Sağlık Hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Tavsiyelere açığım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 163 cm60 kiloDirenç kilodayım sanırım bir türlü inermiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Tavsiyelere açığım? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sabah uyanır uyanmaz 400ml su ic iki bardakYürüyüş hareket yapEkmeği azalt bunun yerine kuru yemiş ye duzenliYeteri kadar su ic 0 0 Yorumla
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bence kilon normal benim boyum 1.60 kilom 55 benim de ideal senin de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil şekerim en az 53-57 olmalıyım çünkü yağ bazlı kilom Yorumla tuhafolmayinizlutfen +1 yıl Ha anladım o zaman evet yağlar için karnında varsa mekik flan çekmen daha iyi bir anda 20 30 mekik yapma yavaş yavaş yap etkisini görürsün Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederiimm Yorumla tuhafolmayinizlutfen +1 yıl Rica ederim ne demek evde yapamazsın ama ben öyle yapıyordum spora gitmen daha doğru vücudun hareketsizse özellikle pilates flan çok iyi olur Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl 1.76 boy 96 kiloyum vücutta bir şey yok Sadece göbek var Onu eritmeye üşeniyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşin yoksa spora git Yorumla Akansel81 +1 yıl Herhalde durum öyle gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin şimdiden Yorumla Akansel81 +1 yıl Teşekkür ederim size de Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Abla zaten 3 kilo falan kalmış işte sporla halledersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tıp okuyorum derslerim sabah 8de başlıyor 5te bitiyor spora vaktim yok hızlıca şöyle verdirebilecek bir şey çok işime gelir:/ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende 4 kilo vermek istiyorum diyet arkadaşı olalım mı motive ederiz falan 84 kiloyum 80 olmak istiyorum 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Çok dolgun ve seksi olmalısın böyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kendimi çok şişko hissediyorum geçen sene 53 kiloydum Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Sana öyle geliyordur ama çok güzel vücudunun olduğuna eminim. Yorumla Soran +1 yıl Yok gercekten göbeğim var, kasli bir vücuda sahip değilim Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Kaslı olma zaten yaa. Göbeğin varsa da çok hafiftir o ayva göbeğidir. Yorumla Soran +1 yıl Yok bence çirkin o göbek gobektir sevilmez mdksks Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Sevilir niye sevilmesin. Dolgun göğüsler, hafif basen, dolgun kalçalar, bacaklar.. daha ne olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl baliketli olmak guzel degil mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu biraz balina eti sanki :// Cevap sahibi +1 yıl yok artik 60 ya ne balinasi. abartiyomusun sanki Soran +1 yıl Yağ bazlı bir kilo... Kas oranım çok düşük:(( Cevap sahibi +1 yıl bakiyim bi gormek mumkun mu Cevap sahibi +1 yıl pisst hamsi ordamisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabah uyanır uyanmaz 400ml su ic iki bardak
Yürüyüş hareket yap
Ekmeği azalt bunun yerine kuru yemiş ye duzenli
Yeteri kadar su ic
Bence kilon normal benim boyum 1.60 kilom 55 benim de ideal senin de
Yok değil şekerim en az 53-57 olmalıyım çünkü yağ bazlı kilom
Ha anladım o zaman evet yağlar için karnında varsa mekik flan çekmen daha iyi bir anda 20 30 mekik yapma yavaş yavaş yap etkisini görürsün
Tamamdır çok teşekkür ederiimm
Rica ederim ne demek evde yapamazsın ama ben öyle yapıyordum spora gitmen daha doğru vücudun hareketsizse özellikle pilates flan çok iyi olur
1.76 boy 96 kiloyum vücutta bir şey yok Sadece göbek var Onu eritmeye üşeniyorum
İşin yoksa spora git
Herhalde durum öyle gözüküyor
Kolay gelsin şimdiden
Teşekkür ederim size de
Abla zaten 3 kilo falan kalmış işte sporla halledersin
Tıp okuyorum derslerim sabah 8de başlıyor 5te bitiyor spora vaktim yok hızlıca şöyle verdirebilecek bir şey çok işime gelir:/
Bende 4 kilo vermek istiyorum diyet arkadaşı olalım mı motive ederiz falan 84 kiloyum 80 olmak istiyorum
Çok dolgun ve seksi olmalısın böyle
Hayır kendimi çok şişko hissediyorum geçen sene 53 kiloydum
Sana öyle geliyordur ama çok güzel vücudunun olduğuna eminim.
Yok gercekten göbeğim var, kasli bir vücuda sahip değilim
Kaslı olma zaten yaa. Göbeğin varsa da çok hafiftir o ayva göbeğidir.
Yok bence çirkin o göbek gobektir sevilmez mdksks
Sevilir niye sevilmesin. Dolgun göğüsler, hafif basen, dolgun kalçalar, bacaklar.. daha ne olsun
baliketli olmak guzel degil mi
Bu biraz balina eti sanki ://
yok artik 60 ya ne balinasi. abartiyomusun sanki
Yağ bazlı bir kilo... Kas oranım çok düşük:((
bakiyim bi gormek mumkun mu
pisst hamsi ordamisin