Sağlık Kolumu hareket ettirince koltuk altından dirseğime kadar ağrıyor neden oluyordur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 geçmesi için ne yapmam lazım Güncellemeler+1 yıl eskisehirli degilim ankaraliyim Kolumu hareket ettirince koltuk altından dirseğime kadar ağrıyor neden oluyordur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lonefever Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl O bendede oluyor çok sıkı kıyafetler giyiyorsan ondan olur o özellikle koltuk altı geniş olan kıyafetleri tercih et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sıkı kıyafet giymiyorum Yorumla lonefever +1 yıl Dirsekte uyuşma oluyormu Yorumla Soran +1 yıl zorlayınca uzun süre hareket etmeyince oluyor Yorumla lonefever +1 yıl Biraz hareket etmen gerekiyor demekki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sırtında ağrı, sol kolunda uyuşma var mı? 0 57 Yorumla Soran +1 yıl sırtım ağrıyor sol kolum da uzun süre hareket etmeyince zorlayınca uyuşuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailende kalp krizi var mıydı? Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, bir doktora görürsen iyi edersin. Kalbinde bıçak saplanır gibi bir ağrı kolunda uyuşma olursa hemen acile git Yorumla Soran +1 yıl kalbimde öyle ağrı oluyor bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen önce acile git sonra kardiyolojiye git Yorumla Soran +1 yıl ya neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah korusun kalp krizi falan olur Yorumla Soran +1 yıl kalbim için gitmiştim stresten demişlerdi Yorumla Soran +1 yıl olmaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemeyiz ki gitmen gerek işte şakaya gelmez Yorumla Soran +1 yıl kolumun ağrısı için hastaneye mi gideyim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbine de vuruyorsa gitmelisin işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başı ağrıyan gidiyor sende Yorumla Soran +1 yıl ama kalbim için gittim zaten stresten dediler Yorumla Soran +1 yıl bas ağrısı kol ağrısından daha önemli değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kol ağrısı kalpten kaynaklanıyorsa? Yorumla Soran +1 yıl ya ama kalbimde bir sey yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte git muayene ol içinde kalmasin Yorumla Soran +1 yıl ya sen icime kurt düşüyorsun ben bunu kas agrisi falandir diye düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu kuzum benim canim sağlık bu şakaya gelmez ne olursa olsun git baktır. Benim de 3 gün falan kalbim ağrıdı gittim 3 kere kan aldilar acilde bir sey çıkmadı git yani ne olcak Yorumla Soran +1 yıl sevmiyorum hastaneyi ozellikle kan alınan şeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun yapcak bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl gitmicem hastaneye ya gecer belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl korkutuyorsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya korkacak bir şey yok git gitme karışmam Yorumla Soran +1 yıl dün sadece kolum ağrıyordu bugün her yerim ağrıyor galiba ölüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helvan benden Yorumla Soran +1 yıl fıstıklı olsun olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz pahalı olur Yorumla Soran +1 yıl ölürken de parayi düsünemeyecegim fistikli istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of jsjsjjd son kez geçirdi gitti Yorumla Soran +1 yıl ay ben ciddiyim bu arada harbiden cok agriyor her yerim helvami da fistikli istiyorum kesinlikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktora gitsene yavrum sen Yorumla Soran +1 yıl ölene kadar gitmicem Yorumla Soran +1 yıl serum takarlar cok korkunc acitir o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah'ım sana bir tane hap önercem onu yarın al hiçbir şeyin kalmaz Yorumla Soran +1 yıl öner bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rantudil forte 60 Mg. Yorumla Soran +1 yıl eczaneye gidecek hal bulabilirsem alirim bide pahali mi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 92 liradır muhtemelen. Normalde reçete ile yazarsan o kadar tutmaz. Yorumla Soran +1 yıl usudugum icin kombinin seyini arttirdim hals usuyorum aglicam simdi Yorumla Soran +1 yıl pahali degilmis ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hastasin. Nerde yaşıyorsun yakınsan sana getireyim ilaç? Yorumla Soran +1 yıl eskisehirdeyim ama yarin iyi olursam alirim ben tesekkur ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzaktaymışsın kesin güzelsinn hee Eskişehir'in kızları hep güzel Yorumla Soran +1 yıl ankaraliyim ben Yorumla Soran +1 yıl ya sana cevap verirken soruyu guncellemisjm yanlislikla Yorumla Soran +1 yıl sinir krizi gecircem artik of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sen Çinçinlisin 😀 Yorumla Soran +1 yıl ankarayla ilgili bir seyse bu ankarayla gram alakam yok yani anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Many**k neden oraya yazdın hahshsj Ankaraliyim diye Yorumla Soran +1 yıl ya yanlislikla oldu cok sinirim bozuk su an OF Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahhhahahahhagayagagayaysywyys canim benim ya tak*p etsene beni konuşalım lütfennn Yorumla Soran +1 yıl bakariizzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yap yap ben spor yapcam şimdi iyi olur senle konuşmak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doktora gitmen lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli ki bir sorun var ablacım neden ki diye soruyorsun doktora gitmek yerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O bendede oluyor çok sıkı kıyafetler giyiyorsan ondan olur o özellikle koltuk altı geniş olan kıyafetleri tercih et
sıkı kıyafet giymiyorum
Dirsekte uyuşma oluyormu
zorlayınca uzun süre hareket etmeyince oluyor
Biraz hareket etmen gerekiyor demekki
Sırtında ağrı, sol kolunda uyuşma var mı?
