Gelir niye gelmesinciler
Doktora herkes gelmezciler
Doktor olmuşsun kendin bulamiyorsuncular
24.5 yaş ne yaacılar
😂😂😂😂
Şimdi doktor kıza görücü gitmek için ya daha iyi bir okul mezunu olmak ki o da çok az ya da zengin varlıkli biri olmak lazım, doktor kızlar kendinden düşük birini istemez yani kendi tıp camiası içerisinde birini bulman daha doğru sanki benim hukuk okuyan bir kıza ilgim var ama kız hukukçu ben maliye okuyorum. O kızın beni ciddiye alması için okuldan sonra kaymakam falan olmam lazım. Statü çok önemli o yüzden ben kendimden düşük statüde birini isterim olur ama kadınların çoğu kendinden düşük statüde bir erkek istemez
Bence öyle bakış açısı olandan uzak durmalısın boş ver zaten öyle birilerinden eş olunmaz gerçek yûrekli insan o gözle bakmaz yok sen mesleki yònden ben avukat yok sen çöpçu gibi sonuçta herkes kendi helaliyle para kazaniyor bilmiyorum artik bu benim kendi dûşûncem
@1995yengeç işte bu senin düşüncen kızlar ben güzelim ya da ben okudum ettim haklı olarak kendimle denk ya da benden üstün biri olsun diyor. Ben haksız da bulmuyorum şimdi kızın çevresi var şeyi var hukuk camiası tıp camiası eşi düşük statüde olmasını istemeyebilir. Ben kızmıyorum yani kız ülkenin en iyi devlet üniversitesinin birinde hukuk gibi yüksek puanlı bir bölüm okuyor ben onun kadar başarılı biri değilim sonuçta
Görücü olması şart mı sen bulamazmısın birini üstelik doktorum diyorsun benim bildiğim doktorların çevresi geniş olur savcı polis mimar mühendis hakim vekil mekil tanıdığı olur ne bileyim bunlar olmasa bile onu tanıyan biri olur yani memur olması da şart değil özel sektör de çalışan biri de vardır tanıdığı gördüğü bildiği duyduğu falan böyle evlenenler de var.
Sen görücüye git bakalım nasıl oluyormuş tecrübe edin bizi aydınlat... Bizim görücü usulü gitme yöntemimizin yolu kapandı gerekçe olarak güvencenin olmaması...
Görücü usulüyle evliliği o kadar desteklemiyorum ki. İsteme töreni üstelik. Bunun adı isteme değil de ailelerin tanışma merasimi olsaydı sıkıntı yoktu mesela.
Birde görücü geliyorlar. Mala bakar gibi. Bizim evde çiftleşme yaşı gelmiş bi mal var. Hay aksi baktık evde çiftleşecek dişi kalmamış sizinkini beğenirsek alacağız işte. Tam olarak ne eksik ne fazla gözümde böyle canlanıyor.
Kim o mal abin mi
Cevap
81Cevap
24,5 değil 44,5 olsan yine gelir. Tabi o zamana kalmasın ama , doktorluktan önce sen bir kadın ve hanımefendisin bu sebeple gelecekler. Kendim bulayım demeni tavsiye etmiyorum. Hem neden kendini yoracaksın. Gelsin eve , hem ciddiyetini görürsün , hem görüşünü, ilerisini gerisini tanırsın. Dışarıda olan görüşmelerdeki buna kurumda dahil maalesef çoğunlukla insanlar olduğu gibi göstermiyor kendini. Sen seçilme, otur eve sen seç. Görücü geldi diye gelenle evlenilecek bir durum yok , sadece bir çay içimlik zamanda oldu veya olmadı işi yok. Biliyorsun, birde gençlere görücü usulünü çok yanlış gösteriyorlar. Tabi bilinçli olarak, sonra insanlar heba olup gidiyor. Her zaman mutlu her zaman huzurlu olmanı sağlayacak, iyi ki dediğin kişi hayırlısı ile gelsin ümid ettiğin zamanda ☺
Ay teşekkür ederim. Doğru ve anlaşacağım insan olduktan sonra ne şekilde tanıştığımın önemi yok. Kendim de tanışsam olur, birinin aracılığıyla da. Ama önemli olan evlilik öncesinde tanımak
Ne demek rica ederim ☺. Kesinlikle haklısın. En önemliside zaten doğru ve anlasabilecek olunan insan olması. Dilerim en doğru kişi bulur en kısa zamanda seni ☺
Umarım 😊😊
😊😊
Gelir tabi de talip olanın ailesi bir durur, kafasındaki deli soruları sorar hem kendine hem oğluna? 😊
Kız okumuş okadar. Oğlum sana mı bakacak, daha önünde uzunca bir eğitim hayatı var, uzmanlık vs. gibi sorular ile bir türlü istemeye kendilerini ikna edemezler.
