Soldaki yeni halim 65 kilodaki sağdaki 80 sınav dönemindeyim kilo verme hıxım düştü genelde masa başında ders çalıştığım için ne yapmam gerekiyor bi yandan takıyorum çünkü emek verdim bi 55 olsam fena olmayacak siz ne tavsiyeler verirsiniz
Kiloyu nasıl verdiğini anlatmamışsın bilgiyi ekle duruma göre anlatabilirim
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 ayda verdim bol bol yürüyüş spor ve akşam 6 dan sonra bşey yemezdim fakat şimdiye eskiye oranla hızı düştü sınava hazırlanıyorum sedanter bi yaşam tarzım var şu dönemler
Yürüyüş yaptığın saati söyler misin? Günlük öğün sayısı Gün içinde aldığın kalori miktarı (bilmiyorsan spesifik yemek türlerini yaz) Sabah kaçta kalktığını da yaz
Dershaneye gidip geliyorum sadece yürüyüş dediğim öğün sayım 2 ama arada kaçamaklar hatta gece kaçamaklarım oluyor:) sabah 10-11 gibi kalkıyorum gece geç yatıyorum derslerden dolayı gün içinde açıkçası sağlıklı beslenmiyorum işte ders çalışırken canım tatlı şeyler yemek istiyor 😔
Kusura bakma ama her şeyin saçma olmuş. Fiili olarak dershane yürüyüşü dışında yürüyüş yapmalısın. Sabah saat 5:00 da kalkıp 06:00’a kadar yürüş yapmalısın. 07:00 da ilk kahvaltını yapacaksın. Saat 10:00 da ara öğün 13:00 da öğle yemeği 16:00 da ara öğün 19:00 da akşam yemeği yiyeceksin. Her öğün doyum yapmadan kalkacaksın. Gün içinde su tüketimin kg*35 olarak hesaplayacaksın yani : 60kg*35=2,1lt su tüketimi yapar bunu 3lt yuvarla ve gün içinde 3 litre su tüket devamı ücretli hahahhaah
Diyet ile dersin bağlantısı yok önüne bahane koyup durma. Sen ders çalışmaya saat 5e kadar devam edersen çok şey çalıyorsun kendinden bilgin olsun. Verimli uyku saatleri derin uyku muhabbeti var. 00:00 ile 03:00 arası kesin uyku olacak. Diyetine gelecek olursak tuzu hayatından çıkart ben tuzsuz yapamam diyorsan BİM de Himalaya tuzu var onu alacaksın. Nedenini soracaksan onu da anlatırım ya ben para mı alsam mı artık ahahhaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kiloyu nasıl verdiğini anlatmamışsın bilgiyi ekle duruma göre anlatabilirim
3 ayda verdim bol bol yürüyüş spor ve akşam 6 dan sonra bşey yemezdim fakat şimdiye eskiye oranla hızı düştü sınava hazırlanıyorum sedanter bi yaşam tarzım var şu dönemler
Yürüyüş yaptığın saati söyler misin?
Günlük öğün sayısı
Gün içinde aldığın kalori miktarı (bilmiyorsan spesifik yemek türlerini yaz)
Sabah kaçta kalktığını da yaz
Dershaneye gidip geliyorum sadece yürüyüş dediğim öğün sayım 2 ama arada kaçamaklar hatta gece kaçamaklarım oluyor:) sabah 10-11 gibi kalkıyorum gece geç yatıyorum derslerden dolayı gün içinde açıkçası sağlıklı beslenmiyorum işte ders çalışırken canım tatlı şeyler yemek istiyor 😔
Öğlen 2 akşam 6 yürüyüş saatleri:)
Kusura bakma ama her şeyin saçma olmuş.
Fiili olarak dershane yürüyüşü dışında yürüyüş yapmalısın.
Sabah saat 5:00 da kalkıp 06:00’a kadar yürüş yapmalısın. 07:00 da ilk kahvaltını yapacaksın.
Saat 10:00 da ara öğün 13:00 da öğle yemeği 16:00 da ara öğün 19:00 da akşam yemeği yiyeceksin. Her öğün doyum yapmadan kalkacaksın. Gün içinde su tüketimin kg*35 olarak hesaplayacaksın yani : 60kg*35=2,1lt su tüketimi yapar bunu 3lt yuvarla ve gün içinde 3 litre su tüket devamı ücretli hahahhaah
Ben zaten 05.00 da yatıyorumm🤣🤣😃 şaka maka Bu çok ağır bi program 😔Ayy dur Hem ders hem diyet nasıl bi arada yürütülür diye sorayım
Diyet ile dersin bağlantısı yok önüne bahane koyup durma. Sen ders çalışmaya saat 5e kadar devam edersen çok şey çalıyorsun kendinden bilgin olsun. Verimli uyku saatleri derin uyku muhabbeti var. 00:00 ile 03:00 arası kesin uyku olacak. Diyetine gelecek olursak tuzu hayatından çıkart ben tuzsuz yapamam diyorsan BİM de Himalaya tuzu var onu alacaksın. Nedenini soracaksan onu da anlatırım ya ben para mı alsam mı artık ahahhaha
Kız bacaklarını açmadığı için kimse yazmiyo sorusuna. d
Varsın yazmasın öyleyse 🤣 nasılım diye açıkça paylaşsam damlarlar😃