sırtım ağrıyor sol kolum da uzun süre hareket etmeyince zorlayınca uyuşuyor
Ailende kalp krizi var mıydı?
yok
Anladım, bir doktora görürsen iyi edersin. Kalbinde bıçak saplanır gibi bir ağrı kolunda uyuşma olursa hemen acile git
kalbimde öyle ağrı oluyor bazen
Sen önce acile git sonra kardiyolojiye git
ya neden ki
Allah korusun kalp krizi falan olur
kalbim için gitmiştim stresten demişlerdi
olmaz ya
Bilemeyiz ki gitmen gerek işte şakaya gelmez
kolumun ağrısı için hastaneye mi gideyim ya
Kalbine de vuruyorsa gitmelisin işte
Başı ağrıyan gidiyor sende
ama kalbim için gittim zaten stresten dediler
bas ağrısı kol ağrısından daha önemli değil mi
Kol ağrısı kalpten kaynaklanıyorsa?
ya ama kalbimde bir sey yok ki
İşte git muayene ol içinde kalmasin
ya sen icime kurt düşüyorsun ben bunu kas agrisi falandir diye düşünmüştüm
Yahu kuzum benim canim sağlık bu şakaya gelmez ne olursa olsun git baktır. Benim de 3 gün falan kalbim ağrıdı gittim 3 kere kan aldilar acilde bir sey çıkmadı git yani ne olcak
sevmiyorum hastaneyi ozellikle kan alınan şeyi
Olsun yapcak bir şey yok
gitmicem hastaneye ya gecer belki
sen bilirsin
korkutuyorsun ya
Ya korkacak bir şey yok git gitme karışmam
dün sadece kolum ağrıyordu bugün her yerim ağrıyor galiba ölüyorum
Helvan benden
fıstıklı olsun olur mu
Olmaz pahalı olur
ölürken de parayi düsünemeyecegim fistikli istiyorum
Of jsjsjjd son kez geçirdi gitti
ay ben ciddiyim bu arada harbiden cok agriyor her yerim helvami da fistikli istiyorum kesinlikle
Doktora gitsene yavrum sen
ölene kadar gitmicem
serum takarlar cok korkunc acitir o
Allah'ım sana bir tane hap önercem onu yarın al hiçbir şeyin kalmaz
öner bakalim
Rantudil forte 60 Mg.
eczaneye gidecek hal bulabilirsem alirim bide pahali mi bu
92 liradır muhtemelen. Normalde reçete ile yazarsan o kadar tutmaz.
usudugum icin kombinin seyini arttirdim hals usuyorum aglicam simdi
pahali degilmis ya
Sen hastasin. Nerde yaşıyorsun yakınsan sana getireyim ilaç?
eskisehirdeyim ama yarin iyi olursam alirim ben tesekkur ederim
Uzaktaymışsın kesin güzelsinn hee Eskişehir'in kızları hep güzel
ankaraliyim ben
ya sana cevap verirken soruyu guncellemisjm yanlislikla
sinir krizi gecircem artik of
O zaman sen Çinçinlisin 😀
ankarayla ilgili bir seyse bu ankarayla gram alakam yok yani anlamadim
Many**k neden oraya yazdın hahshsj Ankaraliyim diye
ya yanlislikla oldu cok sinirim bozuk su an OF
Hahhhahahahhagayagagayaysywyys canim benim ya tak*p etsene beni konuşalım lütfennn
bakariizzzz
Yap yap ben spor yapcam şimdi iyi olur senle konuşmak
Doktora gitmen lazım
neden ki
Belli ki bir sorun var ablacım neden ki diye soruyorsun doktora gitmek yerine