Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar o kotu hastalik olamaz degil mj? cinsel hayatim hic olmadi. Ama ooustugum bir kisi oldu. Bu arada korktugum icin soryyu paylastim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar cinsel hayatim olmadi diyorum hic. O hastalik bulasma ihtimali yok. Opusmeden de bulasmaz sanirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yahu yağ bezesinin cinsel hayatla ne alakası var da bu uyarıyı yapıyorsunuz
ilginçsiniz inan
hala cinsel yaşamla alakalı güncelleme yapıyorsun alakası yok arkadaş
sivilce veya beze cinsellikle alakalı değil.
kişisel temizliğinden dolayı çıkabilir. ne şekilde temizliyorsun bilmiyorum. ayrıca esmer kumral sarışına göre değişir bu.
sanırım sen beyaz tenlisin. ve doğaldır
hpv diyenler varda.. hpv cinsel yolla bulasan bi hastalik. o yorumlar gelmesin diye yaziyorum
Bende de oluyor cisel ilişkim oldu, ama yağ bezesi işte yağlı yiyorum.
Bu soru da sorulmaz. Kusucam
oyle deme korktum , hastalik mi? hastaliksa yasayanlar varsa oaylasir diye yazdim.. Baya korku icindeyim suanda
Benimde öyleydi kendi kendine geçti
Onla alakası olmaz olacağından olur
Normal
Yağlı cildin varsa birde o bölgeyi kuru tut
Yağlı şeyler yiyorsan çok olabilir
Mikropmu kaptiki
Sık patlat gitsin ya
Hastalığı nerden buldun ki havalar çok sıcak o bölgede sivilce yağ bezesi çıkar bişi olmaz rahat ol
Temizlik önemli
HPV olabilir görmek gerek
cinsel hayati hic olmamis birinde hpv olmasi imkansiz diye dusunuyorum
HPV tükürük ile de bulaş gösterir biliyorsundur umarım
gecti saolun.. bilmiyorum bir yag bezesiydi belkide..
Cinsel hayatın hiç olmadı. Çok geniş bir cümle. Bundan sonraki dönemde bunu iyi kavra:)
İç çamaşırdan belkş
Yuh virüs kapmissin
Peki baya küçük küçük mu ve dudak çevresinde mi. bide yüzeysel çıplak mi sevistin o kisiyle
hayir, hic kimseyle hicbirsey yasamadim. Yuzeysel de ciplakta asla yasamadim. Bir tek opustugum biri oldu. Ondan da olmaz heralde
Yok ondan olmaz. bana görsel atarmisin internette ona benzerini bulup atarmisin. saglikciyim virüs olup olmadığını söylerim cidden sana.
gorselde birsey yok. hafif kasindi , ne diye elledim beze gibi birsey olmus icten, deri altinda. sivilce gibi de degil beze gibi, kucuk tirnak buyuklugunde deri altinda.
Kanka internette ona benzer bişey bul at. kendi resmini at demedim.
Anlattığım kadarıyla siğil degil o. yani virüs değil sivilcedir kesin. çünkü virüs farklı oluyor
gorunuste birsey yok neyini atayim
Kanka anladım bu virüs değil. virüs yani sigil dediğimiz olay küçük küçük birden çok olur ve deri üstünde olur. internete siğil yaz bak
yok olamazda zaten cunku onun icin biryerden bulasmasi gerek, benim cinsel iliskim hic olmadi
Siğil olabilir
cinsel hayatim hic olmadi
İllaki cinsellik olması gerekiyorki
ozaman o degil baska birsey
Bence siğil ya da ben gizliden çıksam eklermisin eski kız arkadaşımda olmuştu seninkine brnzer bir şey detaylı konusuruz
cunsellik hic yasamadim. onun icin illaki cinsel olrak bir yerden kapmak gerekiyirmus.