Yani kendim kontörle gelen hastalara bakmıştım , öyle iki hasta hatırlıyorum biri kendi yapmış diğeri ilişki esnasında kayma olmuş senin nasıl oldu peki
Yani sadece onun ne gördüğünu bilmiyorum e senin hikayeni de bilmiyorum ama tabi biraz göreceli de bir şey yani biri bakar yırtık var der biri yok der Ufak yırtıklar için tabi
Asistan doktor dahi öyle bir cevap vermez. Tıbben böyle bir durum yok. Zar ince bı dokudur kalın bir tabaka değildir ki bu tarafı gidip bir tarafi kalsın. Dudak kısmının 1.5 - 2.01 cm gerisinde olan bir şeyin nasıl bir tarafı gidiyormuş?
Halkasal ve hilal zar en yaygın zar cesitlerinden birisidir tam orta kısımda bulunur. 10 ile 19 milim arasında olan çaplarda zar sağlamdır özellikle 20 milimetre üzerinde ki zarlar bozuktur. Senin kızlık zarin hilal se vajina giriş kısmına yakındır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani kendim kontörle gelen hastalara bakmıştım , öyle iki hasta hatırlıyorum biri kendi yapmış diğeri ilişki esnasında kayma olmuş senin nasıl oldu peki
Tabi buraya yazma nasıl olduğunu bence herkese açık yazma yani
Lutfen ciddi cvplar istiyorum asiri kotuyum parmagim girmis olabilir
Dilersen d m at
Bu arada doktorum ben de
tamam soyle ozaman hata yapma ihtimali var mi bu arada hilal seklinde benimki
Yani sadece onun ne gördüğünu bilmiyorum e senin hikayeni de bilmiyorum ama tabi biraz göreceli de bir şey yani biri bakar yırtık var der biri yok der
Ufak yırtıklar için tabi
Hilal zarin ozelliklerini biliyormusun
Evet biliyorum
Nedir hemen yirtilir mi
Burayadan bildirim gelmiyor pek ozlden sorabilirsin
Bir tarafı diye bir açıklama Yok. Zar ince ve hassastır kiminde daha ön kısımda kiminde daha geride olur. Geride olan zarlar daha esnek olur
Onde olan esnek olmaz mi benimki galiba onde... ama doktor bana bitarafi gitmis dedi
Bir tarafı diye bir kavram olmaz
Organin ucu gecincede bozulur mu bu arada zarim hilal seklinde
Baş kısmından bir parmak ilerisi girdiği anda bozulur
Nisanlimla biseyler yasadik ama ucu gecti ama cokta degildi yani ve doktora gittim bi tarafi gitmis dedi moralim bozuk
Kadın doğum doktoru bakmadı mi?
Jinekolog dan muayene al. Alttan muayene yaparak baktır
Bakti bi tarafi hasar gormus dedi
Asistan doktor dahi öyle bir cevap vermez. Tıbben böyle bir durum yok. Zar ince bı dokudur kalın bir tabaka değildir ki bu tarafı gidip bir tarafi kalsın. Dudak kısmının 1.5 - 2.01 cm gerisinde olan bir şeyin nasıl bir tarafı gidiyormuş?
Adli tip raporu icin doktora gidicem zaten orada belli olur mu
Hilal zari hakkimda bi bilgin var mi
Halkasal ve hilal zar en yaygın zar cesitlerinden birisidir tam orta kısımda bulunur. 10 ile 19 milim arasında olan çaplarda zar sağlamdır özellikle 20 milimetre üzerinde ki zarlar bozuktur. Senin kızlık zarin hilal se vajina giriş kısmına yakındır
Var. Sorabilirsin şu an müsaitim
Eyvah oyleyse gercekten de bozulmustir
Üst kesiminde daha ince olduğu için hilal seklinde olur zaten çok ayrık ve açıklık yoksa sıkıntı yok demektir
Yok hilal olanlar kolay yırtılmaz esnektir onlar
Insallah oyledir ama doktorun soyledigi beni depresyona soktu cunku bozulmussa bosaninca eski esimin ismi nufus cuzdanimdan silinmicek
Sen emin misin jinekolog a gittiğinden?
Midwifery gitdim
Ebe ne anlar bundan
Doktor oda muayenesi var ilk gittigimde saglam demisti ikinci gittigimde hasar gormus mu diye sordum evet dedi
Onun branşı değil bu itibar etme
Zaten adli tip raporu icin doktora gidicem bakalim nolucak sagol cvpladigin icin
Rica ederim geçmiş olsun
O ney lan az daha anlaşılmaz yazaydın ya da ben anlamadım
En az 3 xper istiyor acik yazmak icin oyuzden boyle yazdim
Bekaret yazdim
Bi tarafı nası gitmiş olabilir ki saçma geldi
Bilmiyorum depresyona girdim
Depresyona giricek hareket yapmasaydın gülüm
Iliskiye girmedim
Ee tamam bişey yoktur o zaman