Sağlık Kantaron yağının faydaları nelerdir? nehir120 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sarı kantaron yağını cilt bakımı ve beyazlatmada kullan var mı? İyi geliyor mu? Kantaron yağının faydaları nelerdir? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Lekelere iyi geliyor ve yaralara falan da diye biliyorum 0 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yara yanıklara çok iyi geliyor hep evde bulundururum 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kantaron yağı yaralara siğillere egzamaya falan iyi geliyor diye biliyorum. Beyazlamayı duymadım 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Kullandım bir fayda görmedim 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı. Ben en cok eklemlere iyo geldiğini biliyorum.. bir de yanık olursa hemen iyilestiriyor 0 2 Yorumla nehir120 +1 yıl Eczanelerde bulabilir miyim yoksa aktarlardan mı almak lazım. Yorumla Be_smart +1 yıl Aktarlardan.. fakat biraz araştır Yorumla
asdfghjkl456 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sayılamayacak kadar faydası var kullanıyorum bn nerem agrisa nerem yansa her olumsuz şeyde kullanıyorum 0 2 Yorumla nehir120 +1 yıl Nereden alıyorsun. Yorumla asdfghjkl456 +1 yıl Aktarda olur nerede yaşadığına bağlı bir de Yorumla
Mehmetttt17 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Uykuya iyi geliyor strese iyi geliyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Tarihte kullanılan ilk yara ilacı 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Yara ve yara ızlerı ıcın dıye bılıyorum ben 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Ufak yaralanmalarda işe yarıyor 0 0 Yorumla
Eliffff7272727272 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum acikcasi 0 0 Yorumla
helomycany Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz yapıyor yüzü 1 1 Yorumla meliketefrikxx +1 yıl Beyaz mi sen denedin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lekelere iyi geliyor ve yaralara falan da diye biliyorum
Yara yanıklara çok iyi geliyor hep evde bulundururum
Kantaron yağı yaralara siğillere egzamaya falan iyi geliyor diye biliyorum. Beyazlamayı duymadım
Merhabalar
Kullandım bir fayda görmedim
Ben en cok eklemlere iyo geldiğini biliyorum.. bir de yanık olursa hemen iyilestiriyor
Eczanelerde bulabilir miyim yoksa aktarlardan mı almak lazım.
Aktarlardan.. fakat biraz araştır
Sayılamayacak kadar faydası var kullanıyorum bn nerem agrisa nerem yansa her olumsuz şeyde kullanıyorum
Nereden alıyorsun.
Aktarda olur nerede yaşadığına bağlı bir de
Uykuya iyi geliyor strese iyi geliyor diye biliyorum
Tarihte kullanılan ilk yara ilacı
Yara ve yara ızlerı ıcın dıye bılıyorum ben
Ufak yaralanmalarda işe yarıyor
Shirli iksir gibi çok etkili
Anlatmayla bitmez
Acaba doğru mu
Çayımı
Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum acikcasi
Beyaz yapıyor yüzü