Qq herkesin
anksiyete , dehb , panik atak, bipolar , depresyon , dikkat eksikliği ve daha fazlası varmış meğer
bide anlamaları toplum içinde değiştirilip kullanılıyor
Dikkat eksikliği (beyindeki bazı kimyasal maddelerin işleyişindeki farklılıklar nedeniyle oluşan bir nörogelişimsel bozukluktur)
ama biz toplum dilinde odaklanma zorluğu yasayan herkese dikkat eksikligin var diyoruz
yok böyle bir şey arkadaşlar bu bir hastalık öyle herkes kendine teşhis koyup durmasın
Bide sanki bu hastalıklara sahip olmak havaliymis gibi lafı açılınca benim de var
Benim de
Şey benim de
Afferiiiin tebrik ediyorum
Benim bi tanıdığım var her hastalığını herkese anlatiyo eee ee ee yani ee bro verelim bi mikrofon duymayan vardır belki
Tabi anlatamadığı biri kaldıysa
Bro ben hastalıkların psikolojik problemlerin böyle ne anlattığını bilmeyen ilgi manyakları sayesinde kötü anlaşılmasını istemiyorum
Biri kendini epilepsi ilan etmiş 1 kere bayıldı diye ama teşhis yok
Kendi koymuş
anksiyete , dehb , panik atak, bipolar , depresyon , dikkat eksikliği ve daha fazlası varmış meğer
bide anlamaları toplum içinde değiştirilip kullanılıyor
Dikkat eksikliği (beyindeki bazı kimyasal maddelerin işleyişindeki farklılıklar nedeniyle oluşan bir nörogelişimsel bozukluktur)
ama biz toplum dilinde odaklanma zorluğu yasayan herkese dikkat eksikligin var diyoruz
yok böyle bir şey arkadaşlar bu bir hastalık öyle herkes kendine teşhis koyup durmasın
Bide sanki bu hastalıklara sahip olmak havaliymis gibi lafı açılınca benim de var
Benim de
Şey benim de
Afferiiiin tebrik ediyorum
Benim bi tanıdığım var her hastalığını herkese anlatiyo eee ee ee yani ee bro verelim bi mikrofon duymayan vardır belki
Tabi anlatamadığı biri kaldıysa
Bro ben hastalıkların psikolojik problemlerin böyle ne anlattığını bilmeyen ilgi manyakları sayesinde kötü anlaşılmasını istemiyorum
Biri kendini epilepsi ilan etmiş 1 kere bayıldı diye ama teşhis yok
Kendi koymuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktor dan duymadan gelip söylenilen hiç bir hastalıga inanmıyorum🥲 millet değişik bişe olmuş
Çevremde anksiyete +panik atağı olmayan insan yok neredeyse ve hepsinin zaman zaman hatta bazen çok şık krize giresi geliyor
Ama Allah'ım hiçbiri de bir hastaneye gideyim doktora görüneyim demez mi
Demezler google amca var sonuçta 🥲 , doktor kim ki boşuna hastaneyi işgal ediyolsr zaten (!) 🥲
Geçen hafta burada biri grip olmuş öksürüğü var kanser olma ihtimalim var diye yazmıştı bunlar hep işsizlikten boş muhabbetler işte 😝
evet seninde duyar kasma hastalığın var :d
Yok bro diyorum ki şu cidden teşhisi doktorlara bırakalım sen gerçekten dikkat eksikliği yaşayan biri ile konuştun mu
Konusamazsın muhtemelen seni pek dinlemez
Ayrıca canım ben burdan duyar kassam başım göğe erecek demi
Gizli hesaptan bide
Bı anda ünlü olcam bu duyar için
bence sen insanların her dediğini böyle anlarken gerçekten söylenenleri kaçırıyorsun
Düşük iq turnusolu
Bende Anksiyete var