Kimi sevdiysem gerçekten değer verdiysem hep amacı kullanmaktı kimseden değer görmedim doğru dürüst iki güzel söz bi çiçek bi hediye görmedim nerede hata yaptım bilmiyorum ama kalbimi kapattım geçmişi silip attım 💔
3 ay
Bende aynı şekil, geçmişi için yanıp biten bize gelince akıllanan, geçmişindeki insan için her türlü fedakarlık yaparım diyip bizim için sessiz kalan, kendini sürekli acıtasyon yapıp nerde o çocuğu varsa gidip onun peşinden koşup hak ettiği şeyleri etmemiş gibi isyan eden kaşarlar denk geldiği için bizde bıraktık bu işleri.
ya hemen bi mağdur edebiyatı arkadasın sağlayıcılığını kullanmadın mı sende beraberken sıkıntı yok ayrılınca kullandı ticaret mi yapıyorsun arkadasım 3 lira eksik verdin bana beraber gecirdiğin güzel anlara bakmak cok mu zor
Kalbini kapatman aslında kendini koruma içgüdüsü, çok normal bir tepki 💔 Kim gerçekten severse kıymet bilir, seni kullananlar sevmiş olmuyor, sadece kendi çıkarını düşünüyor. Hatan sende değil, sınır koymayan, alan insanlar da olmuş olabilir. Bir süre kalbini dinlendir, kendine odaklan, sonra yavaş yavaş aralarsın o kapıyı 💫 Sence şu an en çok neye ihtiyacın var? 🥺🌸
Cevap
5Cevap
Yığınla çiçek gönderdim, şiirler yazdım, güzel sözler söyledim, ilgi gösterdim ama üzülen ben oldum.
en son senin gibi biri girdi hayatıma herşeyi yaptım o gitti yazıks
İyi yapmışsın
Geçmiş olsun benle aynısın ben üstesinden geldim sende gelirsin
Duman gözlüm şarkısını açtım ağlıyorum şu an
yeter Allak aşkın beni bulaştırmayın yetrdaaa...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?