Tabiki kız tarafıda etrafa yüksek çıtadan bakar, doktor kızları var sonuçta.
Doktorlar genelde kendi iş ortamında meslektaşları ile iyi anlaşabileceklerini düşündükleri için bu işi kendileri önce aralarında halledip ailelerine sunarlar, istenilecek bir konumda fazlaca bulunmazlar.
Bu yüzdendir ki oylama da ve istemede çekimser taraf çoktur😊
Size beyaz önlüğünüz kadar güzel bir meslek hayatı ve aile kurmayı dilerim Dr. Hanım🌼
Lütfen bu arada bari siz reçeteleri ve tavsiyeleri okunaklı yazınız😊
Sonunu çok sevdim 😂 teşekkür ederim. İnşallah 😂😂
Merhaba.
Sevmenin ve sevilmenin ne mesleği ne dili ne de dini olur burada dikkat edilmesi gereken husus şu olmalı, temiz niyetli güzel ahlak sahibi bir insan sonuçta bilgi sahibi değildir okur öğrenir parası yoktur çalışır kazanır, henüz hayatınızın baharında olduğunuzu unutmayın sabrınızı korumaya özen gösterin gönül işlerin de acele etmemek lazım, önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak gerekir ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek en güzeli olur, dik durarak yaşamaya devam edin yarınların neler getireceğini bilemeyiz ve bilin ki nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren yaradan, yarattığı insanı da hangi gönüle yerleştireceğini iyi bilir kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada, hakkınız da en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Sadece doktora değil bu devirde herkese görücü geliyor hiçbir özelliğe sahip olmayan içi bomboş insana bile. Ama ben eğitimli bir insan olarak daha ince eleyip sık dokuma taraftarıyım. Ben de 24 yaşındayım öğretmenim bu yaşa kadar bana da hiç gelen olmadı herşeyin nasip olduğuna ve doğru zamanı beklediğine inanıyorum. Önemli olan evlenmek görücü gelmesi değil bence hayatın tüm güzelliklerini ve zorluklarını birlikte yaşayabilecek bir hayat yoldaşı bulabilmek her şeyden önce geliyor benim için. Böyle biriyle olmayacaksa evlenmemin de pek bir manası yok açıkçası.
iyide doktor olmuşsun sana görücü gelmesi saçma ziraa kimse dengin değil ki sana yine senin meslekten biri olması lazım mesela polis asker filan gelse dengin değil asgari ücretli ya da mühendisde dengin değil. tek dengin war oda doktor
Ben de farklı düşünmüyorum aslında. Yaşadığım bir olay üzerine aklıma takıldı sadece
Ne alaka mesleğe göre mi bu işler? Doktor olmuş e yani? İnsanlığından haber verin. Eşim doktor olduğu için çevremde çok fazla doktor arkadaşı var. Hiç birinin içinde insnalık yok. Yürüyem egolar. Merhamet yok vicdan yok ahlak yok. Doktor olsa neye yarar?
@maksatmakara esiniz umarim öyle degildir, aynen öyle benim tadnigim tüm doktorlar da öyle, daha cok kendilerini itici yapiyorlar farkinda degiller
benim amcamda doktor yengemde ama ayrıldılar amcam pişman oldu doktor biriyle evlendiğine benden demesi aşırı egolu oluyor doktor kadınlar
😂😂😂
@rahatsızedici eşim öyle olsaydı eşim olamazdı 😊 çok şükür ki hiç öyle değil. Ve özellikle bir doktorla evlenmek istememiş. Hem iki tarafta yoğun çalışınca birbirlerini göremiyorlar hem de doktorların egosu gerçekten çok yüksek. Eşim gerçekten bunu çok sıradan basit olarak görüyor çok şükür ki sıfır ego sıfır kibir :)
@Hüseyinyldrm doktor kadınlar değil erkekler de öyle. Ve iki doktor evliliği çok zor. Çevremizde çok var. Birbirlerini göremiyorlar biri nöbetten geliyor diğeri gidiyor. Bir arkadaşımız 9 gün sonra ilk kez eşiyle evde vakit geçirdi geçen. Hiç gerçek bir evlilik, yuva olmuyor genelde.
