Sağlık 20'lik diş kaç yaşında çıkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Dişim ağrıyor galiba çıkyor Güncellemeler+1 yıl Ne yapabilirim ağrıya iyi gelmesi için 20'lik diş kaç yaşında çıkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl 30 oldum bende cikmadi 😀 bazisinda genetik olarak yok 0 0 Yorumla
Cocomini Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Kişiden kişiye göre değişiyor ama en kötüsüde 20'lik dişler çok fena ağrıtıyor. Benim ki daha çıkmadı ama çıkarsa çok fena acıyacağına eminim. 0 0 Yorumla
üyescikss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl benimki 24 te çıktı üstten alttakiler hala yok 2 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli bir yaşı yok. 40 ta da çıkar 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim hala çıkıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
30 oldum bende cikmadi 😀 bazisinda genetik olarak yok
Kişiden kişiye göre değişiyor ama en kötüsüde 20'lik dişler çok fena ağrıtıyor. Benim ki daha çıkmadı ama çıkarsa çok fena acıyacağına eminim.
benimki 24 te çıktı üstten alttakiler hala yok
Kisiden kisiye değişiyor
Belli bir yaşı yok. 40 ta da çıkar
Ben 31 oldum hala çıkmadı
39 yaşında
Bazı insanlarda hiç cikmaz
Benim hala çıkıyor
20-21-22