72 kilo veren oyuncu Esin Gündoğdu: "Salondan odaya gidemiyordum, basamak çıkamıyordum. Şu anda kendimi çok rahatlamış hissediyorum."
Siz en fazla kaç kilo verdiniz?

#inci🖤
72 kilo veren oyuncu Esin Gündoğdu: "Salondan odaya gidemiyordum, basamak çıkamıyordum. Şu anda kendimi çok rahatlamış hissediyorum."
Siz en fazla kaç kilo verdiniz?

#inci🖤
Kilo verince bayagi degismis ya da bana öyle geliyor kilo gercekten con berbat bir sey ben de 120 kiloyum 50 kilo fazlam var benim de kilo vermem gerekiyor ama şu anda veremiyorum işte kilo insana çok zorluk veriyor onun haricinde hastalıklara davetiye çıkartıyor zaten görüntünün bir önemi yok birilerinin ne dedikleri önemli degil sağlık önemli sağlık eğer saglığın giderse geri gelmez asla
Ben de kilo vermeye uğraşıyorum. Yaşamayan bilemez. Hele bir de metabolizma yavaşladıysa vay haline. Psikolojik olarak yaşadığın, kendine yaşattığın, insanların sana söylediği, aynaların kıyafetlerin yüzüne vurduğu bir suç gibidir. Sanki büyük bir günah işlemişsiniz de sürekli mahcup hissedersiniz kendinizi. Güçsüz görünmemek için öfke duyarsınız. Çok zordur çok kilo vermek. Bu aşamaları birebir yaşadıktan sonra kilolu bir insan gördüğünüzde ona hep dua edersiniz. Kırk yıllık düşmanınız bile kilo alsa İnşallah tez zamanda verir diyecek noktaya gelirsiniz. Ancak insanların çok acımasız hafsizlikleri ile karşılaşırsınız. Yıllarca tıp okumuş, kültürlü, eğitimli insanlar bile sizi görür görmez. "Kilo ver" derler. Daha şikayetinizi hastalığınızı anlamadan. Kaç kez boğaz ağrısı için gittiğim doktorun bu cümlelerine maruz kaldım. Ah ah. Sanki ben hiç farkında değilim kilomun ve kilo vermem gerektiğinin. Fark etmene sizin hadsizliğiniz sebep oldu sağ olun. Bir de bunun akraba kısmı vardır. Özellikle sizi sevmeyen bir akrabaysa vay halinize. Gözlerinde sevinçli bir parıltıysa "Kilo almışsın" derler. Açıkça, mutlu olurlar ve siz bir şey yapamazsınız. Vurun * misali gelen vurur giden vurur. Velhasıl kilo zordur ve pes etmenin mümkün olmadığı bir savaş geçirirsiniz. Daha önce 20 kilo vermiştim, pandemide geri aldım tüm süreci dibine kadar yaşadığım için içimi dökmek istedim. Burada biraz psikolojik kısmından bahsettim kilo verme denemelerim başarılı ve başarızlıklarımın hikayesine girersem buradan çıkamam. Hayırlı geceler
Ne guzel açıkladıniz🌸
💖💖 Teşekkür ederim
Ben de ortalama 43 kilo verdim. Gerçekten insanın hayatı inanılmaz değişiyor. Merdiven çıkarken, her zaman nefes nefese kalarak çıktığın o yokuşu bir çırpıda hiç yorulmadan çıkınca anlıyor insan kendisine önceden ne kadar büyük kötülük yaptığını
Kilo iyi değil ya ne giysen yakışmıyor hafiflik gibisi yok.
Dış görünüşe olan etkisi sağlığa olan etkisinin yanında gerçekten çok çok ufak bir problem aslında
Teşekkür ederim
Gerçekten büyük biz başarı hikayesi, insan kendisini sevmeli ve değer vermeli hayata tutunmalı savaşmalı sonucu ne olursa olsun vazgeçmemeli mutluluğu aramaktan, ben yapamazdım galiba ama kilom standart ne alırım nede veririm stabil.
Cevap
56Cevap
Ben 178 boyunda 68 kiloyum ve iki kilo vermek istiyorum ama ne yapıyorsam ne ediyorsam iki kiloyu bir türlü veremedim gitti, hatta YouTubeden yardımda aldım ama dediğim gibi maalesef başaramadım bu konuda bilgisi olan varsa bana yazsın lütfen.
Kilon iyi aslindaa
3 gun şok diyet yap
İnanırmısınız bu boy a ve kiloya göre benim göbeğim var ama onada çare buldum gibi özel bir hastahanede göbek yağımı cerraha aldıracağım
Saçmalama kalori açığı oluşturursan yaglanma nerde varsa orasi iner
Gerçi doktorun fikrini aldıktan sonra veya ne diyecek sonra karar vereceğim, iki yıl önceydi kalasın biri bana bakıp göbeğime gülmüştü kendi kendime diyorum bu yıl fit olayım öyle kazmalar bana bakıpta gülmesin, buraya yazacağım için özür diliyorum ama adama döndüm dedim aç…. ta bir şey mi var diye sordum.
