Birde sizlere danışayım diye düşündüm
Gözlüklü
Gözlüksüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözlüklü daha iyi. Ama biraz daha küçük bir gözlük tercih edebilirsiniz. Çünkü yüzünüz ufak. Kemik çerçeve de düşünün derim. Bir de naçizane tavsiyem rujunuzu daha az sürün. Yani o az nasıl olur bilmiyorum da daha naturel durmasını sağlamaktan bahsediyorum belki renk değişikliği de olabilir.. Ayrıca ikinci fotoğrafda kaşlarınız da daha iyi olmuş. Daha az kavisli ve daha koyumsu ve bir tık kalın olması yaşınızı küçültmüş yakışmış. Maskara kullanmak yerine ipek kirpik çook daha güzel olabilir. Ya da kahverengi rimel deneyin. Çok eleştirdim gibi oldu tavsiyelere boğdum ama bu saydıklarım kötü değil kusur değil asla sadece ben bunları yaptığınızı gözümde canlandırdığımda çok daha genç ve fresh duracağınız kanısına vardığım için diyorum :) Yoksa her iki fotoğrafta da gayet güzelsiniz, maşallah. Bahtınız da en az kendiniz kadar güzel olsun.
İyi akşamlar. ✋ 💐
Öncelikle , teşekkür ederim. Dudaklarım gerçekten büyük ve dudak payı denilen kısım kalın olduğu için çok ruj sürülmüş gibi duruyor ama dediğiniz gibi rengindekide kaynaklanıyor olabilir ama her renk malesef bu şekilde duruyor hergün sürmüyorum o yüzden kaşlarımda genelde ikinci fotoğraftaki gibi İpek kirpik konusuna gelince kirpikleri tamamen döküyor o yüzden rimeli tercih ediyorum , teşekkürler önerileriniz için🙏🏻🌹
Rica ederim. 😊 Çok açık tenli olduğunuz için göz makyajınızda fazla siyah kullanmayın bence o halde özellikle maskarada. Alt kirpiklerinize sürmeyin mesela ya da kirpiği önce kıvırın sonra 1 kat sürün gibi gibi böyle olunca yüzünüzde ilk dikkat çeken yer benim gözümde kirpik oluyor. Belki de bana sürekli maskara mı kullanıyorsun deyip durdukları için kirpik takıntım olmuş olabilir 😂
Bir de gözünüzün içine ten rengi göz kalemi deneyip bir bakın bakalım hoşunuza gidecek mi 😉
Bu arada böyle anlatıp duruyorum ama makyöz vesaire değilim 😂 sadece kız kardeşinin en yakın arkadaşı olmaya çalışan bir abiyim :)
Ne güzel bir abisin o zaman. Bileğimi olman güzel ten rengi kalem sürüyorum genelde , birde kirpiklerimdeki maskara gerçekten bir veya iki kat , ama kirpiklerim çok uzun maskara yokkende varım diyenler oluyor birde bende uzatmaydılar seviyorum çizgi film kahramanı gibi oluyor !😂🤭
gözlük bir protezdir ve kullaılması zorunludur. Numaran ilerler. Yaşam biçimine uygun camlar ile kullanırsan numara ilerlemesi yavaşlar hatta durur. Bir çok model var. 20 yıllık kullanıcıyım. Sorun onun varlığı hiçbir zaman olmadı. Doğru makyaj ve saç modeli ile doğru gözlük modeli sana istediğin görselliği sunar
Cevap
40Cevap
İkisinde de çok iyi olmuşsun. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl, yuvarlak gözlük yakışmış. bir de dikdörtgen dene
Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsanız öyle yaşayın 😊
Gözlerinin güzelliği belli olmus gözlüksuz daha güzelsin
tam O şeklindeki çerçeveler hiç beğenmiyorum :( kemik çerçeve gözlük çok yakışır. böyle düşünüyorum
Sağlık açısından gözlük kullanman gerekiyorsa gözlük kullan abes durmamış
Gözlük hava verirde yüzüne göre büyük bir çerçeve seçmişsin.
Kararsizsan pismanlik duyma, gozlugu 2 ye bol yarisini tak.
gözlüklü takıl göz sağlığın daha önemli. Umarım yüzündeki güzellik kalbindede vardır
Bana göre gözlüklü ama zaten beğenmedim iki halini de.
İlginç bir strateji...
gözlük normalde yakışmaz ama sende efsane durmuş..
Sırf yorum yapmak için üye oldum kıza bak abi kalemle çizilmiş gibi ya 13 yıldır Almanya'da yasiyorum boyle kiz görmedim kesinlikle gözlüklü halin :)
Iki halinede kezbansin once su suratindaki boyayi bir sil yuzun boyadan yeni hal almis
Gözlüksüz bir tık daha tatlı duruyorsunuz 😊
Ikisi de güzel bence ☺
Keyfin ne diyorsa öyle 😂😂
Gözlüklü takıl gitsin 😊
gözler lens mi
Ayy maşallah o zaman
Güzelsin lannn...
Çok beyendim
2 sinde de harikasın
❤💎❤💎
Gözlüksüz daha güzel :)
Her iki halinde güzel kararsız kaldım