Nasıl kovalarım ben bunu😂?

Bu akşam yatsı ezanından sonra bir ifrit daveti yaptım, davet eksik gibiydi yani malzemesiz, ilk denediğimde olmamıştı birde normal denemiştim normal c*n daveti,... bu akşamki cin davetinde gelen giden olmadı fakat kalbimde bir agri hissettim, midemde vb normal deyip geciştirdim gece şu an 5 zaten biliyorsunuzdur... bunu gergin bir şekilde yazıyorum korkma felan yok, sadece gerginlik diyelim... ama baya bi gerginlik (etrafa bakarken yazmak zor cunku benleymis gibi hissediyorum) daveti yaptıktan 4 buçuk 5 saat sonra evin koridorundan değişik sesler geldi, topallama gibi bir sesti fakat topallama sesi miydi pek emin değilim, sonra ses duydum, sanki aynı şeyleri yapiyormus gibi hışırtı gelmeye başladı hafif hafif yatagin önünden yani ayak ucumdan... hani geri gönderme yapıpta korkumu belli etmek istemiyorum, ama cidden gerdi beni, gelmesini beklemiyordum açıkçası 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kovmak gibi bir amacım yok, soru gayet ciddidir... güldüğüme bakmayın gerginlikten gülüyorum:') ama cidden beklemiyordum haa...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok dalga geçmiştim ifritin ilk davetinde gelmezsen gelme lan senle mi uğraşıcam diye
Nasıl kovalarım ben bunu😂?