Güncellemeler
+1 yıl
Sahurdan 1 saat öncede bir tabak tavuk pilav yedim
Sporcuyum ve ona göre besleniyorum 5 yumurta haşlaması 3 milföy hamuru ve yulaaf bebe bisküvisi yoğurt pekmez karışımı yedim artı 1 liitre su içtim şu an evin içinde kaplumbağa gibi dolaşıyorum aw napacam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sporcusun ve milfoyün ne kadar zararlı olduğunu henüz öğrenmemiş gibisin. Sporcu olmak az kalorili besinleri hunharca yemek degil, ağzını tut yapacak bişey yok.
Hanımefendi annem onu yapmış napayım kadını ramazan ramazan uğraştıramam bende biliyorum bu saydıklarınizi arada bir hamur işi yiyorum genelde ekmeğin içiyle yiyorum kahvaltıda yumurtayı
Ramazan'da hafif başlayıp fit olucam diye girince akşamına ben
😂😂
Yedigim
2 dilim kepek
2 yumurta haşlanmış
2 domates
1 dilim peynir kafi
O kadar yersen uyuyamazsin ki
Sorma hocam vallahi duramıyorum yerimde bide sahurdan 1 saat önce bir tabak tavuk pilav yedim
Sen isin pokunu çıkarmışsin dostum tamam bende fitness yapıyorum ama sen sanirim kiloda almak istiyorsun hacim kazanmak istiyorsun ama ramazan da oruc tutacak isen bi nebze kendinden ödün ver derim çünkü normal gün gibi yiyip icemicez ondan bunlari sindirmek midene çok büyük bir yük bence ramazan boyunca daha hafif beslen zaten spordan snra protein shake iciyorsun onun sindirimi bile 4 saat buluyor birde bu kadar yemek ciddi strese sokar vücudunu
Haklısın hocam bidahakine daha dikkatli beslenecegim sağol tavsiyelerin için
Rica ederim hayırlı Ramazanlar
Allah razı olsun
Sporcuysan yarasın kardeşim Allah kabul etsin bisey olmaz evi de yeseydin sadece
😂😂😂
Oha aq hahahahhaahha bir sey olmaz oglene erir aciktim diye gezinirsin
Sorma vallahi ölüyorum 😂
Hahhahaha dun mu ondan once ki gun mu ne bende oyledim acili bir sey yiyodum yanina 2 litre sut ictim. Mide fesadi geciriyordjm sjsbsnsjsj
Fazla kaçırınca öyle olur diyorum sana deli dana gibi evi tavaf ediyorum rahatlatmak için
Lan sorma uyudum oyle gwcti anca sjsnsjs
Bugün niyetlenmedin mi sahurda naptın 😂
Bu nasıl sporcu
Böyle bir sporcu hocam yazdiklarimdan hangi biri zararlı şeyde bunu yazma gereği duydun?
Szjzjz suyu az gordum
😂😂