Neden görücü gelsin diyorsun git mesleğini yap evleneceğin kişi seni bulur
Severek evlenmek varken insanlar kendini neden zorluyor
Doktor olmuş, hala ortaçağ geleneği görücü usulüyle evlilik derdinde.
Cahilliği de almamış, eşeklik daima baki..
Bence görücü falan bekleme o devir bitti dışarıda birileriyle tanış
Doktorada görücü gelmesin bir zahmet kendisi bulur.
Soruya değil de 24,5 yaşa takıldım :)
Alemsin abla.
Yaa herkes ona takılmış 😂😂 ordaki amacım farklıydı aslında da neyse ifşa etmiycem kendimi
Biraz önce aklıma takıldı bu cevabım ve pişman oldum gibi.
Amacım burada kimseyle dalga geçmek ya da kırmak değil. Sadece takılmak istedim. Yoksa burdaki güzeller güzeli ablamla alakası bile yok. Anlayışınız için teşekkür ederim.
😊😊
Ahahaha. Güncelleme süperdi. Zeki insan farkını ortaya koyuyor.
Niye gelmesin ya tanısam seni koşa koşa gelebilirdim😅
Sırf meslek için mi istiyosun beni 😭
İyide tanısam dedim şuanda mesleğin ve yasın dışında hiç bişey bilmiyorum ki😅
Tanısan severdin 😂
Tanısalım o zaman 😇
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ama beni görmezden geliyorsun 😭
Ovv doktorun isteyeni çok olur rahat ol ayriyetten meslektaşlardansa yazan olur
Doktor olmasaydım daha çok olurdu gibi geliyor bana da 😅😅 erkek doktor daha kolay bulur da
Bizim memlekette kadın boşta kalmaz rahat ol biraz kendine bak bitti kasma 🙂
😊😊
@Gragory32 vay halimize 🤣
@Gragory32 tamam 30 yaşında bul beni (ben 27 olucam)
@Gragory32 2 yıl sonra bulcaksin işte 😂 ne bu acele
@Gragory32 kalmam tabii 😂 birimiz de evlenmiş oluruz bence, bak diyorum
@Gragory32 evet çalışıyorum şu an 😅
@Gragory32 ya dur ya burdan ifşa etmiycem bak mesaj kutuna
Sen işmi ariyorsun eşmi😅 sevilecek birisen sevilirsin deilsen doktor olmak neden seni degerli yapsinki.
İşim var zaten şu an 😅 cevap vermezdim ama sormak istediğim şeyin çarpitilmasi hoşuma gitmiyor
Ergenlik başa belaysa demek 😂
Sormak istedigin sey ben doktorum neden beni almoyorlar diyosun.. bende bunun meslekle alakasi olmadigini dusunuyorum.
O nickname i 2 sene once koymusum ve deistiremiyorum 😅 ergen deilim ben
Neden gelmesin de önemli olan soru şu değil mi; "Bakalım bu doktor görücü bekliyor mu?"
Doktorsun yani git kariyer yap. Git paranı biriktirz gezzz tozzz. Ülke mülke gez arkadaşlarınla. Ne evlenmesi hemen amann.
Görücü evlilikleri tasvip etmem ama dışarı çıkıp insanlarla tanışırsan eminim ki birilerini bulursun.
maddelere bunu da ekle hikayeci trolsün acıdım sana kı ınanan 100 den fazla abazayaa daha cok acıdım
Nesi trollmuş 😂😏
Doktor kıza kim görücü gelicek meslek konusunda kızlar daha seçici hiç bir kız kendinden daha düşük statüdeki erkeği istemez
Trol soru değilse herkes doktorla doktor evlenir diye düşünür ve gelmez.
Yok troll değil 😂 gerçekten merak ettiğim için sordum. Ben de kendim tanışayım istiyorum yoksa. Kısmetim mi kapalı normali mi bu merak ettim
24 yaşında tus sınavına girip uzmanlığını yapması gerekiyor görücü vs hikaye gelir herkesin talibi çıkar fakat uzmanlığını yapması şu an için daha iyi
Benim haramzade kuzenimde menzun oldu. Ondaki akılsızlığı görüyorum. Zaten hala şaşıyorum. Nasıl tıp kazandı, nasıl bitirdi. Evde kalma korkunuzun olması çirkin olduğunuz için olabilir mi.
