Zina yapmiyorum evliligi bekliyorum
zina yapan erkekler evlilige gerek duymuyo birakin yayilsin erkekler gt korkusuna evlenkr tek partnerli olur belki
Zina yapmiyorum evliligi bekliyorum
zina yapan erkekler evlilige gerek duymuyo birakin yayilsin erkekler gt korkusuna evlenkr tek partnerli olur belki
Kütahya'daki olaydan bahsediyorsunuz sanırım. Fuhuş operasyonunda yakalandığı için sınır dışı edildi HIV olduğu için değil. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar her zaman görülebilen bir şey ama bu zinaya engel olmuyor. O şekilde hastalık kapana üzülmem ama bu kişiler daha sonra hiçbir suçu olmayan eşlerine de bulaştırıyor.
Bu devirde kadınlar erkeklerden daha çok çok eşli... Yanlış anlamazsan yaşın kaç? Bunu sarkıntılık için sormuyorum bu soruları soran veya eskiden çok eşli olup da daha sonra tek eşli olan kadınların yaş aralığında mısın? onu öğrenmek için soruyorum...
Ne diyorsun ablacım. Seni almıyorlar demek ki. Cinsellikle ne alakası var.
Cevap
17Cevap
Canım büyük konuşma bende evlenmeden önce senin gibi düşünürdüm ta ki evlenene kadar:( maalesef ki evlenip zina yapan da cok, hastalığı eşine bulastıranı bile gördüm. Hatta bırak kadınla zina yapanı erkekle yapana bile denk geldim:( Bunları diyip büyük konuşacağına Allah'tan hayırlı bir eş için dua et. Unutma
Kardeşim erkek ilişkiyi tek başına yaşamıyor ya ve ve bu çok yanlış bir algıdır erkekler hayatlarında bı kadın severler genelde o kadın o duyguların içine eder sonra bu hale gelirler yanlış bişey ama gelirler ikinciside bu dönemde bu pisliği yapan kadınların sayısı erkeklerden çok çok daha fazla artık neredeyse aldatmayan yeni nesil kız veya kadın yok hepsi igrenclige doğru sürükleniyor
Yıllarca kocasını bekleyen sümeyyenin gerdek gecesi hiv kapması
Wawsssssssss bu oldukça karanlık bir düşünce ahahahahahahhahaha ama güzel hoşuma gitti mantıklı yani kitap konusu olur bence
Tek eşli olun
Zina yapmayın
Evlilikten önce hiv testide yakın ekstra
Bir şey olmaz
Hiv in nasil bulastigini bilmedigin belli… manikure gitmedigin kadar
Boş boş konuşma sanki evlilik kutsal bir şeymiş gibi. Erkek düşmanı olmuşlar
Evet kutsal bir şey
Neye göre
İslama ve tüm insanlara göre
Tamam ben resmi evliliği kastediyorum
Ya o değilde ben hiç doymuyorum durmuyorun canım çok istiyor hergun durduramiyorun kendimi acaba neden dir şikayetçi değilim ama olmuyo da böyle sürekli istemek
Öyle diyorsunda wcden bile bulaşabilir bence sende çok emin olma, musluğa bile dokunsan bulaşabilir, ülkenin 100%80 hasta ama gizliyorlar bu yüzden tek çare aşı
Hep erkeker mi suclu ben virüs olaynı şaun duydum valla çevremden ve kendim bildim için bi cok kız erkeklerden daha beter daha tehlikeli benim 5 yıllık sevglm öz abimle yattı bu neyin davası kardeşim
Evli olup karısını esc larla aldatan karaktersiz erkekler bu hastalığı o masum hiç bişeyden haberi olmayan eşlerine bulaştırıyorlar. O kadınların suçu ne
bu arada hiv hemen degil evlendikten sonra da yillar icinde ortaya cikabiliyor, solayisiyla cocuklara ese de
Çirkini s. kmmeişler kendini namuslu sanmış
Bizim hastalarımız bize yetiyor
Herkes senin inançlarına sahip değil
😂😂 güzel bı bakış açısı
Çok doğru destekliyorum
Sanada bulaşsın iniallah ne diyelim
Bir çektir git yav, ampir ampir konusma
Selam hangi şehirde yaşıyorsunuz
Seni almadılar niye nasıl kudurmuşsun böyle ya
Boş yapma
seni hiç ilgilendirmez
Kotkutucusun😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba;
Sorunuzu tam olarak anlamamakla beraber HIV pozitif bireyler veya AIDS hastaları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında sınırdışı edileceğine dair bir ibare bulunmamaktadır ve böyle bir uygulama da söz konusu değildir.
HIV, baskılanabilir ve ileri evreye ulaşmadan tedavi edilebilir, durdurulabilir.
Ayrıca "bırakın bulaştırsınlar" demekte doğru bir yaklaşım değildir. Çünkü HIV, size de dolaylı yoldan bulaşabilir. Hiv'in bulaşması için cinsel ilişki büyük bir sebeptir ama şart değildir. Daha genel anlamda manikür sırasında dahi HIV bulaşına dair vakalar bulunmaktadır. Ne kadar çok yaygınlaşırsa o derece sizde risk altında girersiniz.
Yani bırakmayalım bulaştırmasınlar. Tedavi edelim.
Enfeksiyon Hastalıkları Doktoru Gizem Er
Sağlıcakla kalın:
Önüne gelenle yatanlara tepkisini göstermiş
Doktor hanım sizden nasıl randevu alabiliim?