Benim lazerde 4. Seansım 6 gün önce 4. Seansa girdim ama bugün tüylerim çıkmış halde. Okuduğum kadarıyla seanslar ilerledikçe kılların çıkması gecikir ama benim 6. gün çıktı. seansta tüylerimde dokumayı çok iyi farkettim ama şimdi dökülmüyor bile. Ve gittiğim yerde kontrol seansı da yapılmıyormuş. Batıklar lazerle geçiyor deniliyordu her yerde ama benim tam tersi batık oluştu. Kese de sıkıntı var diye düşünerek kabak lifi aldım falan falan üzülüyorum o kadar para verdim bir de işe yaramazsa diye. neyse düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşağıya üst bacağıma ait kücük bir kısım ekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Lazer epilasyon deneyimi olan arkadaşlar lütfen bakar mısınız?
Kontrol seansı olmayan yerler balkon altı yerlerle neredeyse aynıdır. Uzman yok, bilir kişi az. Dahası yaptıkları yanlış ve şikayet etsen kim bilir belki sertifikaları bile çıkmayacak, ceza alacaklar.
Ama daha seansın bitmesine en az 4 seans olmalı, dökülme olacaktır. Bir dahakine iyi araştırma yapmalısın.
Devam et dicem ama bem olsaydım şikayet ederdim belediyeye, kontrol etme amaçlı o iş yerini. Kontrol seansı yok demek nedir yazmıştım. Eğer paranın tamamını verdiysen devam et derim, başka yolu var mı bilemiyorum.
Dökülmüyorsa oradaki kılları görmüyor olabilir. Düşük atış yapmış olabilir. Batik yapmaması lazım. Toplu ödemediysen başka yere git derim. Ben aleksandrate diye bir cihazla yaptırıyorum dokulmedigini görmedim. Sadece cihazın görmediği yerler resimdeki gibi bende.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu işi kaliteli yapan yerler garanti veriyor. Örnek olarak koltuk altı 1.000TL. 5 seansta kesin sonuç garantisi veriyoruz eğer işe yaramazsa geri kalan seanslar ücretsiz ya da para iadesi gibi. Sana garanti vermedilerse parana yazık olur
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
😔bilemiyorum haklısın tabi ama gittiğim yerdeki makineyi baya araştırdım markasına kadar içime sine sine gittim ama işte sonuç bu.
Yok kuzum üzülme. Sen yine de doktora git hormonlarına baktır. Ama temiz çıkarsa üzülme çünkü daha yolun başındasın. Hemen dökülmez. 10 seans bir yaptır o zaman yorum yap.😊
cok erken cikmis ben 4. seanslara geldigimde hic cikmiyor gibi biseydi batiklar lazerle geciyor evet ama seninde biseyler yapman gerek bunun icin vucut peelingleri kullanman gerek lazerden 2 hafta sonra kese ve peeling baslamalisin
Kontrolsüz olurmuymuş bende senin kadar bisey gitmiştim ve tüy denen bisey kalmanıştı hic cıkmıyordu ve senin kadar parada ödememiştim makinenin markası onemli diyorlardı bilmiyorum
Bende yaptırıyorum sakalıma. Sonuçlarını almaya başladım. Devam edicem tüm vücut yaptırabilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de sırt ve göğüs bölgeme yaptırıyorum. 2 seans bitti ve şimdilik çok olmasa da yinede azalmalar var. Ancak 3 seans sonra yarısı gitmezse ben bırakırım. Sen de faydasını göremiyorsan başka yerle anlaş bence
En İyi Cevaplar