Sağlık Hasta olduğunuz da, sizinle ilgilenecek kimse var mı? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Benim yok galiba ve hasta oldum 🥲🥲 Güncellemeler+1 yıl Biri de benle ilgilenir demiştim püh size Hasta olduğunuz da, sizinle ilgilenecek kimse var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YouAreMyCure08 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Elbet bulunur ama kendi kendime idare etmeyi öğrendim 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Acının ilacı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kimse yok. 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kaaalbim yaralııı
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yazın hasta olmak kötü, geçmiş olsun. Hasta olduğumda evdekiler sağ olsun ilgilenirler 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Güzell ama sanırım ben coronayım kank djdjsi Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annemi ararim ıstanbulda değilse ablamı ararim gelir 1 5 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bende kendimi soğuk ssuyun altına attım işte Yorumla flaneurx +1 yıl Dr gittin mi? Yorumla IXARESXI +1 yıl Hayırrr Yorumla flaneurx +1 yıl Neden? Yorumla IXARESXI +1 yıl Çünkü kolumu kaldıracak halim yoktu Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Annem babam abim kardeşim anneannem Songül teyzem 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kalabalıkmış Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Ailem sadece ya Yorumla IXARESXI +1 yıl Kalabalık yine de Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır yok Kurtlar Vadisi izleyerek atlatıyorum 😄 2 24 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yenge bunu duymasın shshdh Yorumla Mario45 +1 yıl Galiba duydu shshsj Yorumla IXARESXI +1 yıl Bıçak atmaya gelir şimdi sana Yorumla Mario45 +1 yıl Gelir shsjs Yorumla IXARESXI +1 yıl @Irşii Yorumla IXARESXI +1 yıl Hadi şanslısın etiket atamadım dhdsid Yorumla Mario45 +1 yıl Hainsin ares shshs Yorumla IXARESXI +1 yıl Eh azıcık ama hastayım biliyorsun ki beni tolere etmelisin dhdbdd Yorumla Mario45 +1 yıl Bu seferlik öyle olsun shshsh Yorumla IXARESXI +1 yıl Ühü 🥹🥹🥹🥹 Yorumla İrşii +1 yıl Sevgilim ne diyorsa öyledir :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Arkadaşlar hastalık krizinde ki kanunları tekrar mi açıklayayım Yorumla Mario45 +1 yıl @İrşii Seviyorum bu kızı :D Yorumla Mario45 +1 yıl @ixaresxi Kanun da varmış Yorumla IXARESXI +1 yıl Bxhssjsjahssi Yorumla Mario45 +1 yıl Sadece aresin yaşadığı dünyada geçerli olabilir o sdkjfdsk Yorumla IXARESXI +1 yıl Bunu kabul ettiğin zamanları unutmuşsun hain herif Yorumla İrşii +1 yıl @Mario45 bu kız da seni seviyor :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Aman be gidiyorum ben Yorumla Mario45 +1 yıl Kim kabul etmiş :D Yorumla Mario45 +1 yıl Hasta olunca hiç çekilmiyor sdfshjk Yorumla IXARESXI +1 yıl Evet o yüzden kaos çıkarmadan gidiyom bshsh Yorumla Mario45 +1 yıl Ne yapalım geçmiş olsun sdkjfs Yorumla IXARESXI +1 yıl Geçer inş Yorumla
seldagyener Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 60% +1 yıl aile her seydir evlat. 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yani Yorumla
sussanaya Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kendim varım yeterli 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Helalaallll Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet var. Kıyamam sana geçmiş olsun yaa 1 2 Yorumla IXARESXI +1 yıl İnş geçer 🥹🥹 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl umarım :( Yorumla
