Sağlık Çif köfte diyete yenir mi? rejim yapiyorum ama annem çif köfte yapti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Etsiz bu arada Acılı en sevdim yenir mi Güncellemeler+1 yıl 5-6 cok mu yersem Çif köfte diyete yenir mi? rejim yapiyorum ama annem çif köfte yapti? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yenir tabi ki kalorisi yok ki. Çok fazla kaçırmadan yiyebilirsin. Boyun kilon kaç. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1.68 74.4 kiloyum Yorumla Soran +1 yıl Kac tane yiyim cok seviyorum çiğ köfteyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gramına göre değişir 100 gram yersen tamamdır. Bu arada kilonun nedeni hareketsiz kalman mi beslenmen mi Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diyette yenmez full karb. 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Üzme beni Kac tane yiyim Yorumla Chasm +1 yıl Yememelisin Yorumla Soran +1 yıl Ama canim cekiyor Yorumla Soran +1 yıl kac tane yiyim Yorumla Chasm +1 yıl İrade sana bağlı diyetine bağlı kal yeme Yorumla Soran +1 yıl Vicdansiz ciktin Yorumla Soran +1 yıl ya en sevdim sey Çig kötfe gözümün önünde duruyor bana nasl dersin yeme diye Yorumla Soran +1 yıl Bare 5-6 tane ye diyebilirdin Yorumla Soran +1 yıl Sen kilo verdinmi Yorumla Chasm +1 yıl Evet verdim 89 dan 65’e. Sen beni dinle yeme cheat falan yapma sert ol Yorumla Soran +1 yıl nasil verdin peki yardimci olurmusun Yorumla Soran +1 yıl Ben bazen tatli yoğurt Siyah cikolata yemeğin üzerine yiyorum Tatliyi seviyorum 74.4 kiloyum bu arada 1.68 boy Yorumla Chasm +1 yıl Valla ben tatlıyı ekmeği tuzun fazlasını direkt kestim hiç yemedim cheat meal falan hiç yapmadım. Diyet denilen şey sert olması lazım zaten Yorumla Soran +1 yıl Sen baya sert çiktin kac ay da verdin peki Yorumla Soran +1 yıl bence sen sıkı diyet yapmisin güzel ama kendine bu kadar yüklenmeye gerek yok bence Yorumla Chasm +1 yıl Bazen insan kendine yüklenmesi gerekiyor sırf nefsini dizginlemek için bu günlük rutin zamanlarda bile yapılmalı bana kalırsa.. 4 ay gibi bir sürede verdim Yorumla Soran +1 yıl Keske bende 65 kilo olsam ya insallah veririm Daha yeni çif köfye yedim biraz kaçirdim heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl hedefim 65 kilo olmak benim Yorumla Chasm +1 yıl Çiğ köfte yediysen o iş olmaz… 9 kilo verirsin ama bir daha çiğ köfte yememelisin Yorumla Soran +1 yıl sen benim canımı sıkıyon Ben seviyorum o yemekleri yiyecekleri Sen sanki yemiyorsun Yorumla Chasm +1 yıl şu an yiyorum kilomdan memnunum çünkü ama sen yeme seni 3 hafta geriye atar o çiğ köfte şimdi keşke yemeseydin. Yorumla Soran +1 yıl dayanamiyom bazen insaniz sonucta canimiz cekiyor benim iradem cok zayif 🤦🏽♀️ Yorumla Chasm +1 yıl Dayanmalısın diyet dayanmayı gerektiriyor bugünden bişey olmaz dediğin sürece olmaz o iş… yarın acilen sıkı bir markaja al kendini Yorumla Soran +1 yıl Yarin daha düzenli yerim insallah saol Yorumla Chasm +1 yıl Rica ederim bol şans 🤞 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Yiyebilirsin abartmadan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kac tane Yorumla Canselllqx +1 yıl 3 tane ye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acılı basur yapar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl acıyı seviyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemoroidden korkun mu yok nedir ne kadar dayanıklısın öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etli çiğ köfte değilse ye hepsini Yorumla Soran +1 yıl Kilo yapar Yorumla Soran +1 yıl Hemoroid hic olmadim cok şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten almışsın kiloyu yeee gitsin can boğazdan gelir ölünce çiğ köfte yok Yorumla
irmaak_69 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yiyebilirsinn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 5-6 tane yiyimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yenir tabi ki kalorisi yok ki. Çok fazla kaçırmadan yiyebilirsin. Boyun kilon kaç.
1.68
74.4 kiloyum
Kac tane yiyim cok seviyorum çiğ köfteyi
Gramına göre değişir 100 gram yersen tamamdır. Bu arada kilonun nedeni hareketsiz kalman mi beslenmen mi
Diyette yenmez full karb.
Üzme beni
Kac tane yiyim
Yememelisin
Ama canim cekiyor
kac tane yiyim
İrade sana bağlı diyetine bağlı kal yeme
Vicdansiz ciktin
ya en sevdim sey Çig kötfe gözümün önünde duruyor bana nasl dersin yeme diye
Bare 5-6 tane ye diyebilirdin
Sen kilo verdinmi
Evet verdim 89 dan 65’e. Sen beni dinle yeme cheat falan yapma sert ol
nasil verdin peki yardimci olurmusun
Ben bazen tatli yoğurt
Siyah cikolata yemeğin üzerine yiyorum
Tatliyi seviyorum
74.4 kiloyum bu arada 1.68 boy
Valla ben tatlıyı ekmeği tuzun fazlasını direkt kestim hiç yemedim cheat meal falan hiç yapmadım. Diyet denilen şey sert olması lazım zaten
Sen baya sert çiktin kac ay da verdin peki
bence sen sıkı diyet yapmisin güzel ama kendine bu kadar yüklenmeye gerek yok bence
Bazen insan kendine yüklenmesi gerekiyor sırf nefsini dizginlemek için bu günlük rutin zamanlarda bile yapılmalı bana kalırsa.. 4 ay gibi bir sürede verdim
Keske bende 65 kilo olsam ya insallah veririm
Daha yeni çif köfye yedim biraz kaçirdim heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hedefim 65 kilo olmak benim
Çiğ köfte yediysen o iş olmaz… 9 kilo verirsin ama bir daha çiğ köfte yememelisin
sen benim canımı sıkıyon
Ben seviyorum o yemekleri yiyecekleri
Sen sanki yemiyorsun
şu an yiyorum kilomdan memnunum çünkü ama sen yeme seni 3 hafta geriye atar o çiğ köfte şimdi keşke yemeseydin.
dayanamiyom bazen insaniz sonucta canimiz cekiyor benim iradem cok zayif 🤦🏽♀️
Dayanmalısın diyet dayanmayı gerektiriyor bugünden bişey olmaz dediğin sürece olmaz o iş… yarın acilen sıkı bir markaja al kendini
Yarin daha düzenli yerim insallah saol
Rica ederim bol şans 🤞
Yiyebilirsin abartmadan
Kac tane
3 tane ye
Yenilir.
Acılı basur yapar
acıyı seviyorm
Hemoroidden korkun mu yok nedir ne kadar dayanıklısın öyle
Etli çiğ köfte değilse ye hepsini
Kilo yapar
Hemoroid hic olmadim cok şükür