Sağlık Arkadaşlar lütfen bakın kolumdaki lekeler yaralar geçer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zoretanin kullanıyorum o zamandan beri öyle oldu geçer mi Arkadaşlar lütfen bakın kolumdaki lekeler yaralar geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Cildiyeye gitmen şart.. zoretanin cildi çok hassaslaştırıyor maalesef ekstra dikkat etmeliydin 0 0 Yorumla
azocuum Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl eğer geçmezse dövme ile kapattırırsın üstünü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kız her yerimde var bide dövme yaptıramam Yorumla azocuum +1 yıl neden yaptıramazsın başka türlü saklanacağını düşünmüyorum ben açıkcası Yorumla Soran +1 yıl ailem beni keser ilaçlarla gitmez mi bide her yerimde var Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güneş yanığı lekesi gibi duruyor maalesef zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl güneşe çıkmadım zoretanin kullandım öyle oldu Yorumla Semih6934 +1 yıl İlaç yan etkisi ise geçer inşallah Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederimm Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl sanayide calısan kız kolu alşskdjfşa 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 535 cevap paylaştı. cildiyeye gitmen gerekiyor acilen 0 0 Yorumla
-AEG- Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Biraz sıkıntılı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama geçer mi Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yan etkileri geçer 0 16 Yorumla Soran +1 yıl peki ne zaman geçer Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl İlacı bıraktın mı Yorumla Soran +1 yıl kullaniyom 6 ayına girdim Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Başka yan etkisi oldumu Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Bazılarından mantarda yapıyor Yorumla Soran +1 yıl dudaklarda kuruluk uçuk çıktı bide bu yaralar kaşıntılar gecermi ama Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Geçer kardeşimde kullanıyordu yüzündeki sivilceler için bırakmıştı Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Mesela vajinal öantar enfeksiyon da oluyor Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Sadece kolundamı Yorumla Soran +1 yıl kolum ve bacaklarım Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Bacaklarında bu kadae çokmı Yorumla Soran +1 yıl daha fazla Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Cidden mi güneş lekesi gibimi Yorumla Soran +1 yıl sivilce lekesi gibi Yorumla Soran +1 yıl kahve rengi Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Geçer bunlar dışında başka bişey var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cildiyeye gitmen şart.. zoretanin cildi çok hassaslaştırıyor maalesef ekstra dikkat etmeliydin
eğer geçmezse dövme ile kapattırırsın üstünü
kız her yerimde var bide dövme yaptıramam
neden yaptıramazsın başka türlü saklanacağını düşünmüyorum ben açıkcası
ailem beni keser ilaçlarla gitmez mi bide her yerimde var
Güneş yanığı lekesi gibi duruyor maalesef zor
güneşe çıkmadım zoretanin kullandım öyle oldu
İlaç yan etkisi ise geçer inşallah
İnşallah teşekkür ederimm
Rica ederim
sanayide calısan kız kolu alşskdjfşa
cildiyeye gitmen gerekiyor acilen
Biraz sıkıntılı