Sağlık 24 yaşında 20lik diş çıkar mı? Robinsizted Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Alt çenenin arka kısmında çok fena bi ağrı var ne diyorsunuz? Sebebi ne ola ki? 24 yaşında 20lik diş çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benimki hiç anlamadan çıktı ama o yaşta da çıkar diye biliyorum 1 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Evet öyleymişş Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Valla 27 yaşında doktor resmen ameliyat ile aldı. Bildiğin dikişli 1 2 Yorumla Robinsizted +1 yıl Ucu oralara kadar gitmez inş Yorumla Peugeot90 +1 yıl O dişler işe yaramıyor ölü diş çekilmediği zaman pis Ağrı yapar ve erken çürüyor. Bende yan yatmışlardı Yorumla
Mikserella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl 30 gelcem neredeyse hala 20 liklerin birisi çıkmadı. Gerci diğerini de ameliyatla aldrimistim 1 10 Yorumla Robinsizted +1 yıl Ameliyatla mı 🤨 neden Yorumla Mikserella +1 yıl Icine gömülmüş çıkamiyordu. Yorumla Robinsizted +1 yıl Benimki gömülmez inşallah be Yorumla Mikserella +1 yıl Benim diğer çıkmayan da gömülü. Onun da sonu ameliyat. Simdilik ses yok. Insallah senin ki görülmez.. Yorumla Robinsizted +1 yıl Sağ ol valla ya içime su serptin 😂😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Ameliyat normal çıkışından daha kolay kiii🤣🤣 Yorumla Robinsizted +1 yıl Ameliyat fobim var 😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Normal dis cektirme gibi birsey fazladan dikiş atıyorlar o kadar Yorumla Robinsizted +1 yıl İnşallah ameliyata gerek kalmaz diyelim biz yine de hıı 😊😅 Yorumla Mikserella +1 yıl Insallah🤣 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Çıkar 30 unda filan çıktığını söyleyen var benim ki de daha yeni yeni çıktı 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Panoromiik röntgenle bakılması gerekli. Belki gömülüdür dişler. 1 0 Yorumla
Magnificence Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diş çürüğü de olabilir, bir diş hekimine gözük istersen. 0 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Ama diş yok orda boş yani orası Yorumla
Zey000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl şimdiye kadar çıkmadıysa şimdi çıkıyor olabilir tabi 0 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Neden şimdi ama ya 🤦🏻♂️ Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Evet, çıkar.Gecmis olsun 1 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Teşekkür ederim. 💛❤️ Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır benimkide cıkmadı 1 2 Yorumla Robinsizted +1 yıl Hazır ol, sana da gelecek sıra o zaman Yorumla seymabasu1 +1 yıl zannetmiyorum geçti kac yıl oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu 20 lik diş arkada bos yere yeni kok diş çıkma durumumu oluyor 0 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Öyle galiba Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaş 34 hala çıkmadılar henüz ses soluk yok 2 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Aman boş ver çıkmasın ya Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl cikmadiysa cikar 1 2 Yorumla Robinsizted +1 yıl Ağrısız çıksın da Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl umarim Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 30 yaşındayım hala 20likle uğraşıyorum 0 5 Yorumla Robinsizted +1 yıl Şu an moralim sıffır sıffır sıffır 👌🏻 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Cenene masaj yap Yorumla Robinsizted +1 yıl Yapıyorum, çenem göçecek artıkk😬 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ağrı kesici ise yaramıyor mu Yorumla Robinsizted +1 yıl Ağrı kesici kullanmayı tercih etmiyorum pek Yorumla
Mandalinaağacı Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl 24 ten gün almışsın çıkabilir. 0 3 Yorumla Robinsizted +1 yıl Kim gün almış 😅 Yorumla Mandalinaağacı +1 yıl Sen Yorumla Robinsizted +1 yıl Gün alma mevzusu ne bilmiyorum 24üm işte 😂 Yorumla
Yookki Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl 40 yaşına kadar cikabiliyor😒🤕 0 2 Yorumla Robinsizted +1 yıl Deme yaa 😬 Yorumla Yookki +1 yıl Acı ama gerçek 😏 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl adı 20lik onun 0 1 Yorumla Robinsizted +1 yıl Hangi 20 olduğu farketmiyo yani 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benimki hiç anlamadan çıktı ama o yaşta da çıkar diye biliyorum
Evet öyleymişş
Valla 27 yaşında doktor resmen ameliyat ile aldı. Bildiğin dikişli
Ucu oralara kadar gitmez inş
O dişler işe yaramıyor ölü diş çekilmediği zaman pis Ağrı yapar ve erken çürüyor. Bende yan yatmışlardı
30 gelcem neredeyse hala 20 liklerin birisi çıkmadı. Gerci diğerini de ameliyatla aldrimistim
Ameliyatla mı 🤨 neden
Icine gömülmüş çıkamiyordu.
Benimki gömülmez inşallah be
Benim diğer çıkmayan da gömülü. Onun da sonu ameliyat. Simdilik ses yok. Insallah senin ki görülmez..
Sağ ol valla ya içime su serptin 😂😂
Ameliyat normal çıkışından daha kolay kiii🤣🤣
Ameliyat fobim var 😂
Normal dis cektirme gibi birsey fazladan dikiş atıyorlar o kadar
İnşallah ameliyata gerek kalmaz diyelim biz yine de hıı 😊😅
Insallah🤣
Çıkar 30 unda filan çıktığını söyleyen var benim ki de daha yeni yeni çıktı
Panoromiik röntgenle bakılması gerekli. Belki gömülüdür dişler.
Diş çürüğü de olabilir, bir diş hekimine gözük istersen.
Ama diş yok orda boş yani orası
şimdiye kadar çıkmadıysa şimdi çıkıyor olabilir tabi
Neden şimdi ama ya 🤦🏻♂️
Evet, çıkar.
Gecmis olsun
Teşekkür ederim. 💛❤️
Hayır benimkide cıkmadı
Hazır ol, sana da gelecek sıra o zaman
zannetmiyorum geçti kac yıl oldu
Şu 20 lik diş arkada bos yere yeni kok diş çıkma durumumu oluyor
Öyle galiba
Yaş 34 hala çıkmadılar henüz ses soluk yok