Millet koluna faça atıyor ve 1,10 yılda geçiyor izler ama benim izlerim hala ilk günkü gibi..
kolunda 5 ,6 çizik var 15 yıl oldu.. sevdiğim de biliyor ilk gün gösterdim ona ama neden bu kadar 🍀 şansızım acaba?
Millet koluna faça atıyor ve 1,10 yılda geçiyor izler ama benim izlerim hala ilk günkü gibi..
kolunda 5 ,6 çizik var 15 yıl oldu.. sevdiğim de biliyor ilk gün gösterdim ona ama neden bu kadar 🍀 şansızım acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunun şans ile ne alakası var. Faça yarası kalır ztn. Daha derinden atmış isen daha belirgin olması normal :)
Çok derin attım:(
Allah’ım ya tam 15 sene oldu neden hala belli ki:/ 😫
Ölmek mi istedin. Çok derin attıgından işte :) ah be kızım değer miydi değer mi yani
Değmedi kanka 😎 çünkü stalk yüzünden kafa karışıklığı hastalık başlangıcında olan bir şeydi.. elimde değildi yani..>> depresyon dan oldu kısas kısas
Eyvallah kanka
Faça atmalık ne yaşadın acaba
Güzel bir soru 🙋♀️.. stalk takip ediliyorum sanıyordum acı çekiyordum ama aslında takip eden de yokmuş sonradan jeton düştü ama bu defa da faça oldu istemsizce:(
Derin faça izi geçmez. Atmadan önce düşünseydin.
Ah 🤦♀️ ah:/
Bari üzerine dövme yaptır da kamüfüle olsun biraz
Yaptım 😥 yine çok belli
:((((((
O faça atınca kanı nasıl durdurdun?
Hastaneye koştum kuzenim gelmişti 5 dak içinde
:/
Dikişte attılar o zaman
Evet 👍
Kaç tane faça var 1 tane mi?
Sen üşütük birisin galiba
Ne alaka?
Yorumlarin soruların seni ele veriyor
Kremi var
Herşeyi denedik ameliyat 😷 dahi oldu kolum
Amerika 🇺🇸 ile babam iletişme geçti
Kantaron yağı kulan
Onlar bile çare bulamadı doku almak istediler ama bu defa da 50% yama olma ihtimali varmış onu da ben kabul etmedim
Sürdüm hepsini aldım geçmiyorlar
Resmi var mı