Ben meraktan Aldım Sonra araştırdım herkes olumlu sonuç yazmış. Ben düzenli kullanıyorum ama uyku düzenimde bir fark göremedim sebep nedir ki?

Ben meraktan Aldım Sonra araştırdım herkes olumlu sonuç yazmış. Ben düzenli kullanıyorum ama uyku düzenimde bir fark göremedim sebep nedir ki?
bunlar sana faydadan çok zarar getiricektir bir insan neden c vitamini takviyesi alır ki vitamin bombardımanı meyveler sebzeler doğal takviyeler var bunlar sana %5 fayda vericekse %95 zarar verir
Cevap
6Cevap
Ülker marka ise tamamen ticaret amaçlıdır pek bi faydasının olacağını sanmam
Yalan şeyler bunlar. Sağlığa hiç bi katkıları yok. Gıda dedektifi diye bi Twitter hesabında gördüm. TÜBİTAK onay bile vermemiş
Ben inanmıyorum bunların faydasına.
sende onladan vardır o zaman
Var zaten bu benim foto el
Haa jsksjd tamam canım
Alışkın değilsen sorry Benim ağız alışkanlığı
Fasa fiso, Ülker'in her şeyi dandik.
Bende kullanıyorum
Ne kadar süredir kullanıyorsun
Sağlıkçıyım
3 haftadan fazla oldu
Biraz daha kullan baktın hiç faydasını görmüyorsun bırak gitsin
Sadece uyku düzeni için mi kullanıyorsun
Hayır ek takviye oluversin diye aldım Uyku düzensizliğini sabah yorgunluğunu alıyor diye yorum yazanları gördüm benim sabah halsizliğime iyi gelir belki dedim Hala sabahları halsiz uyanıyorum
Halsizlik varsa kan değerlerine baktır demir eksikliği olabilir
👍🏻
Kaç yaşındasın
18
Regli zamanı ağır mi geçiriyorsun
Hayır çok hafif geçer
Seker sadece
O kadar mıdır ki
Evet ve sagliksiz
Ne işe yarıyor
Vitamin takviyesi sadece
Bence gereksiz sonuçta kimyasal her ne kadar bitkisel ve doğal olduğunu idda etseler de doğal yollardan vitamin daha sağlıklı
Doğru diyorsun canım
Yaa caninmiyim gerçekten 🤭😂
Iduusuxudhyd Seni gidigidi
Hahaha 😂 ne olmuş bana 😂
Erkekler Canım lafını duyunca Gerçekten canın mıyım? Demekten kendini alamıyor da o yüzden dedim canısı skjdjehdjd
benimki sey bı caps vardı da ona ithafen dedim 😂
🤣
Üşüdüm ya 😂
Niye ben üşümedim 🤣
Bilmiyorum ellerim üşüdü 😂
Bak şimdi benimde üşüdü niyeyse 😂😂
Aaa seninki neden üşüdü 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?