DarlingCemre Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl var annem belki 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Belki kesin değil ama Yorumla DarlingCemre +1 yıl evet belki Yorumla IXARESXI +1 yıl Kesin değil yani Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anam da olmasa sürünürüm 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ühü Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendi kendime bakıyorum 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hastayken tebrikler cidden
ferno Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl maalesef yok. o yüzden çok dikkat ediyorum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kimsem yok 1 5 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ben ilgileneyim gel 🥹 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Hasta değilim ki🤨 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ben hastayım sen bana bak o zaman fjdjds Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Çorba yaparım dkkdk Yorumla IXARESXI +1 yıl Olur gel. 🥹🥹 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Canım anam var💜 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ne güzell Yorumla
Malborolark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Var dolu 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Püh nispet yapma Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl maalesef yok.. 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Reis sen zenginsin hastahanen vardır Yorumla majestetuncay +1 yıl yok artık :) Yorumla IXARESXI +1 yıl yok mu 🥹 Yorumla
Aşmayy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Var tabisii 1 8 Yorumla IXARESXI +1 yıl Peeeeki Aşmayy_ +1 yıl Sana hayrıma çorba yaparım 😅 IXARESXI +1 yıl Sipariş verdim bile IXARESXI +1 yıl Kimseye minnet eylemeyiz Aşmayy_ +1 yıl Minnet eden biri değilim neyse 😑 IXARESXI +1 yıl Hayrına dedin Aşmayy_ +1 yıl Sevap önemli şimdi 😅 IXARESXI +1 yıl 😒😒😒😒
usernamedeleted_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Annemm 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl 🥹🥹 Yorumla usernamedeleted_ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla IXARESXI +1 yıl Geçmiyorrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elbet bulunur ama kendi kendime idare etmeyi öğrendim
Acının ilacı
Kimse yok.
Kaaalbim yaralııı
Yazın hasta olmak kötü, geçmiş olsun. Hasta olduğumda evdekiler sağ olsun ilgilenirler
Güzell ama sanırım ben coronayım kank djdjsi
Annemi ararim ıstanbulda değilse ablamı ararim gelir
Bende kendimi soğuk ssuyun altına attım işte
Dr gittin mi?
Hayırrr
Neden?
Çünkü kolumu kaldıracak halim yoktu
Annem babam abim kardeşim anneannem Songül teyzem
Kalabalıkmış
Ailem sadece ya
Kalabalık yine de
Hayır yok Kurtlar Vadisi izleyerek atlatıyorum 😄
Yenge bunu duymasın shshdh
Galiba duydu shshsj
Bıçak atmaya gelir şimdi sana
Gelir shsjs
@Irşii
Hadi şanslısın etiket atamadım dhdsid
Hainsin ares shshs
Eh azıcık ama hastayım biliyorsun ki beni tolere etmelisin dhdbdd
Bu seferlik öyle olsun shshsh
Ühü 🥹🥹🥹🥹
Sevgilim ne diyorsa öyledir :D
Arkadaşlar hastalık krizinde ki kanunları tekrar mi açıklayayım
@İrşii Seviyorum bu kızı :D
@ixaresxi Kanun da varmış
Bxhssjsjahssi
Sadece aresin yaşadığı dünyada geçerli olabilir o sdkjfdsk
Bunu kabul ettiğin zamanları unutmuşsun hain herif
@Mario45 bu kız da seni seviyor :D
Aman be gidiyorum ben
Kim kabul etmiş :D
Hasta olunca hiç çekilmiyor sdfshjk
Evet o yüzden kaos çıkarmadan gidiyom bshsh
Ne yapalım geçmiş olsun sdkjfs
Geçer inş
aile her seydir evlat.
Yani
kendim varım yeterli
Helalaallll
Evet var. Kıyamam sana geçmiş olsun yaa
İnş geçer 🥹🥹
umarım :(
var annem belki
Belki kesin değil ama
evet belki
Kesin değil yani
Anam da olmasa sürünürüm
Ühü
Kendi kendime bakıyorum
Hastayken tebrikler cidden
maalesef yok. o yüzden çok dikkat ediyorum.
Kimsem yok
Ben ilgileneyim gel 🥹
Hasta değilim ki🤨
Ben hastayım sen bana bak o zaman fjdjds
Çorba yaparım dkkdk
Olur gel. 🥹🥹
Canım anam var💜
Ne güzell
Var dolu
Püh nispet yapma
maalesef yok..
Reis sen zenginsin hastahanen vardır