Sağlık Elimdeki damarlar neden kalın değil erkekler gibi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekelrin damarlari cok kalın benimki ne zaman öyle olacak? Elimdeki damarlar neden kalın değil erkekler gibi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kadın olduğun içindir 0 0 Yorumla
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen kadınsın ya hani. Normal değil mi öyle kibar olması. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet galiba öyle bende belkit kilo felan alirsam kalın olur diye düşünüyordum Yorumla
izmirbornovali Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Damar belirginligi spor ve beslenme olmadan kalinlasma olmas 0 0 Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Can sıkıntısı zor gerçekten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Epistemik ne demek Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ee abla sen beyazsın, esmer ne alaka? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok esmerim ama fotoda bide lamba oldu icin öyle cıkmış Abla mi 🤣😂😂 22 yasindayim ne ablasii ya Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Gül senin tenin ben de güller içinde kafesteyim. Yok cidden beyazsın bunun lamba ile alakası yok 😂 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çorabın yeter, boş ver damarı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂yaaa corabimq nasil takildiniz Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızımm erkek msin kskd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazi karinlarda kalın damar var Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı. Erkeklerle sizin yapınız farklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek olmadığın için olabilir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazi kadinlarda gördüm kalindi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın değildir belirgindir o Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kadın olduğun içindir 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Erkek değilsin çünkü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben belkit kadinlarda da kalin damar var saniyordum Yorumla
Klara_Miliç Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl El bahane ayak şahane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler iltifat icin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kadın olduğun içindir
Sen kadınsın ya hani. Normal değil mi öyle kibar olması.
evet galiba öyle bende belkit kilo felan alirsam kalın olur diye düşünüyordum
Damar belirginligi spor ve beslenme olmadan kalinlasma olmas
Can sıkıntısı zor gerçekten.
Epistemik ne demek
Ee abla sen beyazsın, esmer ne alaka?
Yok esmerim ama fotoda bide lamba oldu icin öyle cıkmış
Abla mi 🤣😂😂
22 yasindayim ne ablasii ya
Gül senin tenin ben de güller içinde kafesteyim.
Yok cidden beyazsın bunun lamba ile alakası yok 😂
Çorabın yeter, boş ver damarı
😂yaaa corabimq nasil takildiniz
Kızımm erkek msin kskd
Ama bazi karinlarda kalın damar var
E ne güzel işte
Dişi olduğun için öyle
insallah saka yapıondur :d
Erkeklerle sizin yapınız farklı
Çünkü sen minyonsun
Erkek olmadığın için olabilir mi
Ama bazi kadinlarda gördüm kalindi yani