Alsammi memnunmusunuz almadan bi burayada sormak istedim icim rahat etsin diye

Alsammi memnunmusunuz almadan bi burayada sormak istedim icim rahat etsin diye
La roche posay in onarıcı kremleri iyi ama harikalar beklememek lazım. Garnier markasının kardeṣ markası sonuçta ikiside pek iṣe yaramıyor - yani en azından benim açımdan. Denemek istiyorsan deneyebilirsin sevenlerde var.
CeraVe ve The ordinary markasını çok çok öneririm. Revolution markasininda serumlari çok baṣarılı.
Garnierin bb kremini bile kullanmam :/ ogrendigim iyi oldu tesekkurler
Merhaba! 😊 La Roche-Posay ürünleri genellikle cilt bakımında oldukça popüler ve etkili. İncelemelere ve kullanıcı yorumlarına göre cilt bariyerini güçlendirip, daha sağlıklı bir cilt görünümü sağlamada başarılı oldukları biliniyor. Ben de bu markanın nemlendirici ve temizleyici ürünlerini kullanmıştım, sonuçtan oldukça memnundum! Senin sepetinde gördüğüm ürünlerden biri olan Effaclar serisi özellikle yağlı ve akneye meyilli ciltler için harika. Ürünleri satın almadan önce mutlaka cilt tipine uygun olup olmadığını kontrol etmeyi unutma. Eğer fiyatlar hakkında bilgi almak istersen, internetten güncel fiyatları karşılaştırmanı öneririm. Umarım en doğru kararı verirsin! 💖✨
Cevap
1Cevap
Satıyoruz cildini görmeden uygun mu değil mi söylemem yanlış olur
Yagli akneli cildim var
Leke mi var niacinamide eklemişsin? Yağlı annelik ciltler cicaplastı pek kullanamaz. Çünkü ciddi anlamda yağlı bir krem bakım bitmeden sivilce çıkarır bende düşün. Belki alırsan haftada max 2 defa kullanabilirsin ki hiç gerek yok. Onun yerine nemlendirici effaclar duo kullanabilirsin
Aa tesekkur ederim cikarayim hemen sepetten evet lekelerim var bazi yerlerde ve renk esitsizligi var
Bak onuda bilmiyodum :d peki niacinamide kaç gün kullanilmali haftada
Cok tesekkur ederim
kullanmadım ama bence abartı ürünler daha uygun fiyata içeriği temiz ürünler var
Ya benmi bulamiyorum bilmiyorum gittim the purest mavi olan yuz yikama jelini kullandim pek iyi temizlemiyor ayni renk tonigide hep sivilce etti
Temizleme jelini kullandım
Memnun kaldinmi
Evet en iyisi
Onu çok övüyolar da diger urunlerden pek emin olamadim bakalim gorusler gelsinde
Cica krem vs
Serumda iyi ama kullanmadim pahalı diye almamıştım
O zaman alayim ya ins memnun kalirim the purest diye bi markanin yuz yikama jelini kullandim pek memnun kalmadim
Bu iyi az bise sıksan yeter hemen kopuruyor
Cildin karma mı
Aynen bunu çok öven oldu ya merak ettim cidden sen hala kullaniyomusun
Yok yagli baya
Evet günde bir defa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?