Bipolar bozukluğu depresyon okb mi
Psikoloğa git
Sorunun cevabı ben de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bipolar bozukluğu depresyon okb mi
Psikoloji aslında cevabını bulamadığımız soruları bu hastalığı yaşamları gözlemleyerek bir tanı koymaya çabalar ( çoğu dinlemeden ilaç yazıp yolluyor) bu yüzden kimisinin okb bipolar ya da hepsi birlikte kendi yaşadıklarına uygun olabilir. Bu sorun daha çok kişinin geçmişinden getirdiği bazı sıkıntılar yüzünden oluşur.
Bunu bir uzmandan yardım almadan bilemezsin fakat fikir yürütebilirsin, yaşadığın rahatsızlığı bu hastalıkların belirtileri ile karşılaştır. tam olarak ne yaşadığıni bilmediğim için bir şey diyemiyorum
Teşhisi psikiyatrist koyar, psikolog sadece sana birtakım testler yapıp ardından rapor hazırlar ve psikiyatriste gönderir. Kararı psikiyatri verir.
Cevap
10Cevap
Simdi ben bir psikoloji öğrencisi olarak söylüyorum kitabi okudugum zaman bütün her seyi kendimde görebiliyordumm 🤣🤣
Ama sonra isin asli o değil çünkü her hastalik yuksek duzeyde oldugu zaman tehlikelidir mesela dusun şu an vucudumuzda bir suru mikrop var ama bizi hasta edecek duzeyde olanlarla ilgileniriz hu da böyle bir şey
Ne yapmam gerekiyor
selamlar. izzet güllü’nün videolarını izle. sen hasta değilsin kitabını oku. ve şunu unutma okb yi kendin fark edebilirken bipolr bozukluğu vb çevrendekiler fark eder genelde. çevrenden gözlemler iste. diyorsan ben fark ettim bu durumu, muhtemelen anksiyeteyle alakalıdır. terapi almakta fayda var. sakın kafana göre ilaç alma
hepsi var hocam bende ayrıyetten maladaptive daydreamingde var sonuc olarak artık ıntıhar etmeyı dusunuyorum çünkü gün geçtikçe daha da kötü oluyorum kendimi asla sevemiyorum sevemeyeceğimde
Heyy ben Gaziosmanpaşalı
İstek at
Bun yeni hesapım
Burada soru sormak yerine bir psikiyatriste görünüp tedavi olmanızı öneririm.
Doktora gitmekten neden bu kadar korkuyosunuz anlamıyorum
Bu tür şeyler üzerine kafa yormaya devam edersen tüm hastalıkları bulursun.
Psikoloji kitapları okuyarak kendine teşhis koyabilirsin
Neye bakarsan o çıkarsın psikiyatriye görünmeyi öneririm
Psikoloji zirvadir. Psikolojik rahatsiz takilanlarin genelde istedigi sey dayak falan.
Ne psikolog ne psikiyatri hiç birine gitme kendin savaş asla sakın ama ilaç kullanma başlamada hiç tavsiye etmem bırakmaya çalışırken cinnet gecirirsin bulaşma ikisinede ailene durumu aç önce
Geceleri uyurken ses ve ışıktan rahatsız olma durumun var mı? Demek istediğim, uykusuz kalmak gibi bir korkun var mı?
Erk*ksin muhtemelen psikolojik bir cok sikintin vardir
Psikiyatrist ile görüşmeden kafana göre hastalık üretme.
Bi soeunun yok, kız bulamıyon ondandır
Haklısın 23 yaş ama hiç kız arkadaş olmadı
HASTA DEĞİLSİN - İZZET GÜLLÜ kitabını okuyun.
Hiç beklemediğim bir cevap
Ve beni daha detaylı tanımadığın halde nasıl bu cevabı verdin
Konuşalım abicim. Ne sormak istiyorsun?
merhaba gittiniz mi acaba bi psikoloğa?
Hayır
Kaygı bozukluğu panik atak var mı
Var
Psikoloğa gidebilir misin daha çabuk atlatabilirsin belki
Temizlik takıntın var mı
bunun bilir kişisi sensin
Doktora gitçen
Doktora git o söyler
psikiyatri uzmanına git
bende kullanıyorum kullan sakinleşince brak
doktora
Psikoloğa git
paikologa git
Piskoloğa git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Öncelikle, kendinizde veya başkalarında gözlemlediğiniz belirtileri not etmek önemlidir. Bunlar arasında ruh halinde belirgin değişiklikler, sürekli endişe veya korku, uyku veya iştah problemleri, sosyal izolasyon, ilişkilerde sorunlar, odaklanma veya bellek problemleri gibi belirtiler yer alabilir. Belirtilerinizi dikkate alarak günlük hayatınızda işlev bozukluğuna yol açıyor mu sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Eğer günlük hayatınızı etkileyecek düzeyde belirtiler var ise bir psikolog ile görüşmeniz en uygunu olacaktır. Örneğin, sürekli endişe ve korku hissi genellikle bir anksiyete bozukluğu belirtisi olabilir. Uyku ve iştah problemleri, depresyon veya kaygı bozuklukları ile ilişkilendirilebilir. Odaklanma veya bellek problemleri, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) gibi durumları işaret edebilir. Ancak, unutmayın ki psikolojik rahatsızlıklar karmaşık olabilir ve birbirine benzer belirtiler farklı rahatsızlıklarla ilişkilendirilebilir. Bu nedenle, en doğru yaklaşım bir psikologla görüşmek olacaktır. Bu, belirli bir rahatsızlığın nasıl olduğunu veya var olup olmadığını daha iyi anlamanıza ve uygun tedaviyi alma sürecinizi yönlendirmenize yardımcı olabilir.
Sağlıcakla Kalın,
Psikolog Sümeyye Sağlam