Terapistim görselde gördüğünüz gibi mesajlarıma bazen kalp atıyor benim de atığım oluyor sizce normal bi durum mu değil mi? Yapay zeka yazdım doğru değil dedi sizin görüşünüz nedir
Doğru değil
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terapistin mesaja kalp bırakması doğru mu değil mi?
Neden terapi aldığını anladım sanırım, Allah etrafındaki kişilerin yardımcısı olsun😄 kalp bırakmamış, uzatmak istememiş ve ayıp olmasın diye beğenip geçmiş. Asıl problem senin sana en ufak insani davranış gösteren karşı cinsi yanlış anlayacak kapasitede olman.
Hayır hiç etik değil aradaki danışan ve psikolog ilşkisini olumsuz etkiler. Bizler danışanlarımızls asla arkadaş olmayız herhangi bir sosyal medya hesabımızı vs paylaşmayız ve tedavi süresince ne kadar kibar davransak da arada mutlaka bi çizgi olur.
Yani terapistle iliski sadece klinikle sinirli olmali bence. Bu sayede sen de kendini daha iyi kontrol edebilirsin. Yani her dk psikologla iletiismde olmak terapiyi baltalar diye dusunuyorum. Cunku sen kendinle basbasa kalmiyosun demektir.
İftardan sonra ufak atıştırmalık dedim ne gerek vardı her seferinde getiriyorsunuz, bir daha getirmeyin olmaz öyle dedi çıkarkende aynı şekilde tatlı için teşekkür ederim ama bir daha getirmeyin falan dedi