😂😂😂
Farzet çirkiniz. Acımasız mi olacaksın bu kadar
O değil de kuzenim olma sen şimdi 😁
Acımasız olan hayat değilmiydi 😂
Yok yaa. Kuzenlerim bu şekilde düşünmez 😂
Hiç görmediğin kuzenin düşünür 😁
Hiç görmediğin kuzenin için de akılsız demezsin 😂
Bir kaç anım yüzünden diyebilirim. Sen itiraf et. Kuzenlerinden sevmediğin yok mu 😁
Yok sanırım. Bazılarıyla yaş farkı çok çok iletişimimiz yok onlarla, onlar da abim sonuçta ama, denk gelince konuşuruz iyidir aramız 😂
Ahahaha bende o işte o kuzenlerdenim. Gizli gıcığım 😁
Ahhahahsh yaa. Bu kız da mezun oldu evlenmiyo hâlâ mi diyorsun içten içe 😂
Yok demiyorum. Karışmam asla. Onunla evlenecek olan babasıyla evlenecek önce 😁 yazık çocuğa
Hahhahshs abi sen misin ya
Hangi abi 😁
Değilsindir değilsindir 😂 baş harfin ne senin
Değilimdir😁. Bak sen doktor ol işini yap. Bende evinin kocası oluyum ha koçum 😁
Baş harfin Y değil dimi djdjjd
Değil 😁 oh yırttık 😁
Ahahha
Evleniyormuyuz şimdi 😁
Noooo
Evinin kocası gitti 😁
Git kendi evinin kocası ol 😂
Ahahaha zaten öyleyim 😁 herşeyimi kendim yapıyorum 😁 Ukrayna dönüşü bir avrat kandırıp getireceğim 😁
Ukraynalı yengen falan yok senin değil mi?
😁 gibi gibi
Hayır yok yaa kuzenim olamazsin
Nerelisiniz
İç Anadolu sen?
Doğu Anadolu
Bak sen şu işe! Yere göğe sığdırmadıkları doktorlar bile hallerinden şikayet ediyor
bende mühendisim. doktorsanız iyi geçinebiliriz birlikte
Görücü bekleme yerinden kalk ve kalbinin eşini bul.
Valla çirkinsen bile gelir sonuçta Doktorsun, Herkes mantıkla yaklaşır sana.
Erkeklere bak tüüüü kılıbınıza, bi soru açsak gelmezsiniz aşk meşk işlerinde öndesiniz.
Ego kasmaya devam edin deli doktorlar bı ise yaramazsiniz yazılımcılar daha çok para kazanıyor size anca cer çöp insanlar bakar
Ego kasmiyorum da kim kimi ezmeye çalışıp ego kasıyor belli 😊
Kusra bakmayın özür dilerim insanlardan soğduğum için bu haldeyim 😁
Sinirliydim kb
Doktor u evde bırakan hayat bize ne yapmaz. Her türlü gelir.
Görücüye ihtiyacin mi var hekim hanim neler söylüyorsunuz
Gelir neden gelmesin doktor değil herkese gelir yani bu normal bir durum
Gelir niye gelmesin hele ki ailen meraklı olursa hamaratsan çoktan gelir
24.5 yaş ne ya bebek misin sen🤦♀️ sana gelmesin boş ver
Bak seen
Hahaha kb diyaloğa güldüm
Doktor olduğun için bence cesaret edemiyolardır görücü gelmeye doktor olmak kolay değil
Doktora neden gelmesin ki o insan değil mi ben gelirim mesala çağır
Gelir niye gelmesin geçen geleni gördüm kız ben düşünmüyorum demiş
Neden gelmesin? Bunu soran bir doktor olunca “seni nasıl doktor olarak çalıştırıyorlar?” diyesim geldi bir an ama kısmetin kapalı değildir kendinle alakalı bence
Sorunun ne olduğunu anlamama yardımcı olması amacıyla sordum. Çok acımasızsınız.
Birileriyle iletişime geçemeyecek kadar iletişim özürlüysen görücü beklersin. İletişim özürlüysen hastayla nasıl iletişim kuracaksın? Cahili geliyor, eğitimlisi geliyor, hırlısı hırsızı geliyor. Hepsinin dilinden anlaman lazım. Oturup evde görücü beklemekten bahsediyosun? O da gelir merak etme ancak kendin isteyerek birisini tanırsan bu daha hoş olmaz mı?
