Güncellemeler
+1 yıl
Kovmak gibi bir amacım yok, soru gayet ciddidir... güldüğüme bakmayın gerginlikten gülüyorum:') ama cidden beklemiyordum haa...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok dalga geçmiştim ifritin ilk davetinde gelmezsen gelme lan senle mi uğraşıcam diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlar geri gitme konusunda pek isteksiz olurlar ve çok tehlikeli bir alan belki sen işin şakasında olabilirsin ama Rabbim yardımcın olsun
Gerginlikten dolayı yorgan altına dalınca bu sesler gelmeye başladı, oda karanlık, karanlıktan korkan biri değilim fakat yorgan altına dalınca çıkarttığı sesler gerdi beni
Sen daha dur seninle oyun oynayacaklar 😂 gözlerini kapat ürperme olursa ordalar emin ol
Deme öyle 😂... az önce salona bi gittim biri kuşumun kafesini açmış, halbuki herkes uyuyor tssk geçiyor benle nsjenrnrbf
Ürperme olmuyor işte, kuşun kafesini kontrol ettim hafif eğiklik oluşmuş acarken...
(Davet Ettiğim ifritin ne cinsiyeti belli ne de başka bir şeyi, direkt davet bu)
GoogleAmcanız cinlerde Allah tarafından yaratılan varlıklardır biz insanlar olarak bize indirilen nas, felak, ihlas ve ayet el kürsi onlardan korur ve bu sayede onlardan üstünüz. Mesela geçen gün hic olmazdı aniden yakamdan tutar gibi korkuttular hemen bunları ve cin suresi dinledim allahın izniyle gittiler
Sana ne desem bilemedim haktır sana yani.
Nas felak oku desem müsliman olsan zaten cin çagırmazdın neyse bisey yapmaz en fazla musallet olurlar hayatıni karartırlar
Kanka ben ateistim, varlığını kanıtlamaya çalışıp aynı zamanda eğlenmek için cagirdim, Fakat ters tepti, varlığının hissi bi gidip bi geliyo yani yanımdan bi gidip bi geliyo, sabah ezanından dolayı zincire vuruldu sanırım
Gece geri gelirler seni sevmeye akşam ezanından sonra
Rüyama girdi lan, korkmadım ama yüzünü gördüm, bembeyaz gözleri uzun boyu vardı yürüye yürüye karşıma geldi, inşallah bir videodan etkilenmişimdir ondan gelmiştir yoksa kendini göstermesi imkansız
Cinler bir insana kolay kolay musallat olmaz. Sana büyük ihtimal musallat oldular ya da sen korktuğun için korkutmak için dahada üstüne geliyorlar. Sana önerim islama dön nas felsk dinle cin suresi dinle uyurken bakara aç. Insallah allshın izniyle bırakırlar
Saldırmadı, dm gelir misin knk anlatayım üç davette olanı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!