Wilkinson kullan ama yasaklandı diye biliyorum wilkinson lokal kullan. Ve beyaz sirke ile yıkan tüm eşyalarını beyaz sirke ile yıka ve sil. Yumurtlama dönügüsünü takip et kaçırırsan bitmiş gibi görünüyor sonra tekrar çıkıyor. Uyuzun olduğu bölgelerde önemli tabi bazı yumuşak yağ dokusunda çok çok zor iyileşiyor 7 ay çektim. Yumuşak yağ dokusuna dövme ignesi ile biraz müdahale ettim yoksa bitmeyecekti.
Yumuşak doğukuda ben o bölgelerde iğne ile kapatıp sıkıyordum sonra sirke ile temizliyorum. Dövme ignesi ile sonra iyileşince dövme bandı çekiyordum ilaç sürüp
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal uyuz oldum lanet bir şey
Wilkinson kullan ama yasaklandı diye biliyorum wilkinson lokal kullan. Ve beyaz sirke ile yıkan tüm eşyalarını beyaz sirke ile yıka ve sil. Yumurtlama dönügüsünü takip et kaçırırsan bitmiş gibi görünüyor sonra tekrar çıkıyor. Uyuzun olduğu bölgelerde önemli tabi bazı yumuşak yağ dokusunda çok çok zor iyileşiyor 7 ay çektim. Yumuşak yağ dokusuna dövme ignesi ile biraz müdahale ettim yoksa bitmeyecekti.
Nerden bulabilirim beyaz sirkeyi kullandım kaşıntı gitti gibi ama derim kabuklandı
Döküntü ler oluyor geçiyor mu
Geçer doktorlar düzgün bakmadı bile ezbere teknikler önerdi ben döngüyü takip ettim o şekilde yendim yoksa geçecek gibi değildi.
Bakmıyorlar bile bana da uyuza alakası olmayan düz bit ilacı yazdı yolladı araştırdım affedersin ama sklern bile takmıyorlar
Evet maalesef
Ben kendim teknik gelistirmesem iylesmeyecekti.
Üzücü
Sende hangi bölgede var?
Göğsümde
Sırtımda
Bacak kol
4 aya gidiyor çok kötü olmuştum şu an kaşıntım gitti ama kabul döküyorum diye korkuyorum
Yumuşak doğukuda ben o bölgelerde iğne ile kapatıp sıkıyordum sonra sirke ile temizliyorum. Dövme ignesi ile sonra iyileşince dövme bandı çekiyordum ilaç sürüp
Yumuşak dokuda yumurtalar aylarca yaşıyor birden tekrarlaya bilir.
Nerden bula bilrim
Çok zor bir süreç
Netten ya da dovmeciden
Ölsemde kurtulsam sayfasını geçtim ama sırtım taş gibi oldu derim
İnan çok iyi biliyorum o durumu
Günlük hareket takibi yap
Yaralar nasıl görünüyor.
İyileşir gibi ama ablam bir yazı okudu orada diyor uyuz yenileniyormuş
Soyuluyor
Yumurtalar çatlıyor işte iğne ile zaten o yüzden kanatip sık diyorum işte.
Kanla birlikte yumurtalsrda çıkıyor ama açık yaraya kesinlikle ilaç sürme
Öyle su toplar gibi yara değil ama bütün yanık gibi soyuluyor
İğneyi şok işte oraya azar azar sonra sık
Sendeki yaralar nasıl anlamdim
Fotoğraf ata bilsem keşke wowowlwow
Mdmdndj
Yaz bana telegram atıyım
Doktorlardan iyi biliyorsun
Hahahahah
7 ay çektim mk illetini
Eski sevgilim bulaştırdı kardeşim ya wowowlwow
İyki sarıldık
O bir sarılma ile kalmamıştır
Sarıldık öptü elimi tutu toplum içinde buluştuk ve gencim wıekwıwkwow elhamdülillah Müslümanız
Wilkinson pomad
Yasaklı diyorlar
Hayır değil
Yasaklandı kanka
@Zatı_dehb ne zaman
Yakin zamanda herhalde ben birisne önerdim o söyledi yasaklanmış diye
@Zatı_dehb ilk defa duydum