Kilo almaya hiç calismadim ama bir ayda 7 kilo aldım djsjsjf
Ya ne güzel hedefler😀
O hedef değildi öylesine kendiliğinden oldu bebekim 😭😂
Ekran al KS at hesabida şikayet et
Mesajın icerigini kastettim
@yazma31 mesajın içeriğini SS alıp yönetime at üyenin lrofil linkini de at yönetim ilgilenir
3-4 kilo verdim. Bu kadın kilolu hoştu. Neyse rol durumu değişir belki. Başka roller ve fazla roller verirler.
Kadın gençleşmiş nasil iyi kilolu hali kilo hic iyi değil
Eskiden mide ameliyatı olmak çok ayıp bir şeydi hatırlıyor musunuz jxmxmjxx
Şimdide
Mide ameliyati oldu diyince küçümseyorlar sanki yatarak verdi
72 kilo mu? Bi tane benden çıkarmış yani helal olsun. Şu yaşıma kadar hiç kilo alma verme problemim olmadı çok şükür her zaman fit geçti şimdiye kadar. Bundan sonra bilemem sağlık bu ne olacağı belli değil
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI):27.7 kg / metrekare
Vücut Yüzey Alanınız:2.28 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız:75 kg
İdeal Kilonuz:84 kg
Sonuç:İdeal kilonuzun üstündesiniz
190 boya 100 kğ çoksun dedi
Mide ameliyatı olmuştur kesin. 12 kilo verdim geri aldım 5 kilo
Mide ameliyati ile zayıflamak burun kiviracak bir sey degil
Aksina kilosu yuksek olanlar desteksiz zayıflayamaz yine diyet ve spor yapiyolar diyet yapmazsa mide ameliyati işe yaramiyor
Spor yapmıyor yine zayıflıyor. Beraber çalıştığımız arkadaş var hiç spor yapmadı 50 kg verdi. Diyet evet şart. Bazı yiyecekler dokunuyor ve fazla da yiyemiyorlar zaten. Sarkan yağları eritmek için spor yapanlar var. Belli süre sonra.
Kilosu yuksek olanlar mide ameliyati olsun psikolojik olarak cok yipraniyolar kendilerini aç bırakıyorlar sacma sapan ilac kür kullaniyolar
Evet o da doğru. En çokta psikolojik kötü oluyorlar.
abow kadıncağızı ortadan ikiye bölmüşler. şimdi tombul kaynana rolleri alamayacak ama yazık olmuş
ben 4 kilo vermiştim bi dönem stresten dfasdf
Hayatımda iki kez 68 i gordum jcjdjdnd birisi dogurmadan bir gün önce tartildigimda. İkincisi ağır anemi hastaligina kapılıp tedavi gördüğümde yine 68 olmuştum. En fazla ikisinde de 18 kilo vermiştim. Ama şu an tam 62 kiloyum birdaha kilo vermek falanda istemiyorum. Çünki yaşım 40 böyle mutluyum
2 kere oldu bu olay 86 dan 52ye 87 53e düştüm şu an spor yapıyodum 77 kiloyum hedef 85 fit kadlı vücut
"Genclestim resmen bu kadar mı farkeder" aynen böyle olmuş
Ayakta durdugu fotosu vardi ip incecik olmuş kadin 20 yaş atmiş ya
Evet gerçekten ben de istiyorum ya
Biz de bir 10 kilo versek ne güzel olur diye gezelim ortalıkta 🥲 helal olsun kadına çok güzel olmuş 🌸
31 vermiştim serefimle yarısını geri aldım
Vardı ki yedik 😂😂😂
Hayatımda kilo alma derdim oldu ama kilo verme derdim hiç olmadı.. 😃😃
Benim kilo vermeye değil kilo almaya ihtiyacım var. Şöyle bie 20 kilo beni adam eder
Ben 27 kilo verdim 95'ten 68'e şu an 76'yım herkes fit olsun spor yapsın 😅
Kaç ayda verdin spor yapmaya başladım bugün snndnfnfnf ama bitiremedim karin calisirken midemde yanma agri her sey oldu cok kilo vermek istiyorum psikolojim bozuluyor cokta asiri değilim aslında ama 64 kiloyum etrafimdaki kizlar ablam hep fistik gibi bedenli biraz üst bacak kalınlığı birazda göbek depresyona soktu
3 yılda verdim yani senin soruna cevap 34 36 ay gibi bir süre sonrasında kas geliştirmeye başladım
Hiç kilo problemim olmadı en fazla 4 kilo falan vermişimdir ay bu arada çok güzel olmuş gençleşmiş resmennn
Güzel olmuş gercekten. Bu kadini aşk yeniden dizisinden biliyorum.
