Arkadaşlar ben de 5 aydan fazladır küçük yazıları görme sorunu başladı Metroda gidiyorum karşımdaki yol haritasında ne yazdığını göremiyorum. eve geliyorum tv karşısındaki koltukta oturuyorum netflixdeki film tanıtım yazılarını neredeyse hic okuyamıyorum.
Doktor bana normal gözlük verir mi?
dinlendirici gözlük takmak istemiyorum.
Doktor bana normal gözlük verir mi?
dinlendirici gözlük takmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dinlendirici takamazsın zaten çok ilerlemeden randevu al git gözlerine mercekten bakıp numara veriyolar onuda gözlükcüden aliyosun zaten
yani yazarsa dinlendirici almak istemiyorum zaten cunku uzagi goremiyorum ve sinirim bozuluyor surekli yaklasmak durumunda kaliyorum
5 aydan fazladır diyorsun bu çok uzun süre geç bile kalmışsın gözlük kullanan biri olarak söylüyorum en kısa zamanda git zaten dinlendirici tercihe kalan bir şey gözlük camlarını seçerken korumalı almanı tavsiye ederim
umarim dereceli gozluk yazar , korumalı cam nasıl oluyor.
Doktor sana numara verdikten sonra gözlükcüde çeşit çeşit camlar oluyor bunlar göz sağlını korumak icin en dusuk cam sadece görmeni sağlar ama ilerletir göz numaran daha çok büyür orta seviyeli cam alırsan hem göz numaran ilerlemez hemde telefon gibi ışınları geçirmez
hicbir bilgim yok o konuda ama sorarim
Göz doktoruna gitmeniz lazım. 1 ya da 1.25 gözlük verecek büyük ihtimal. 👍🏻
dinlendirici mi oluyor yoksa dereceli mi
Dereceli. Okuma gözlüğü gibi düşün. Ultra viyole korumalı yapıyorlar , ışığı geri yansıtan..
cok iyi , doktor gozluk yazarsa , oyle yaparim
Geçmiş olsun.. 👍🏻🌷 gözlük çerçevesini en hafif olanı seçin. Bir kaç saat takınca ağırlık hissi veriyor çünkü..
bir doktora gideyim de , umarim numarali yazar da alirim hahaha
Okuma gözlüğü ve bilgisayar kullanırken kullanabileceğin gözlük gibi düşün..
Ben annemin okuduğu yazıyı okuyamayınca anlamıştım sağlıklı olmadığımı
eeee ne dediler
Hipermetrop işte.
Genelde hastaneye gidilir bu konuda uzman kişiler orada bulunurlar. Onlar söylerler
zaten gidicem takan varsa gozluk bilirler diye soruyorum , bu durumda genelde gozluk veriyorlar mi onu sorucam
Bazı testler yapılır Görme bozukluğun ileri seviyedeyse verirler her şeye vermiyorlar gözlük
Telefona Fazla bakma Göz bozuluyor
Soruya bak ya.
Sakin ol sayın fake. Sana en doğru cevabı doktor verebilir. Küfür eden indanlar beynini kullanamayan insanlardır.