stresi azalt
4 yıldır bırakamadım berbat bişey şu an plak kullanıyorum ama fayda yok
Lanet olasıca problem ya.
Stresten kaynaklı oluyor olabilir kendini başka şeylere vermelisin onu düşünmemen gerekiyor
stresi azaltmaya çalış sakin olmaya olma çalış
bende de var stresi azaltmak lazım
Azalmıyor ki😄
buna bende çözüm bulamadım kırılana kadar devam o zaman 🤦🏻♀️
😄😄😄
Dişin cürüdüğü zaman
Dişimde herhangi bir çürük yok ve çok stresli olduğumda artıyor bu olay.
Cürürse sıkmazsın sancısı beynine vurunca sana sadece şunu söyleyeyim benden sitreslisi benden sinirlisi yoktu hemsi boşmuş mörelini serin tut kim ne derse desin hangi olay olursa olsun Gül gec 32 davaya girdim ayrıldım iki çoçuk bemde çalışamıyorum bile bir sürü borcum var artık umrumda degil borcumu ödemeye 3 ay vardı daha of 3 ay gecsede ödesem diye uykusu gelmeyen ben sabah gidip tak diye ödeyen ben şimdi hiç bişey takmıyorum rahatım taktıkca beden yoruluyor sac dökülmesi diş cürümesi baş agrısı erken yaşlılık sitresten olur dişini sıktıgın an agzında solucan varmış gibi düşün bunu okuyunca ister istemez gelir aklıma 😂
😄 Bence çok mantıklı, tekrar teşekkür ederim.
Diş sıkma meditasyonu yap
Botox
Veya dis teli
uyarıcı mı alıyorsun
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?