Sağlık Parmağım ne kadar kötü görünüyor? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok kötü Biraz kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Parmağım ne kadar kötü görünüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çokta kötü değil. Geçmeyecek bir şey değil. Hangi aşındırıya maruz kaldın? 1 4 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Aşındırıcı* Yorumla Fevrihasan +1 yıl Deterjan Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl antibiyotikli merhem kullan. Eldiven kullan bir de temastan kaçınmak için. Yorumla Fevrihasan +1 yıl Şu çatlak yer acıyor sadece kaşıntı felan yok bende Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy sana yemin ederim aynı parmak ve aynı yer bende aynısı oldu. Aşırı derece kaşınıyor yarıklar oluşuyor. Ve gecmiyorda iyileşmeyen bi yara bu 1 5 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Ne yapacağız bilmiyorum ya çatlak yer acıyor bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende aynı şekilde ve bu bazen iyileşir gibi oluyor sonra tekrardan çıkıyor ve bende 2 seneye yakın bu durumda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kremler kullandım. Kendime özel krem de yaptırdım ama yok geçmiyor Yorumla Fevrihasan +1 yıl Bende kaşıntı neredeyse hiç yok ama şu çatlak yer acıyor biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende deli gibi kasinti var ya çok kötü bisey ve benim ki seninkinin daha ileri boyutu Yorumla
essiilay Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Bakıp kusacak kadar kötü değilll, çok rahatsız oluyorsanız üzerini bir yarabandı ile kapatın 0 0 Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle 🤔 0 3 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Geçen seneden kalma deterjan tahrişi Yorumla Bay---İbne +1 yıl Çok geçmiş olsun doktora gittin mi Yorumla Fevrihasan +1 yıl Bir kere gittim 2 tane krem yazdı işe yaramadı Yorumla
Hekimhanımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu neeee 0 2 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Deterjan tahrişi Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Etrafımda böyle olan Bi kaç kişi vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çokta kötü değil. Geçmeyecek bir şey değil. Hangi aşındırıya maruz kaldın?
Aşındırıcı*
Deterjan
antibiyotikli merhem kullan.
Eldiven kullan bir de temastan kaçınmak için.
Şu çatlak yer acıyor sadece kaşıntı felan yok bende
Ayy sana yemin ederim aynı parmak ve aynı yer bende aynısı oldu. Aşırı derece kaşınıyor yarıklar oluşuyor. Ve gecmiyorda iyileşmeyen bi yara bu
Ne yapacağız bilmiyorum ya çatlak yer acıyor bende
Bende aynı şekilde ve bu bazen iyileşir gibi oluyor sonra tekrardan çıkıyor ve bende 2 seneye yakın bu durumda
Çok kremler kullandım. Kendime özel krem de yaptırdım ama yok geçmiyor
Bende kaşıntı neredeyse hiç yok ama şu çatlak yer acıyor biraz
Bende deli gibi kasinti var ya çok kötü bisey ve benim ki seninkinin daha ileri boyutu
Bakıp kusacak kadar kötü değilll, çok rahatsız oluyorsanız üzerini bir yarabandı ile kapatın
Çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle 🤔
Geçen seneden kalma deterjan tahrişi
Çok geçmiş olsun doktora gittin mi
Bir kere gittim 2 tane krem yazdı işe yaramadı
Bu neeee
Deterjan tahrişi
Etrafımda böyle olan Bi kaç kişi vardı