Psikoloji kazandım detaylar aşağıda?

maltepe üni ingilizce psikoloji bölümü kazandım. ailemin kendi işi var gayet iyi gidiyor ama ben lise bittikten bi 5 sene sonra falan kazandım üniyi bazı sorunlardan dolayı. ailemin yanında doğru düzgün bir şekilde çalışıp işi elime alıp devam mı etmeliyim yoksa psikoloji bölümüne girip ordan mı yol almalıyım? hangi türlü ailemin bana olan güveni artar sizce? onlara kalsa diploma şart. bizim işimiz evet iyi ama yine de güvenme yıllar ne getirir bilemeyiz diyorlar. haklılar da. kazandığım bölüm de gayet ilgimi çeken, sevdiğim bir bölüm. diplomaya fazla takıntılılar. mutlaka bir diploman olsun diyorlar. zaten 2-3 seneye de evlenmeyi düşünüyorum ama hangi şartlarda ailem artık bu kız oldu. kendine bakabilir, evlilik sorumluluğunu da sırtlanabilir der? psikolojiyi okumaya başlayıp aynı zamanda da işi de öğrenebilirsin okuldan kalan boş zamanlarında şirkete gelirsin diyorlar. birçok kişinin fikrini merak ediyorum bu konuda. bana yardımcı olur musunuz? hangi şartlarda ailemin güveni oturur bana karşı? yorumlarınızı bekliyorummmm

Psikoloji kazandım detaylar aşağıda?