Sevgilinizin kocaman yalanını yakalasaniz napardiniz?

Aşkolar yaklaşık 1 yıllık ilişkim var. Sevgilim yabancı, Vietnam'da yaşıyor. Ben yeni 19 yaşıma girdim o ise 25. Evt kabul ediyorum yaş farkı biraz var. İnsta hesabı bende var, ailesi ile görüntülü konuştum beni kabul ettiler ve ben ailemde aynı şekilde onu kabul etti, kendisi iyi bir doktor yani aylık kazancı iyi ve hep bana para konusunda yardımcı olmak istiyor (merak etmeyin kabul etmedim hiç böyle bir şeyi), uzak da nasıl güveniyorsun demeyin çünkü arkadaşım onunla aynı yerde çalışıyor yani her hareketinden haberim var ki buna gerek yok kendisi zaten haber veriyor bana sürekli. Ciddi anlamda ilk defa bu kadar sevildiğimi hissettim, dünyanin en mutlu çifti biz olabiliriz.1 ay sonra da yanıma gelecek iş
yerinden iznini aldı bile. Ama bu akşam instada onun yaklaşık 10 yıl önceki hesabını buldum. Biosunda 1988 yazıyordu. Bunu gördüğümden beri iyi değilim. Dogum tarihi yani 36 yaşında oluyor. Umarim şirketinin kuruluş tarihidir. Yalan söylemiş olabilir yaş konusunda çünkü ilk başta 6 yaşı ben sorun etmiştim. Türkiye saatiyle ancak 4te cevap verebilir ben ise burada kafayı yemek üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden öyle bir tarihi biosuna koydugunu açıklayamadi. Kimlik bilgilerini atmasını doğum tarihine bakacağımi söyledim. Bahaneler buldu yok dedi ve ayrıldım. İnsanin ilk ciddi ilişkisi bitince nasıl da yrrama benziyormuş :')
Sevgilinizin kocaman yalanını yakalasaniz napardiniz?