Isterseniz gizliden yazin eger rahatsiz olacaksiniz:)
simdiden tesekkurler :)
simdiden tesekkurler :)
başlığı lezler diye okudum, mevzu derin herhalde diye geldim gidim ben :D
Sapsalll :)
sorabilirsin
Kopyala yapistir yapacagim :) Merhabalar :) Ben lazere baslayacagim yurtdisinda yasiyorum ve burada inanilmaz pahali, aklasik 4-5 ay kadar istanbul'da bulunacagim bu surecte 2-3 seans gitmek istiyorum tum vucut ve geri kalan seanslari yasadigim ulkeye gidince devam ederim diye dusunuyorum. Henuz biletimi almadim ama soyle dusunuyorum ben Trkiye'ye gelmeden 15-20 gun once komple jiletle killarimi temizleyecegim ve haliyle Turkiye'ye gelene kadar uzuyacaklar, geldigimin ertesi gunu de lazer merkezine gidecegim.. Mantikli mi dusunmusum sence? :) Daha sorularim bitmedi ama bu bir on açilisti yani :P
Cevap
0Cevap
Sor şekerim? Sorun nedir?
Bonjour oncelikle ya da bon après-midi :) Neyse ben lazere baslayacagim yurtdisinda yasiyorum ve burada inanilmaz pahali, aklasik 4-5 ay kadar istanbul'da bulunacagim bu surecte 2-3 seans gitmek istiyorum tum vucut ve geri kalan seanslari yasadigim ulkeye gidince devam ederim diye dusunuyorum. Henuz biletimi almadim ama soyle dusunuyorum ben Trkiye'ye gelmeden 15-20 gun once komple jiletle killarimi temizleyecegim ve haliyle Turkiye'ye gelene kadar uzuyacaklar, geldigimin ertesi gunu de lazer merkezine gidecegim.. Mantikli mi dusunmusum sence? :) Daha sorularim bitmedi ama bu bir on açilisti yani :P
:))
Uzayacaklarsa gidebilirsin şakin makas ve ya benzeri bir şeyle tüylerini kısaltıp gitmeni tavsiye ederim diğer türlü uUn tüylerde daha fazla atış yapılıyor ve canın daha çokm yanar
İkincisi ise 4 ay türkiye de ancak 2 seans girebilirsin seans aralıkları tam 45 gündür bu açıdan 2 kez anca yurt dışına gittiğinde sanırım devam edebilirisn çünkü gittiğin merkez ve makinanın adı çok önemli makinanın adını bilirsen her yerde aynı işlem olucaktır diye düşünüyorum
Yüz bölgen ve ince tüylerin için diod lazer makinasına gir sert ve vücut tüylerin için de alexandirite ;)
45 mu beklemek lazim? Peki bu surecte hic mini etek falan giyemez miyim ne bilim ben saniyordum ki ilkte gidiyorsun tertemiz oluyor sonra hafiften kokler cikinca yine gidiyorsun falan ve boylece bacaklarin hep tertemiz etek giymelik :/
Oh içime su serptin vallahi :) Cunku ben etek giymeyi seven biriyim ve turkiye sicak bir ulke yani Nisan gibi gelecegim o zamanlar etek giyilir :))) Sen istanbul'da mi yasiyorsun?