Her yıl en az bir kere bu konudan dolayı medyaya düşüyor bu kadında
Bu kadar b*ok boğaz olmadım. En fazla 10 kilo almisimdir
ben bile merdivenleri çıkarken zor çıkıyorum abartmış
Bende sadece göbek sorunu oldu. O da aşırı kiloyla alakalı değildi.
72 kg verdiyse bunun tamamı kaç kiloymuş ki.. :/
Çok fazla kilo alıp veren biri değilim.. üç alır iki verir ikiye alır bire verir gibi..
Benim sorunum zayıf olmak o yüzden kilo verme olayım benim +5 - 5 şeklinde olur.
Ne kilo vermişliğim var ne almışlığım var. Son 20 yıldır hep aynı kilodayım.
Tebriksler işte olay bu ne demiş atalarımız paranın çoğu, kilonun azı 😃👍
Ben iki kilo verip alınca çok fazla hareket oluyor diyorum 😂😂
zayıf olmama rağmen bir ayda 10 kilo vermiştim spora başlayınca anlıyor insan nasıl olması gerektiğini basıyoruz asko
30 kilo vermiştim. Pandemiyle beraber eve kapanınca hepsini ve daha fazlasını geri aldım. Darısı başıma.
25 kilo vermem lazım annem ölünce depresyona girdim iki yil icinde hastalıklar oldu inşallah bende verebilirim
Ben her zaman diyorum kilo insanın düşmanıdır diye, ben zamanın 105 kilodan 85 kiloya düşmüş insanım (20 kilo verdim) ve şu an da kilo mu yağımı hep kasa çevirdim gayet iyi bir vücuda sahibim
Düşünsene her gün 72 kilo taşıyıp yürüdüğünü gerçekten işkence gibi olsa gerek. İsteyen herkes kilo verebilir bu azim işi sabır işi helal olsun bu kadına da
8 ay önce eşimi kaybettim bu acıyla beraber aşağı yukarı 20 kilo civarında bir kilo verdim
2 ay içinde 13 kilo verip hemen ardından 1 ay içinde 9 kilo alıp sonraki ayda 5 kg daha verdim
Ooaaa başka bi kadın olmuş yahu harika
Çok güzelleşmiş
Haziranda başladım yıl başına kadar 34 kg verdim.
Çok iyi
Kadın evrim geçirmiş, helal olsun. :D
Gençlesmiş fıstık gibi olmuş jjssjs
Evet, seksü olmuş. :D
Max. 5 kg. falan vermiştim.
Kilodan sayilmaz o ödemdir ödem jsjs
Fazla kilo gerçekten insanın sağlığı için tehlikeli üzerinde fazladan bir ağırlık taşıyordu rahatlamıştır.
110 kilodan 80 e düştüm 30 kilo verdim geçen sene 4 5 ayda şu an da 80 85 arası takılıyorum almamaya gayret ediyorum
Kadın 20 yaş gençleşmiş.
Ben en fazla 14 kg verdim. İsteyince kg gidiyor, sorun olmuyor. Önemli olan aynı kiloları geri almamak.
20 kılo ama tabı ünlüler ameliyat ıle verıyo öyle nenemde verır bu bı başarı degl
Baya farketmis.
Ama rol icabi kilo yakisiyordu ona
Güzel olmuş ama bu kadar fark atmadım hiç :)) Max 20 oldu o da hamilelik sonrası vermistim
Hayatımda böyle olmasa da 40 kilo ağırlıktan kurtulsam ben de rahata ereceğim
Ben 12 kilo verdim bir ara sonra yine aldım şimdi vermeye çalışıyorum tekrar 😅
valla helal olsun bu kadına önceki halini ben ikmezdim şimdi ki hali o bana vermez
Yaaa ama ben bu kadını kilolu haliyle seviyordum 🥺🥺🥺
47 kg olmuştum bir dönem, ne korkunç bir şeydi o öyle.
Bende lise 2 deyken 70 kiloydum Şu an 58 kiloyum. 12 kilo civarı verdim
Lezbiyen kadın benim kız arkadasjma ilişki teklif etmişti
2 ayda 14 kilo vermiştim lisedeyken
Gecen mayıstan bu yana 136 kg dan Şu an 78 kiloya indim
Çok sert kilo aldım sadece
Ben 90 kg den 57 ye düşmüştüm hey gidi gençlik heeeyyy
Kac yasbdasn
22 yim
Kılo kaç şimdi
87 maalesef
Niye maalesef
Kilo başa bela