Giriş deliğine yakın bir yerlerde bir tane artmayan büyümeyen beyaz toplu iğne ucu kadar sıkılmayan oynayip durmadikca ele gelemeyen bir pütür tarzı bir şey var yüzde çıkan minik yağ bezelerine benziyor siğil olmasi çok zor cinselligim yok umumi tuvalet çok nadir kullanırım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türk kadınlarının %80 var budurum ve bakımsızlık hijyensizlikten genital bölge temizliğinden kaynaklı
çıkıyor evet ama genelde cinsel yolla bulaşıyor ya da bi yerden kapmışsın mantar olur en fazla
Askim yağ bezesi nasıl cinsel yolla bulassin yüzde falan da çıkıyor ya hani
Yag bezesi heryerde çıkabilir arada kontrol edin büyüme var mı yok mu ağrı var mı yokmu
Aynısı bana da oldu siğil falan değil o doktorum diyen de bir daha tıp okusun hpv canlı bir virüs öyle vc den havlu dan bulaşmaz temas olması lazım.
Cıkar
Normal sanırım bi doktora git yinede sanırım
O yağ bezesi değil hpv kapmışsın
Gördün mü de yorum yapıyorsun siğil dediğin şey elle hissedilir yayılır büyür ucu da beyaz olmaz
Beyaz da oluyor küçükken beyaz olur
Cinsel hayatim yok diyorum
Cinsel hayat olmasına gerek yok avmde okul tuvalrtinden bile geçiyor ben doktorum kız bakire hov olmuş oluyor artık
Seni yargılamak için yazmadım yani
Bakire dedigin kız sürtünme ile de kapmış olabilir ben dışarda oturmalı tuvaletleri kullanmiyorum
Doktorsun iyi hoş da şeyimizde her çıkan hpv mi simdi
Sen yine cildiye ye üroloğa falan görün
Olması en muhtemel şey hpv
Sivilce olabilir yağ bezesi olabilir gözenek tikanikligi olabilir psikoloji bozmaya mi. Çalışıyorsun. Siğiller 15 günde gelişme gösterir mi benimki fark ettiğimden beri aynı duruyor da
Aynı kalabilir bu birazda ora nemli olduğu için erkeklerde daha hızlı ilerliyor mesela
Bak mesela şimdi beni korkuttun başka bir şey olamaz mı yani
Olabilir ama sen emin olmak için cildiyeye git
Çok kafama taktım acısı agrisi kaşıntısı yok ben bir kişiyle birlikte oldum onda da prezervatif vardı ayrıca o da benden başkasıyla olmamıştı karşılıklı tek eslilikte siğil olma ihtimali çok düşük değil mi
Korunma hpv ye önlem değil birde karşıdaki kişiye ne kadar güvenilir
Hpv korkulacak bir şey de değil tedevisi var
Meslektaşlarıma bile karşılaştım ben
Tek eşli olduğuna eminim onun da kendimin de. İhtimal çok düşük değil mi diğer yollardan bulasmasi icin
Dediğim gibi tuvalete girdin umumi oturmasan bile peçete selpak alıyorsun oradan senden oncekinde hastalık var o da uzandı oraya bulaştı ordan sana geçti bu da olabilir ben bir doktor olarak cinsel hastalikla gelenleri yargılamam illa cinsellikle bulaşmaz hepsi bazıları sadece cinsellikle ama hpv veya bazı bakteriyel hastalıklar haric
Kardeşim dediğine göre ben şimdi evimde annemi babamı kardesimi de hasta edicem girdiğim her. Mekandaki herkesi de hasta edicem kendimi camdan atsam daha faydalı olurum bu dünyaya o zaman
Hpv sin demedim olabilirsin dedim panik yapma ama en yakın zamanda en azından bir cildiyeye git ama göster sadece tahlil falan yaptırma tahlilde çıkmayabiliyor
Mademji böyle bir hastalık. covidden bile daha yaygın bir salgın haline gelirdi tuvalet diyorsun da tuvalete kimsenin şeyini surttugunu zannetmiyorum yani
Bulaşıcı hastalıklarda herkese aynı etkiyi etmez yani bazıları bulaştırır bazıları sadce taşıyıcı olur bagzilari bagisikli olur
Dokununca hissedemiyorum ilk farkedince yara kabuğu gibi küçük bir ele takılan şey gibiydi artık ele de takılmıyor görüntüde deri altında beyazlik toplanmış gibi ama sıkılmiyor. Kaşıntı yapmıyor henüz büyümedi elime bile gelmiyo tek eşli olduğumu da hesaba katarsak siğil midir bu kafayı yiyeceğim gerçekten
Kaşıntı yapmamaz tırnak takıp koparmaya çalışınca falan acımaz ama kopmazda bu şekilde mi
He kaşıntı yok tırnak takip koparmaya ilk gün çalıştım kopmadı sonrada tırnağa bile takilmamaya başladı herhangi bir sertlik
şu an küçüktür renksizdir zamanla büyür ya da etrafında karnıbahar gibi çoğalır siyahlasada bilir
İlla o dur demiyorum üzülme ama ihmal etme baktır
Renksiz değil deri renginde ucu beyaz ama hissedilmiyor işte
Neyse
Renksiz dediğim o zaten deri rengi
Ucu beyaz diyorum ya gece gece psikolojimi bozdun
Bozulmasın niye bozuluyor tedavisi var varsa yoksa zaten takmana gerek yok
Doktora gidemem aileme ne dicem
Cildiyeye gideceksin başka bir yerimde sivilce var falan de nolacak
Buyumezse gitmesem. Geçer mi böyle kendi kendine zararsız bir seyse
Zararsizsa gecerde hpv ise yayilirsa kadinlarda biraz sıkıntı olur
Ozon içeren Ped kullan kaybolur
Çıkabilir