Harika oldugundan eminim cunku ben killardan nefret eden biriyim ama maalesef killiyim beyaz tenli olmama ragmen :( valla henuz 22 yasindayim artik kurtulmam lazim bu killardan ilerde evlenince falan ugrasamam :D
Seansa girdikten 1 hafta sonra mı dökülüyor? Bu kişiden kişiye değişir ama ilk seanstan sonra doğru düzgün dökülme bile olmaz
@senbisussana dökülür on gün içinde en uzun bunu uzmanlar seanstan çıkar çıkmaz söylüyor
Ben diode lazer yaptırdım hem de soprano ama ilk seanstan sonra kayda deyecek bır dokulmem olmadı şu an lazerim devam ediyor 7. Seansa gittim hala bitmedi. Kıllarımin sarı olmasının da etkisi var ama ilk seanstan sonra mini giyecek kadar bır dökülme olanı görmedim
benim alim karisti valla 1 hafta sonra dokulmeyecekse hic yaptirmayayim daha iyi ya ben hemen tertemiz bacaklara koltukaltina sahip olmak istiyorum:D
Yavrucum ben tamamen dökülür mü diyorum seanstan sonra on gün içinde dökülüyor evet bende diod lazer yaptırdım zaten @senbisussana
Ablacım mini giyecek kadar bır dökülme olmaz ilk seanstan sonra kızı yanlış yönlendirmeyelim
ya tamam kizlar tartismayin artik kadere birakacagim ne yapayim :D :/
son bir sey soracagim bikini bolgesine nasil yapiliyor peki? agda yapilir gibi resmen aciyor muyuz bacaklari :/
Philips Lumea Plus Lazer Epilasyon var acaba ise yariyo mudur yani evde kendin yapiyorsun
ay aman cidden kiz olmak cok zor bir sey yaaa
bir de canım senin oyle mi bilmem ama ben mesela bir ara bacaklarimdaki killari elimle cekiyordum simdi orada hic kil yok mesela :D Yani sanki lazere gitsem iki seans bile yetecek gibi cunku cidden cektigim yerlerden bir daha cikmiyor :)
Bence lazer yaptirma kanser yaparmis
yedigimiz her sey zararlyken...
Sen bilirsin
Buyur tatlım :)
Kopyala yapistir yapacagim :) Merhabalar :) Ben lazere baslayacagim yurtdisinda yasiyorum ve burada inanilmaz pahali, aklasik 4-5 ay kadar istanbul'da bulunacagim bu surecte 2-3 seans gitmek istiyorum tum vucut ve geri kalan seanslari yasadigim ulkeye gidince devam ederim diye dusunuyorum. Henuz biletimi almadim ama soyle dusunuyorum ben Trkiye'ye gelmeden 15-20 gun once komple jiletle killarimi temizleyecegim ve haliyle Turkiye'ye gelene kadar uzuyacaklar, geldigimin ertesi gunu de lazer merkezine gidecegim.. Mantikli mi dusunmusum sence? :) Daha sorularim bitmedi ama bu bir on açilisti yani :P
Yaptıracagin lazer türüne göre değişir eğer kılların sarı ve inceyse diode lazer yaparlar bunun için de vücudunu 2 gün önceden traslamis olman gerekir. Yani hangi Lazeri kullanacağını belirle Alex yaparlarsa sorun olmaz oraya killi gitmen :)
ben beyaz tenliyim ama kilarim epey koyu renkte... :/ Siyah sac beyaz ten iste :) Peki lazer yapilan surecte mini etek giymem sorun olur mu yani bacaklarda kil falan olmaz degil mi?
Cildine Alex uygun olur o zaman :) malesef canım killi gezeceksin zaten cildinin güneş görmemesi gerek. Kıllar uzayacak ve 2 3 seans sonra dökülmeye başlayacak bu süreç boyunca ağda falan kesinlikle yasak
assagidaki kiz bir ilk seanstan bir hafta sonra killarin dokuldugunu ve yaklasik 45 gun purussuz oldugunu soyledi sense tam tersini :/ Aklim karisti ne bileyim ben etek giymeyi seven biriyim ya.. :/
Ilk seansta kılların dökülmesi imkansızdir çok nadir birkaç yer dökülür
simdi biraz arastiriyorumda internetten alex kullananlar killarinin ilk seanstan 10 gun sonra dokuldugunu yazmislar aklim karisti hepten :D
Canım ben diode lazere gidiyorum haklı olabilirler ama ilk seanstan sonra öyle fazla bır dokulme bekleme
Sor bakalım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar