Komple kol komple bacak bel göbek koltuk altı genital bölge. Hepsi 2 milyar kampanyadan faydalandım. 18 yaşında olduğum için kadın bana gençsin dedi genç kızlara kıyamıyorum sana taksitte yapmiyorum vade de yapmiyorum gençsiniz ogrencisiniz dedi çok iyimser konuştu. Her neyse. Fakat benim kalçamda da kıllanma var. Şimdi orayıda alirmi? Benim her yerim killi neredeyse. Kalçamda oyle. Kayıtta kalca diye girilmedi ama kalçama da var? bacak alinirken orayida alirlar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tüm bücut diye girmedi ise oraya da ayrı ücret olur her bolge ayrı ücret çünkü baldırları alıyorsa orayı da alır zaten
Evet komple bacak baldır da içinde ama alır değil mi? kalçamin her yerinde var cunku.
Üst bacak varsa orayı da alıyorlar sorun yok
Evet üst bacakta var teşekkür ederim ve ben ilk defa lazere gideceğim için lazer acitiyor m
Yani agrısı var tabi agda yapmaktan daha iyi en azından
Evet ağda da baya acıtıyor 😔 peki çok mu ağri yapiyor
O ayrı giriliyor diye biliyorum ücrette yoksa yapılmaz
anladim sagolun
Heryerinmi
sırt kalça falan haric
2 milyar mi ahahaa
Köylü seni
komik olan nedir
2 milyar çok büyük para yalnız kanka
köylü mü? ne saçmalıyorsun kafanmı güzel?
Ne büyük parası bu devride 2 milyar neredeyse tüm vücud lazer kaldimi? 4 milyardan 5 milyardan basliyor tum vucud iymisin sen
Ahaha eğitimsiz birisisin galiba. 6 sıfır atilali 20 sene oldu. 2 milyar değildir o 6 bin TLdir
Tatlım 2 milyar degil 2 bin onu last ediyor arkadas
@Mtmzllmatmazel Last etmek ahahaha
Kardeşim sen sorunlu falanmısın? 2 milyar 2 bin demek istiyorum. 2 bin tl. Bunu yokuşa surucek kadar bu konuyu ciddiyemi aliyorsun gercekten?
@soran sorunlu demeden önce kusuru kendine ara. 2 milyar 2 bin demek istiyor olabilirsin ama doğru şekilde kullanman gerek. Evet bu konuyu ciddiye alıyorum çünkü çevremde cahil ve eğitimsiz insanlar görünce sinirleniyorum
Kafa guzel sanırım k yerine l yazşmş ihtimalini düşünemiyorsun
@soran turkcenin de amna koymussun
Cahil ve eğitimsiz? Cok sükür cahil de değilim eğitimsiz de. Okudum ve okumaya da devam ediyorum. Benim bir kusurum yok. Kimse sorsan kime 2 milyar desen 2 bin lira anlar zaten. Bunu bu kadar ciddiye alıp cahil ve eğitimsiz demen çok anlamsız ve saçma. Zannediyorum ki sen ufak tefek şeyleri saçma yere ciddiye alıp insanlara hakaret niteliğinde sözler ediyorsun ama buna hakkın yok. Cahil ve egitimsiz biri olduğumu iddia edemezsin. Yks'den cok iyi bir puan aldim cahil olsaydim bu puani almazdim. İnsanlari yargilamak yerine kendine o dev aynanda bak olur mu? hadsiz.
@soran En büyük cahillik kendini yeterli bulmak bence yanılıyorsun kendini daima gelişime açık tut. 2 bin anlamamakta sorun yok ama yanlış kullanıyorsun. Ayrıca az önce sana laf ettik diye bu son yazdığında didik didik etmişsin yazım hatası yapmamak için ahahhaha
Didik didik etmek mi? hic birseyi didik didik etmedim gelişi guzel bir şekilde yazdım Allah biliyor. Ustelik ben kendimi yeterli buluyorum diye bi sözde etmedim senin bana cahil demene karşilik kendimi savundum. Ben her daim gelişime açik ve ogrenmeye yönelik biriyim. İnsanin kendini bilmesi ve kendini saygı değer bir şekilde anlatması kadar normal bir şey olamaz. Senin derdin nedir anlamadım insanlara çamur atmak yerine kendi hadsizliğine dön bir bak bence? Yanlış kullanıyorsam kullanıyorum bunu bu kadar büyütecek ve sorun edecek bir şey yok. Gündelik hayatımızda kullandıgımız sözler nasıl olsa. Hiç kimse tarafindan da bu zamana kadar tepki almadim bu konuyla ilgili. Değişik şey seni
Günlük hayatında kullanıyor olman ve hiçkimseden de tepki almamış olman çevrenin de senin gibi olduğunu gösterebilir.
Çevrem de böyleyse böyleee ne olmuş? 🙂 evet biz böyleyiz bir sorun mu var? sorun varsa sende kalsın biz böyle bir sorun görmüyoruz ve yaşantımızdan da memnunuz. Derdin ne bilmiyorum ama bu saçma sapan mesele yüzünden daha fazla yazmasan mı?
Sorun görmüyorsun memnunsun yani cahillikten memnunsun ahahaha
Daha fazla yazmasam mı? Okay sana cahil hayatında mutluluklar
Hala cahil diyor :) ilk önce cahil kelimesinin literatürdeki yerini bir araştır. Bak bakayim bu kelimenin anlamı neymiş ne değilmiş. Ondan sonra ismini bile bilmediğin insanlara cahil derken belki biraz oturup düşünürsün. Hadsiz hayatında mutluluklar
Hahhaaha. Az önce 2 bin tlye 2 milyar diyordu şimdi gelmiş bana literatür falan diyor. Gerçekten merak ettim açtım. Tam olarak tanımı şu şekilde " Eğitim ve öğrenim görmemiş kimse." Eğitim ve öğrenimi liseden üniversiteden sanıyorsun diyorsun ki cahil değilim. Ne yazık ki eğitim sistemimiz berbat ve sen cahilin tekisin. 2 milyar diyorsun daha ve hala kendini yuceltmeye çalışıyorsun Allah bilir sen üniversite de okumussundur.
:) Gerçekten yazık ya senin gibilere çok acıyorum aslında biliyormusun? senin gibi kendi özgüvensizliğini kapatmak için insanları yargılayarak ve kötü sözler söyleyerek bir yerlere varmaya çalışan ezik insanlara gülüyorum sadece. Eğitim sisteminin kötü olması benim sorunum değil ve bana hala cahil diyorsun. Cahil değilim? Lise bitirdim ve üniversiteye bu sene giriyorum. bak tam da bahsettiğin gibi cahil demek egitim ve öğrenim görmemiş kimseye denir. Ben eğitimsiz de değilim öğrenimsiz de. Hayatımda ilk defa okumuş etmis birine cahil diyeni görüyorum. Bu sizin cahilliğinizden kaynaklanıyor :) Tanimadiğin ve ismini bile bilmediğin bir insana, "sen cahilin tekisin" demek ne kadar akıla mantığa sığan bir cümle? hayır anlamıyorum yani 2 milyar demenin hangi tarafı cahilliğin bir göstergesi? bence asıl cahillik senin gibi aşağılık kompleksli insanlardır. Benim kendimi yüceltmeye çalıştığım falan yok. Allah biliyor. Ben olanı söyledim sadece. Sen hala 2 milyar dediğim için cahil diyorsan o senin cahilliğin.
Ya gerçekten cahil olduğunu destekleyen o kadar cümle kuruyorsun ki. Tamam bak ilk yazdığımda önyargili davranmis olabilirim ama şu an gerçekten cahil olduğuna eminim. Eğitim sistemimiz berbat evet senin suçun değil ama şunu kabul et. Sen lise okudun diye " okumus" birisi oldun diye eğitimli veya donanımlı birisi olmuyorsun. Eğitim sistemi ne yazık ki seni geliştiren bir sisteme sahip değil. Mevcut düzene ezbere dayalı bir sistemle eleman yetistiriliyor. Bence sen bir an önce kitap okumaya kendini geliştirmeye başla dost tavsiyesi
Merak etme Türk edebiyatındaki bir çok klasiği okudum ve okuyorum. Şimdi de tanımadığın birine kitap okumuyorsun diyorsun. Bak yine cahil olduğunu kanıtladın :) ben eğitim sistemi bizi geliştiren mükemmel bir yapı demedim. Fakat en azından okumuş bir gencim ve dogruyu yanlışı ayırt edebiliyorum. Ve böyle bir insana kalkıp cahil lafini kullanamazsın anlamadığım nokta bu senin? Herşeyi geçtim okuluda geçtim egitimi de geçtim, Bir insana 2 milyar dedi diye cahilin teki diyemezsin. Sana göre ben nefes alsam bile cahilimdir. Ama şunu unutma, Her onunden gecen insana cahil deyince havalı ya da cool bir erkek olmuyorsun. Benim gelişim seviyemi senin gibi insanlar ölçmeye kalkmasın. Ben kendimi biliyorum Allah'ta beni biliyor.
Öncelikle cahil olmuyorum önyargili oluyorum. En son okuduğun kitap Cin Ali falan galiba. Bu kadar kitap okuduğunu ve asla cahil olmadığını iddia ediyorsun. Ama ilkokul öğrencisinin bile yapmayacağı o kadar basit yazım hataları yapıyorsun ki bunlar beni cidden yaralıyor kuzum.
Ahah :D anlamadığın konuda ne biliyormusun? Önyargılı bir insanında cahil kısmına girmesi. Biz toplum olarak önyargılı olan insanlara da cahil lafını yapıştırıyoruz :) Son okuduğum kitap evet Cin Aliymiş sen öyle diyorsan öyleymiş 😲 Yazım hataları cok normal ve olağan şeyler olduğunu bildiğinde toplum içine çık olur mu? Eğer hala böyle ufak tefek meselelere sıkıntı çıkarıyorsan ne arkadaş çevren olur nede seni anlayabilen biri. Ama zaten belli arkadaş çevren olmadığı. Böyle davranan bir insanın arkadaş cevresinin olmaması gayet doğal. 2 milyar yerine 2 bin lira demediğim için seni yaraladıysam sende çok başka konularda ağır hasarlar bırakabilirim. Bu yüzden bu konuşmayı bitiriyorum. İyi geceler
Toplum olarak önyargili insanlara cahil mi diyorsunuz ahahahahhaahah. Gerçekten kafana yazık
Gerçekten çok cahilsin vallahi
Hakaret olarak demiyorum yanlış anlama ciddi olarak söylüyorum sana yardımcı olmak için
Teşekkürler ama hiç yardımın dokunmadı. Cahilim evet öyleymişim
Bazı şeylerin farkına varmani sağlamaya çalıştım. Bu sana hayattaki yapabileceğim en büyük iyilik. Ama anlarsan...
Çok büyük iyilikmiş sağol artık herşeyin farkındayım ve büyük bir aydınlanma yaşadım 🙏🏻✨✨
Olgun ve donanımlı birisi olsan dalga geçip gönderme yapmaya çalışmak yerine insanca yazardin
Olgun ve donanımlı biri olsan insanları tanımadan yargılamak yerine gerçekliğini araştırırdın
Ya sen hala ne konuşuyorsun bacım 😅😅😅 Vaktimi harcayamam sana sen de bana harcama git kendine iyi gelecek ülkeye fayda sağlayacak şeylerle uğraş
ok