Sağlık Hastalıkta sağlıkta yanında olabilir misin birinin? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yanında olmak sadece orada bulunmak demek değil aynı zamanda her anlamda destek ol ve yardımcı olmaktan bahsediyorum.Özellikle regl dönemlerinde sıcak su torbası ve bir kaç tane browniyle gönül almak çok kolay 😂Keyifli günler..#smell Hastalıkta sağlıkta yanında olabilir misin birinin? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lafta herkes olurum der. Ağır bir hastalık, zorlu bir durum olursa çoğu topuklar bunların. Yatalak kalan eşine kaç adam/kadın bakar tartışılır. Millet bu tarz sorularda grip vb şeyleri düşünüyor 😄 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Lafla peynir gemisi yürümez işte ama deniyorlar shdh Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı. Tabii ki de olurum ama 7/24 mıymıntı da gezmesin yanımda ya. Sürekli sızlanan erkekle de yapamam. Biraz güçlü olsun. 1 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Olabilirim, oldum da ama değdi mi diye sorarsan değmedi maalesef 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunu hak eden biriyse ölümüne o kişinin yanında olurum hemi de 😅 2 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. Elimden geldiğince her türlü yanında olmaya çalışırım.. 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bir bardak su verene ömür boyu destek olduk Biz 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gercek sevgi zor zamanlarda belli olur, sevgi sevdiğine her daim şifa olmaktır. 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim herkesin elimden geldiğince her zaman yanında olurum. Olmayacaksam neden yaşıyorum. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Kessinlikle her zor anında yanında olup ona destekbolmaya çalışırım 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim yanımda olanın bende yanında olurum her zaman 🙃 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. Şu sıralar bunu fazlasıyla yapıyorum dolayısıyla yine yaparım. Aradaki fark, sevgi ve saygının gücü. 1 0 Yorumla
sese123 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Oldum. Aldattı ve terketti. Herkes ile aram bozuldu ama yanlış kişiydi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilirim oldum oluyor dum da ama sonu maalesef istediğim gibi olmadı 🥰 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her saniye he haliyle her durumda sonsuza denk olsun olacaksa. Gerçek sevgi bunu gerektirir 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Birini gerçekten seversem olurum evet 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Olamam kimse bana güvenip hasta olmasın 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet, olabilirim. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben olurumda erkekler genelde olmuyor. 1 0 Yorumla
GorkemGG Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hapşurduğu an bu ilişki biter 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl hahdh Yorumla GorkemGG +1 yıl Öksürürse nafaka bile alırım Yorumla HeartofFire +1 yıl S. çsa ömür boyu sana bakacak sanırım shdhshs Yorumla GorkemGG +1 yıl Yok canım hayali eşime her şey mübah şaka yapıyorum sjajcmw Yorumla