Ben de kendim tanışayım istiyorum. Şu anlık yok ama biri. İlginç bi şekilde etrafımda, çalışma ortamımda sürekli kadınlar oluyor. Hiç annemden de duymayinca kısmetim mi kapalı diye düşünmeme neden oldu. Çok farklı düşünmüyoruz yoksa. İletişim özürlü olduğumu düşünmüyorum.
Hee, o zaman sende tıp bayramına katıl, duyduğuma göre orada çok kadın kız dolaşıyomuş. Şaka bir tarafa sen her şeyi serbest bırak hayatında. Olması gereken kişi ile zaten karşılaşırsın. Zorlama
Eğer sevecen burnu havada bı tip değilse birazda çekici yönü varsa neden gelmesin
delikli boncuk yerde kalmaz gerçi ama koca meraklısı bir tıp öğrencisi de görmedim yani hiç daha önce
Kız ve doktor olsam evleneceğim erkeği kendim beğenirim.
Senin yüzündem 25ile 29 yası arasındaki tüm kırmızılara mesaj atıcam iyi mi
Nedennn 😂😂😂
Ben genelde gizli takılıyorum denk gelmen mümkün değil gibi 😂
Geldim şimdi. Beni bulup ne yapacaksın
Feymannn ne çabaladın ama be
🤨🤨
2 yıl olmuş soruyu soralı... Hey gidi be. Büyüdüm 😂
.🥲🥲🥲
o kadar okumuşsun mükemmel bir meslek edinmişsin, neden görücü bekliyorsun sen onların arasından seç bence
Neden gelmesin doktor ya da farklı meslek fark etmez gelen kişi mesleğine değil sana gelir öyle olması lazım yani
Bende hukukçuyum boş ver görücüyü tıp hukuka ne dersin bul beni
@Muhakeme3 😂😂😂
Vay arkadaş 60 erkek utanma sıfırın altında
Görücü daha çok ev kızlarına geliyo bence artık
Gelirler niye gelmesinler kader kısmet nasip olacak
Bi zahmet doktor kendisi seçsin seçilmeyi beklemesin
Ben gelirim adresi gönder :D çikolata ve çiçekte yaptırıyorum hemen :D
Doktor olmuşsun, hala bucuklu yazıyım, hangi şehir beybisi
Gel evlenelim bende mühendisim gerçi doktor kızlar mühendis erkeklere bakmaz ama şansımı bir deneyim dedim 😊
Dış görünüşün çok kötü değilse ben alırım seni merak etme 😊
Doktordan çok mühendisler yazıyor zaten 😂
Ne işse
Bilmiyorum valla doktor bir eşim olsun isterdim 😊
Sizin birans nedir
Yaz bana kısmetin açılsın 😊
Gerçi bu seferde bana aşık olursun al başına belayı 😊
Özgüvene bak bee 😂
Ama öyle oluyor hep 😊
Kıyamıyorum bende napiyim benden bıkana kadar devam edelim bari diyorum bu sefer iyice içinden cikilmaz hal alıyor 😂
Of şimdi birde sizi düşünmeyim valla zaten bu aralar kafam iyice karışık 😊😊
Umarım biran önce iyi bir kısmet çıkar kendinize iyi bakın 😊
Ben doktor olmussun kendin bulamıyor musuncuyum 😀
kısmetini açmamı istermisin
hangi uzaylı beğenmedi
boş ver kocayı böyle sorular sor ve mutlu ol
bizlerde yorum yapınca mutlu oluyoruz 😊😅
Hayat paylaştıkça güzel 😂😂
aynen hocam ha bide hayat biz hastalarına aşı yaparken bizleri bağırttıkça güzel 😂🤣
Geliyimmi sizi istemeye benle evlenirsen sana söz çocuğun bakması büyütmesi benden emzirmeside biberonla benden 😊 sen kariyerine odaklanıcaksın hedefimiz başhekim olman 🙂
herseyi paylaş bizlerle hasta doktor ilişkisi gibi düşün için açılır ferahlarsın bizde size gelince ferahlıyoruz iyi ki varsınız iyi ki doğdunuz
24,5 nedir ya çocuk musun
Neden gelmesin sen insan degilmisin
doktor olmusun ne gorucusu ya
Knka üniversitede sınıfta filan yok muydu birileri
Gelir
Gelir
Köpek gibi gelir hemi de
Allah'tan belanımı arıyorsun evlenme
Doktora neden gelemsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?